stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 15, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 15, 2017 Am revenit la Yren de vreo două ori după interacțiunea inițială și de fiecare dată am constatat cu plăcere că nu m-am înșelat în aprecierile encomiastice. E frumoasă, dezghețată și dulce, o ispită dezarmantă de iubire. Am făcut de fiecare dată dragoste cu ea, nu doar sex.Este tentată să permanentizeze șederea pe meleagurile noastre - ceea ce am încurajat-o în mod evident - însă se cam plictisește singură, iar o colegă din capitală nu prea găsește pentru un atare țel. Oricum, îi plac bărbații de aici (nu cred că s-a referit neapărat la componenta fizică...) și îi place și mediul.Eu o voi considera un câștig pentru piața clujeană a domeniului și, de ce nu, un câștig pentru mine personal - de se va muta la noi sau măcar de va veni constant aici. În mod cert este o prestatoare de top, cel puțin pentru genul meu de preferințe. Când am plecat de la ea ultima dată, având în minte imaginea chipului ei în timp ce o sărutam, îmi răsuna pregnant în urechi un refren de demult, perfect emblematic pentru bărbatul ce sunt: iubesc femeia! 11 14 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Mai 15, 2017 Am revenit la Yren de vreo două ori după interacțiunea inițială și de fiecare dată am constatat cu plăcere că nu m-am înșelat în aprecierile encomiastice. E frumoasă, dezghețată și dulce, o ispită dezarmantă de iubire. Am făcut de fiecare dată dragoste cu ea, nu doar sex.Este tentată să permanentizeze șederea pe meleagurile noastre - ceea ce am încurajat-o în mod evident - însă se cam plictisește singură, iar o colegă din capitală nu prea găsește pentru un atare țel. Oricum, îi plac bărbații de aici (nu cred că s-a referit neapărat la componenta fizică...) și îi place și mediul.Eu o voi considera un câștig pentru piața clujeană a domeniului și, de ce nu, un câștig pentru mine personal - de se va muta la noi sau măcar de va veni constant aici. În mod cert este o prestatoare de top, cel puțin pentru genul meu de preferințe. Când am plecat de la ea ultima dată, având în minte imaginea chipului ei în timp ce o sărutam, îmi răsuna pregnant în urechi un refren de demult, perfect emblematic pentru bărbatul ce sunt: iubesc femeia! https://www.youtube.com/watch?v=99FeRc3cudgDe fiecare data este o placere pentru mine sa te revăd.Te pup. 30 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Mai 15, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Mai 15, 2017 Am revenit la Yren de vreo două ori după interacțiunea inițială și de fiecare dată am constatat cu plăcere că nu m-am înșelat în aprecierile encomiastice. E frumoasă, dezghețată și dulce, o ispită dezarmantă de iubire. Am făcut de fiecare dată dragoste cu ea, nu doar sex.Este tentată să permanentizeze șederea pe meleagurile noastre - ceea ce am încurajat-o în mod evident - însă se cam plictisește singură, iar o colegă din capitală nu prea găsește pentru un atare țel. Oricum, îi plac bărbații de aici (nu cred că s-a referit neapărat la componenta fizică...) și îi place și mediul.Eu o voi considera un câștig pentru piața clujeană a domeniului și, de ce nu, un câștig pentru mine personal - de se va muta la noi sau măcar de va veni constant aici. În mod cert este o prestatoare de top, cel puțin pentru genul meu de preferințe. Când am plecat de la ea ultima dată, având în minte imaginea chipului ei în timp ce o sărutam, îmi răsuna pregnant în urechi un refren de demult, perfect emblematic pentru bărbatul ce sunt: iubesc femeia! Colegu vezi ca te indragostesti..... 3 Link spre comentariu
cflorin Reputație: 2 Postat Mai 16, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Mai 16, 2017 Buna, accepti si cupluri? Link spre comentariu
the punisher666 Reputație: 187 Postat Mai 16, 2017 Oras:Iad Oras:Iad Partajează Postat Mai 16, 2017 Buna, accepti si cupluri?Daca nu iti era lene sa răsfoiești 2-3 pagini ai fi descoperit ca nu acceptă 😂😂😂 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Buna dimineața.Va aștept cu drag pentru programari pana la ora 23.Voi mai fi in Cluj pana vineri(inclusiv). Link spre comentariu
nirolfnirolf Reputație: 662 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Apoi brasov? Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Mai 17, 2017 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Mai 17, 2017 sau Timisoara? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 sau Timisoara?București. Link spre comentariu
the punisher666 Reputație: 187 Postat Mai 18, 2017 Oras:Iad Oras:Iad Partajează Postat Mai 18, 2017 sau Timisoara?Stiti bine cum suntem noi clujenii 😂😂ni se rupe inima de unele fete si de aceea o adoptăm noi pe Yren ca merită 😂😂😂 2 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 Stiti bine cum suntem noi clujenii ni se rupe inima de unele fete si de aceea o adoptăm noi pe Yren ca merită Multumesc,dar din păcate voi pleca mâine seara..Nu știu încă când ma voi întoarce,dar sper ca o voi face curând. Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 Va aștept pentru programari pana la ora 23.💋 28 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Mai 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Mai 19, 2017 Buna dimineața baieti.Azi este ultima zi pe care o pot petrece alături de voi.Disponibilă pentru programari pana la ora 19. Link spre comentariu
mihaita Reputație: 5 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Nu mai e in cluj, acum am sunat Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 De ce ar merge o fata ca Yren la Cluj ? Intreb si eu cu toate ca stiu raspunsul (la general) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 De ce ar merge o fata ca Yren la Cluj ? Intreb si eu cu toate ca stiu raspunsul (la general) Pentru că la Cluj sunt oameni faini, nealcosi, oameni cumpătați. Când intri în Cluj, ar trebui sa te descălți😆😆😆 7 1 Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 26, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 26, 2017 Pentru că la Cluj sunt oameni faini, nealcosi, oameni cumpătați. Când intri în Cluj, ar trebui sa te descălți Raspunsul asta sigur nu-l stia colegu . A si completare ,pe la noi se fute incet, cu treaba buna si chestia asta place si fetelor . 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 Pentru că la Cluj sunt oameni faini, nealcosi, oameni cumpătați. Când intri în Cluj, ar trebui sa te descălțiImi dau seama , d'aia nu am putut sa ma odihnesc la mare acum 4 sezoane ...si tot din Cluj erau ...pana au fost urecheati , sanctionati si dati afara . Raspunsul asta sigur nu-l stia colegu . A si completare ,pe la noi se fute incet, cu treaba buna si chestia asta place si fetelor . Da orologiul tot in alta parte bate 4 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Iar dacă ai ajuns prin Cluj și nu ai băut un păhărel de țuică(din aia bună de prune >50°),ai trăit degeaba.Miky77,am lămurit și necazul tău de la mareðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Yren scuze de off-topic😘😘😘 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 27, 2017 Iar dacă ai ajuns prin Cluj și nu ai băut un păhărel de țuică(din aia bună de prune >50°),ai trăit degeaba.Miky77,am lămurit și necazul tău de la mareYren scuze de off-topic Din fericire sunt taticul ei , dar nu ma consider un pasionat , beau destul de rar Yren a fugit din Cluj , asa scrie mai sus Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 28, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 28, 2017 Las ca nu Imi dau seama , d'aia nu am putut sa ma odihnesc la mare acum 4 sezoane ...si tot din Cluj erau ...pana au fost urecheati , sanctionati si dati afara . Da orologiul tot in alta parte bate Las, ca nu futem cu orologiu Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iunie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2017 Buna dimineața baieti.De mâine voi fi din nou in Cluj pentru câteva zile. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 Buna dimineața baieti.De mâine voi fi din nou in Cluj pentru câteva zile.Parfum! 😘😘😘Te aștept 😘😘😘 data trecută nu m-am sincronizat cu vizita ta în Cluj. 1 1 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Iunie 20, 2017 Bine v am regăsit.Sunt in Cluj pana vineri.asa putin! Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2017 asa putin!Momentan,da..doar câteva zile. 28 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum