yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 4, 2017 deci...iti place la noi! Da,chiar mi a plăcut.De aceea m am și decis sa revin.Te pup și sa ai o zi frumoasa.
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 4, 2017 Poate chiar DE noi...Sau așa.❤ 28
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Mai 4, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 4, 2017 Poate chiar DE noi...asta-i baza!oameni faini! 1
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 4, 2017 asta-i baza!oameni faini! Aici îți dau dreptate. 23
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 4, 2017 asta-i baza!oameni faini! Si mari futalai 1
grig_92 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 5, 2017 Vine si colega ?
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 8, 2017 Buna dimineața baieti și bine v am regăsit.Am revenit in Cluj pentru o saptamana.Țin sa precizez ca programările se fac telefonic sau prin SMS.Dacă nu răspund,lăsați mi un mesaj cu ora dorita pt o programare sau pana la ce ora va pot contacta înapoi.Va pup 29
cflorin Reputație: 2 Postat Mai 8, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 8, 2017 Disponibilă pana mai târziu. Accepti si cupluri?
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 8, 2017 Accepti si cupluri?Nu accept.
lumpy2010 Reputație: 90 Postat Mai 8, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 8, 2017 Salut Yren, Ne poti spune te rog locatia( aproximativa ). O seara faina
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 8, 2017 Salut Yren, Ne poti spune te rog locatia( aproximativa ). O seara fainaCartierul Zorilor
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 9, 2017 Buna dimineața baieti💋.Sunt disponibilă pana la ora 22.â¤ï¸ðŸ’•ðŸ˜˜ 29
loremipsum Reputație: 149 Postat Mai 9, 2017 Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Postat Mai 9, 2017 Pentru cei care nu ati fost inca la Yren va pot garanta ca pozele sunt reale si serviciile sunt de calitate. Am vizitato si cand a fost la Bucuresti si acum cand s-a intors la Cluj , Top au ramas. Locatie - eu am mers cu taxi, dar puteti lasa masina in parcare la Profi Zorilor , e 2min de mers pe jos. Nu stiu daca a ramas tot acolo. A spus ca e posibil sa se mute de azi (09.05) dar tot in Zorilor. @Yren poate confirmi ca ai schimba sau nu locatia , sper ca da :-) ON - 9 NP - 9Anal - N/AGFE - 10 , ne cunoastem de la Bucuresti dar si acolo la prima intalnire ne-am inteles foarte bine. Sper sa raman in Cluj cat mai mult , avem nevoie de astfel de fete. 5
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 9, 2017 Pentru cei care nu ati fost inca la Yren va pot garanta ca pozele sunt reale si serviciile sunt de calitate. Am vizitato si cand a fost la Bucuresti si acum cand s-a intors la Cluj , Top au ramas. Locatie - eu am mers cu taxi, dar puteti lasa masina in parcare la Profi Zorilor , e 2min de mers pe jos. Nu stiu daca a ramas tot acolo. A spus ca e posibil sa se mute de azi (09.05) dar tot in Zorilor. @Yren poate confirmi ca ai schimba sau nu locatia , sper ca da :-) [/size] ON - 9 [/size]NP - 9[/size]Anal - N/A[/size]GFE - 10 , ne cunoastem de la Bucuresti dar si acolo la prima intalnire ne-am inteles foarte bine. [/size] Sper sa raman in Cluj cat mai mult , avem nevoie de astfel de fete. [/size]Da,mi am schimbat locația și îți Multumesc pentru recenzie.Te pup și sa nu uiți de înghețată)
johna Reputație: -13 Postat Mai 9, 2017 Oras:CJ Oras:CJ Postat Mai 9, 2017 Cate zile o sa stai in Cluj? 1 1
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 9, 2017 Cate zile o sa stai in Cluj?Încă nu știu exact cât voi rămâne aici.
huuugecock Reputație: 445 Postat Mai 9, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Postat Mai 9, 2017 hai si la oradea
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 9, 2017 hai si la oradeaNu vin.O zi frumoasa
lesbianul Reputație: 757 Postat Mai 9, 2017 Oras:Cluuuuj Oras:Cluuuuj Postat Mai 9, 2017 Ce transanta esti tie ti-a placut mancarea de la Marty si deaia te-ai reintors 2
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 9, 2017 Ce transanta esti tie ti-a placut mancarea de la Marty si deaia te-ai reintors ) Asta este unul dintre motive.Te pup
pique1992 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 9, 2017 nu mai stai in marasti unde ai stat cand ai fost ultima data?
nirolfnirolf Reputație: 676 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Buna Yren !Ai in plan sa ajungi si la brasov?
maximusm75 Reputație: 181 Postat Mai 9, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 9, 2017 Oradea, Brasov....mama mia cata solicitare. Si fata alege Clujul:) . asta e baieti! Dupa recenzia lui Stalingrad mi-am zis ca e musai sa vizitez si eu fata! Si azi ...ce credeti? am si vizitat-o! Programare prin SMS, corecta, pe barosaneala ca sa zic asa:). Din cauza ca un coleg i-a tras tzeapa ca sa o citez, desi corect e ca el si-a tras tzeapa, am ajuns mai repede decat era programarea aia prin SMS. Locatia e pe Padurii, nr. si blocu si apartamentu' vi-l spune Yren:). Locatia nu e cine stie ce dar Yren! e fucking wow! e frumoasa fata! e buna rau! si serviciile sunt super! ON+NP de nota 10! Merci Stalingrade! Sper sa mai ramana pe la Cj. Din conversatia cu ea eu asta am inteles. E posibil sa schimbe locatia dar asta e neimportant! Sorry pentru 'naratiunea' simpla si seaca dar...asta e! Mi-a placut super mult sa ma fut cu Yren! Cadoul? 200! O finalizare! Ma inclin! Respect! si ...muie! PSD evident!. Yren! doar respect!. 9 1
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Postat Mai 9, 2017 Oradea, Brasov....mama mia cata solicitare. Si fata alege Clujul:) . asta e baieti! Dupa recenzia lui Stalingrad mi-am zis ca e musai sa vizitez si eu fata! Si azi ...ce credeti? am si vizitat-o! Programare prin SMS, corecta, pe barosaneala ca sa zic asa:). Din cauza ca un coleg i-a tras tzeapa ca sa o citez, desi corect e ca el si-a tras tzeapa, am ajuns mai repede decat era programarea aia prin SMS. Locatia e pe Padurii, nr. si blocu si apartamentu' vi-l spune Yren:). Locatia nu e cine stie ce dar Yren! e fucking wow! e frumoasa fata! e buna rau! si serviciile sunt super! ON+NP de nota 10! Merci Stalingrade! Sper sa mai ramana pe la Cj. Din conversatia cu ea eu asta am inteles. E posibil sa schimbe locatia dar asta e neimportant! Sorry pentru 'naratiunea' simpla si seaca dar...asta e! Mi-a placut super mult sa ma fut cu Yren! Cadoul? 200! O finalizare! Ma inclin! Respect! si ...muie! PSD evident!. Yren! doar respect!.Multumesc mult.A fost o placere sa te cunosc.Te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum