deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2017 Am alt cont pentru ca am fost banat, proasta pulii Vezi ca nu ai raspuns de pe contul bun Du-te sa te joci fazan sa te faci iarasi Platinum si vorbim apoi 15
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 29, 2017 Du-te sa te joci fazan sa te faci iarasi Platinum si vorbim apoi Este prea tare in clanță când ai pula înfiptă-n cur. 4
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 1, 2017 Anonna,ce ai făcut fa proasta pulilor,ai încurcat conturile si mi-ai dat un răspuns de pe contul asta? prostovane, eu nu am nevoie de sute de conturi pe aici sa te fut in gura cum vrea pizda mea ) 3 2
picon Reputație: 1045 Postat Mai 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 1, 2017 Cum spuneam cei 2 neuroni ai tai sunt prăjiți , știu ca ai fost banat cand tocmai ajunsesi Platinim jucând fazan Eu ți am răspuns dupa contul meu ca am văzut ca imi bagi botu la piersicuta pe aici Care 2 neuroni? E doar unul singur, prăjit și frustrat. 3 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2017 Care 2 neuroni? E doar unul singur, prăjit și frustrat. Am zis sa fiu indulgenta cu el
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 1, 2017 Am zis sa fiu indulgenta cu el O prostituata analfabeta care suge pula pe bani vorbește de neuroni.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2017 O prostituata analfabeta care suge pula pe bani vorbește de neuroni. Marș boschete _|_ 19
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Curvarilor,care sunteti curvari,de ce numai femeia e curva?tocmai asta e diferenta intre barbat si femeie.si mai ziceti,egalitate intre sexe.vax.femeia ramane tot curva,oriunde pe glob.tot o sclava sexuala e.platita sau intretinuta. Femeia e curvă de când a apărut pe pământ. Are chestia asta în ADN. Caz închis!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 sa moara fraierii de curiozitate eu am ce face, de regula, dar iau cate o pauza sa va zgandar pe matz Cum ai petrecut 1 Mai? V-a dat voie să faceți grătar la morgă?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 2, 2017 Cum ai petrecut 1 Mai? V-a dat voie să faceți grătar la morgă? cata grija imi porti tu !! gasiram pe unu de-l perpeliram la foc mic si tot striga: Sunt daywalker! sunt daywalker! Nu mai fac! Nu mai fac! Indurare!!!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 cata grija imi porti tu !! gasiram pe unu de-l perpeliram la foc mic si tot striga: Sunt daywalker! sunt daywalker! Nu mai fac! Nu mai fac! Indurare!!! Ești prea proastă, prea ca la țară. 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 2, 2017 Ești prea proastă, prea ca la țară. tu excelezi in desteptaciune ) ps: am uitat , destepti pe toate drumurile 3 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 2, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 2, 2017 Ești prea proastă, prea ca la țară.E dupa citatul... prea bun, prea ca la tara, asa-i?! 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 E dupa citatul... prea bun, prea ca la tara, asa-i?! Adevarat 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 tu excelezi in desteptaciune ) ps: am uitat , destepti pe toate drumurile Hai sictir, babă antică!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 2, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 2, 2017 crezi ca daca ar avea ceva mai bun de facut ar sta pe aici sa piarda timpul? unii o fac in timpul serviciului (de parca pentru asta sunt platiti), altii, pur si simplu nu au ce face cu viata lor, iar altii, din lipsa de pizda si bani gasesc ca e mai intelept (pentru ei) sa faca pe lupul moralist )Si ai uitat sa adaugi grupul pensionarelor care nu mai gasesc amatori de gerontofilie. Nu poti ascunde ca esti sefa lor! 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 2, 2017 Hai sictir, babă antică! furia iti ridica tensiunea, tensiunea iti afecteaza inima. Ai grija, exista risc de atac de cord Stai calm, daca ai probleme cu tensiunea este posibil sa ai disfunctie erectila. Fugi si fa-ti o laba, este posibil sa ma insel
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 2, 2017 Si ai uitat sa adaugi grupul pensionarelor care nu mai gasesc amatori de gerontofilie. Nu poti ascunde ca esti sefa lor! buna dimineata , pitzulica. Nu ascund nimic ... nici nu as avea unde sa pitesc atata frumusete
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 2, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 2, 2017 buna dimineata , pitzulica. Nu ascund nimic ... nici nu as avea unde sa pitesc atata frumusete Cum unde sa pitesti frumusetea? In flocarie! 2 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 furia iti ridica tensiunea, tensiunea iti afecteaza inima. Ai grija, exista risc de atac de cord Stai calm, daca ai probleme cu tensiunea este posibil sa ai disfunctie erectila. Fugi si fa-ti o laba, este posibil sa ma insel Sugi pula
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 buna dimineata , pitzulica. Nu ascund nimic ... nici nu as avea unde sa pitesc atata frumusete Frumusete? HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 2, 2017 Sugi pulacu placere
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 2, 2017 Cum unde sa pitesti frumusetea? In flocarie! nu contest ca am o pasarica frumoasa, imblanita decent dar eu nu la frumusetea pizdii mele ma refeream ci la frumusetea mea in ansamblu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2017 nu contest ca am o pasarica frumoasa, imblanita decent dar eu nu la frumusetea pizdii mele ma refeream ci la frumusetea mea in ansamblu Vomit
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 3, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 3, 2017 nu contest ca am o pasarica frumoasa, imblanita decent dar eu nu la frumusetea pizdii mele ma refeream ci la frumusetea mea in ansamblu Eeeee! Aceasta frumusete merge pitita in papusoi..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum