Sari la conținut

Întâmplare si întrebare

Postări Recomandate

Postat

Săptămana trecută am vizitat 5 fete ...toate din topul pulii la toate făcându-l-le cunilingus .:)

La 3 dintre ele nu am putut sa continui pentru ca aveau un gust amărui rau de tot ...una mi-a zis ca de la gelul intim,alta de lubrifiant si alta mi-a recunoscut ca de la ovule.

Astea se fut cu tratamentul in pizda ?!

O sa par prost ,poate ca sunt ,dar in plm mea nu se gândesc si ele la sănătatea lor ?!?

Ați mai pățit asa ceva ,sau sunt singurul idiot care bag limba unde nu trebuie ?!?

Dupa ce mi-a fost mărturisit ce fac fetele din "top"...M-am lecuit de limbi ,numai dau niciodata .

• Like 3
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Asta am inteles ca au folosit gel intim,lubrifiant sau ovule,dar ce nu am inteles e ca ele inainte de a incepe axtiunea nu s-au spalat? Cum sa accepte limbi cand stiu ca au folosit lubrifiant? Pai s-au futut inainte ,nu s-au spalat si au trecut la urmatorul client? Jalnic rau asra. Inadmisibil....

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta am inteles ca au folosit gel intim,lubrifiant sau ovule,dar ce nu am inteles e ca ele inainte de a incepe axtiunea nu s-au spalat? Cum sa accepte limbi cand stiu ca au folosit lubrifiant? Pai s-au futut inainte ,nu s-au spalat si au trecut la urmatorul client? Jalnic rau asra. Inadmisibil....

Daca au folosit ovule....(nu toate),dar unele sunt amare rau din cauza substantei active pe  care o contin si nu se duce cu o spalare.....le introduci adanc in vagin si atunci oricat te-ai spala exterior tot mai ramane :D

Dar cand iei ovule ,doctorul recomanda fara contact intim....mai ales ca substanta respectiva ataca si latexul ,dar na fiecare face cum considera :(

Iar gelul intim si lufrifiantul nu au gust amar....cine stie ce aveau pe acolo =))

• Like 7
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Daca au folosit ovule....(nu toate),dar unele sunt amare rau din cauza substantei active pe  care o contin si nu se duce cu o spalare.....le introduci adanc in vagin si atunci oricat te-ai spala exterior tot mai ramane :D

Dar cand iei ovule ,doctorul recomanda fara contact intim....mai ales ca substanta respectiva ataca si latexul ,dar na fiecare face cum considera :(

Iar gelul intim si lufrifiantul nu au gust amar....cine stie ce aveau pe acolo =))

Niște Ameretto.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Niște Ameretto.  :laugh2

posibil :)

Vizitator
Postat

Sunt și unele cu viermi in pizda

alea batrane tare?

Postat

Limbile se dau cu lubrifiant în pizdă?

Șampania e scumpă. :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Șampania e scumpă. :laugh2

Angelli e ieftină. Nu degeaba îi zice în reclamă Preludiul unei aventuri =))

• Like 3
Postat

Săptămana trecută am vizitat 5 fete ...toate din topul pulii la toate făcându-l-le cunilingus . :)

La 3 dintre ele nu am putut sa continui pentru ca aveau un gust amărui rau de tot ...una mi-a zis ca de la gelul intim,alta de lubrifiant si alta mi-a recunoscut ca de la ovule.

O sa par prost ,poate ca sunt ,dar in plm mea nu se gândesc si ele la sănătatea lor ?!?

Ați mai pățit asa ceva ,sau sunt singurul idiot care bag limba unde nu trebuie ?!?

Dupa ce mi-a fost mărturisit ce fac fetele din "top"...M-am lecuit de limbi ,numai dau niciodata .

curvele are veata amara deasta are gust rau la pizda

• Like 1
Postat

Săptămana trecută am vizitat 5 fete ...toate din topul pulii la toate făcându-l-le cunilingus . :)

parfum?

Postat

Angelli e ieftină. Nu degeaba îi zice în reclamă Preludiul unei aventuri =))

Aia e vin spumant, dă-o-n sloboz! 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Aia e vin spumant, dă-o-n sloboz! 

Posibil, nu mă pricep. Noi bem numai d-astea luate de la magazinul de cartier.

https://s13.postimg.org/o6m837nfr/Screenshot_20170427-101528.png

• Like 4
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

cred ca-ai scapat-o si putin la cretz (cur).....:))) de limba zic :)))))

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Is si tu borcanu cu Nutella si inainte sa dai limbi unge bine labiile...sa vezi ce dulce si bun e))) :laugh2

Postat

Astea fac sex si cand au ciclu. Ce e asa mirare. Baga niste tampoane si clientul nu  se prinde de nimic. 

• Like 5

• Oras:Printre Oameni
  • Oras:Printre Oameni
Postat

Fetele au facut dus....doar ca aveau gust ciudat :(

Poate au facut neprotejat si ai gustat din sămânța colegului, practic ai facut CIM

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...