biatlonist Reputație: 929 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 Au atat de multi clienti, incat li se rupe de ce comentam noi aici. Deja este coada la ea! Coane Laury crede ma este foarte buna de pula,dar zau,buna rau. 2
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 30, 2017 Coane Laury crede ma este foarte buna de pula,dar zau,buna rau.Te cred coane si o sa ma duc...mai ales daca este Antonia aia care a mai lucrat acolo...sau prospatura...😊
codered Reputație: 3190 Postat Mai 1, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 1, 2017 E fantastica,superba gagica coane.Cam ce inaltime are? Mi-ar placea sa cred ca 1.75 sau mai mult judecand din poza de pe pat... 1
biatlonist Reputație: 929 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Te cred coane si o sa ma duc...mai ales daca este Antonia aia care a mai lucrat acolo...sau prospatura... Coane aici nu ma pot pronunta,eu in locatia respectiva nu am futut decit pe Irina,Maria si Alicia.Antonia ii prima data cind o vizitez.O recomand,sincer.Spor coane. 1
biatlonist Reputație: 929 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Te cred coane si o sa ma duc...mai ales daca este Antonia aia care a mai lucrat acolo...sau prospatura... Coane aici nu ma pot pronunta,eu in locatia respectiva nu am futut decit pe Irina,Maria si Alicia.Antonia ii prima data cind o vizitez.O recomand,sincer.Spor coane. 1
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 1, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 1, 2017 Gicanule,cea din link-ul postat de biju?Da boss, ea este.
biatlonist Reputație: 929 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Da boss, ea este. Pe bune?? Sa fie Irina? Nu va contrazic,eu am fost o singura data la ea acum 3 ani,nu pot sa contrazic, e posibil.
biatlonist Reputație: 929 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Apropo coane no_body.esti cumva medic oftalmolog? Bidaltonistule? Daltonismul la ce se refera? Te salut.
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 1, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Postat Mai 1, 2017 Apropo coane no_body.esti cumva medic oftalmolog? Bidaltonistule? Daltonismul la ce se refera? Te salut.Eu citisem "te sărut"
biatlonist Reputație: 929 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Eu citisem "te sărut" Eeee coane,is un om serios,respect pe toata lumea si de sarutat? Am eu pe cine saruta. 1
gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Mmmm...interesanta aparitie! 4 11
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2017 A mai fost cineva la ea?nu raspunde la telefon.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 4, 2017 Va salut. Am fost eu ieri si a fost bine.Programat prin tel fara probleme , voce placuta , detaliat serviciile , programare respectata intocmai - nota 10 pentru seriozitate.Locatia - Vogue , p-ta Alba Iulia - nota 9 , este binecunoscuta publicului futacios.Antonia m-a primit zambind in chiloti si sutien negru si incaltata pe tocuri . Am ramas un pic blocat deoarece semana incredibil de bine cu o tipa pe care am futut-o vara trecuta de pe CS cu ID-ul Ducesa ( o femeie matura , foarte misto , versata , pe care ulterior nu am mai prins-o , dar pe undeva mai bine ca era scumpa rau ) .Revenind , dupa ce m-am dezmeticit ( spunandu-mi in cap ca Ducesa nu are cum sa ajunga sa se futa pe 250 lei ) , si dupa ce am făcut cunostinta ( Antonia placandu-mi mult atat fizic , cat si ca spririt ) , am primit prosop curat si am fugit la dus pentru improspatare , fiind urmat la dus de Antonia.Actiunea a inceput cu FK din belsug si neretinut , sarutari pe corp , DFK , are o piele extrem de fina , cunni din partea mea , igiena impecabila , ii place , se excita , geme placut , apoi mi-a soptit daca nu vreau sa se ocupe si ea de mine .Zis si facut si a inceput fata un oral nepro ( am fost intrebat in prealabil cum doresc oralul cu sau fara caciula ) bun , lins si supt pula pe lateral , eye-contact , limbi generoase pe coaie , fara a reusi totusi un deep complet .Dupa acest oral bun , a montat un prez cu gura ( se vede ca stie meserie , misto senzatia ) si am patruns-o usurel in misionar , am marit ritmul apoi si dupa cateva min de pompat , am finalizat in cauciuc. Pauza , discutii , dusuri si numarul 2 a inceput cu acelasi oral nepro bun , a reusit neașteptat de rapid sa trezeasca soldatul care s-a intarit beton , a aplicat prez pe pula in același mod excitant ca prima oara si m-a intrebat daca nu vreau s-o fut pe la spate. Am zis sa incepem tot in misionar si acompaniat cu DFK , mangaierile ei pe piele excitante , transformat in umeri-craci , pompat mai tare , am finalizat relativ repede si a doua oară, fara sa mai apuc sa schimb pozitia.Notele finale : Aspect Antonia - 9 , bruneta, par lung , frumoasa la fata , sani micuti , naturali si tari , cur tare si bombat , craci lungi, carne tare , tapana.Oral - 9 , bun, nepro , limbi bune pe coaie, insa nu duce pana la baza pulii Normal - 10 , se fute bine , te stimuleaza , se uita in ochii tai , participa , stie meserie. Igiena -10 , curata impecabil. GFE - 10 , DFK , foarte deschisa.Timp - fix 1 ora , fara graba. Cadoul - 250 RON, 2 fin incluse.Parerea mea ? Merita vizitata fara retineri.O zi buna va doresc! 22
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 4, 2017 Nu înțeleg de ce nu este ( inca ) la testate. Poate o muta un moderator. Mulțumesc. 5
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2017 Mersi,cati ani aproximezi ca are?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 4, 2017 Nu prea ma pricep Mario. Sa zicem 24-28 , probabil pe acolo. 5
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2017 Am inteles,inca ceva..COF sau CIM accepta?mersi inca o data.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 4, 2017 Cu placere. COF nu ma ( prea) tenteaza pe mine , iar CIM am uitat s-o intreb . Sorry ca nu te pot ajuta mai mult. 5
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 4, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Postat Mai 4, 2017 Va salut. Am fost eu ieri si a fost bine.Programat prin tel fara probleme , voce placuta , detaliat serviciile , programare respectata intocmai - nota 10 pentru seriozitate.Locatia - Vogue , p-ta Alba Iulia - nota 9 , este binecunoscuta publicului futacios.Antonia m-a primit zambind in chiloti si sutien negru si incaltata pe tocuri . Am ramas un pic blocat deoarece semana incredibil de bine cu o tipa pe care am futut-o vara trecuta de pe CS cu ID-ul Ducesa ( o femeie matura , foarte misto , versata , pe care ulterior nu am mai prins-o , dar pe undeva mai bine ca era scumpa rau ) .Revenind , dupa ce m-am dezmeticit ( spunandu-mi in cap ca Ducesa nu are cum sa ajunga sa se futa pe 250 lei ) , si dupa ce am făcut cunostinta ( Antonia placandu-mi mult atat fizic , cat si ca spririt ) , am primit prosop curat si am fugit la dus pentru improspatare , fiind urmat la dus de Antonia.Actiunea a inceput cu FK din belsug si neretinut , sarutari pe corp , DFK , are o piele extrem de fina , cunni din partea mea , igiena impecabila , ii place , se excita , geme placut , apoi mi-a soptit daca nu vreau sa se ocupe si ea de mine .Zis si facut si a inceput fata un oral nepro ( am fost intrebat in prealabil cum doresc oralul cu sau fara caciula ) bun , lins si supt pula pe lateral , eye-contact , limbi generoase pe coaie , fara a reusi totusi un deep complet .Dupa acest oral bun , a montat un prez cu gura ( se vede ca stie meserie , misto senzatia ) si am patruns-o usurel in misionar , am marit ritmul apoi si dupa cateva min de pompat , am finalizat in cauciuc. Pauza , discutii , dusuri si numarul 2 a inceput cu acelasi oral nepro bun , a reusit neașteptat de rapid sa trezeasca soldatul care s-a intarit beton , a aplicat prez pe pula in același mod excitant ca prima oara si m-a intrebat daca nu vreau s-o fut pe la spate. Am zis sa incepem tot in misionar si acompaniat cu DFK , mangaierile ei pe piele excitante , transformat in umeri-craci , pompat mai tare , am finalizat relativ repede si a doua oară, fara sa mai apuc sa schimb pozitia.Notele finale : Aspect Antonia - 9 , bruneta, par lung , frumoasa la fata , sani micuti , naturali si tari , cur tare si bombat , craci lungi, carne tare , tapana.Oral - 9 , bun, nepro , limbi bune pe coaie, insa nu duce pana la baza pulii Normal - 10 , se fute bine , te stimuleaza , se uita in ochii tai , participa , stie meserie. Igiena -10 , curata impecabil. GFE - 10 , DFK , foarte deschisa.Timp - fix 1 ora , fara graba. Cadoul - 250 RON, 2 fin incluse.Parerea mea ? Merita vizitata fara retineri.O zi buna va doresc!250 !? , stiam ca fetele de la voguea ai tarif stas la 200 1
papacioaca Reputație: 428 Postat Mai 5, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Mai 5, 2017 Cu degetu ....nu ai vazut pozele
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 5, 2017 Da , asa este , ai perfecta dreptate. La fetele de la Vogue tariful stas este de 200 RON , dar Antonia solicita 250 de lei . Si ceilalti confrati care au futut-o au achitat acelasi tarif . 6
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 5, 2017 Aici ma refer la confratele Biatlonist , ca numai el a mai scris . Si pe mine m-a mirat un pic stiind de tariful standard de 200 RON, dar a meritat, a fost foarte ok . 6
gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2017 Cam ce inaltime are?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22532 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 5, 2017 Pe tocuri sare de 1.75 , fara in jur de 1.70 , cam asa. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum