xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 16, 2019 E simplu la criteriile de selecție.Nu îi mai primește pe cei cărora le datorează bani.Și pe cei pe care îi știe că sunt activi pe Forum. Că scriu , că fac recenzii , că își exprimă pareri pe aici.Excepție fac Barroso , BIATLONIST, Bodo 40. Or fi mai mulți, de ăștia știu eu.Îi primește doar pe cei fără cont pe Forum, cu conturi închise , inactivi și pe cei în privința cărora e sigură că nu se scapă vorbind despre despre activitatea ei.Nu trebuie să apară recenzii că ea muncește.Oare de ce ?!E o speță complexă acolo.:x 3 Link spre comentariu
microfonul Reputație: 30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Antonia mi-a zis sa vă comunic următoarele:Nu vă mai dau mălaiul inapoi fraerilor. S-au dus pă distractii, prezervative și silicoane. Mp fut pă ascuns cu cristiano29, biatolnist, costi, și altii sclavi care îmi apară onoarea pă toping ca niște lingăi, că le place mult pizda mea.Vă pup pă portofel,Antonia Vogue tepara curva voastră dulce 8 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 16, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 16, 2019 =)) 4 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Bebe vad ca pe tine te arde tare subiectul curvei tepare Antonia. Zi la lume cu ce te-a pagubit, suntem in familie aici. 6 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Antonia mi-a zis sa vă comunic următoarele: Nu vă mai dau mălaiul inapoi fraerilor. S-au dus pă distractii, prezervative și silicoane. Mp fut pă ascuns cu cristiano29, biatolnist, costi, și altii sclavi care îmi apară onoarea pă toping ca niște lingăi, că le place mult pizda mea.Vă pup pă portofel,Antonia Vogue tepara curva voastră dulceTi e ciuda ca pe tine nu te primeste, este?😂😂😂 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Ti e ciuda ca pe tine nu te primeste, este? Era o momeala sa vada care raspunde. Felicitari :) 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Era o momeala sa vada care raspunde. Felicitari :)Ha..ha, nu mai pot eu de momelile lor...important e ca am usa deschisa, atat la Antonia cat si la Milena😂 1 Link spre comentariu
falcon60 Reputație: 460 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Ha..ha, nu mai pot eu de momelile lor...important e ca am usa deschisa, atat la Antonia cat si la MilenaMilena zicea ca Antonia nu a fost la job anul asta. Tu zici contrariul, adica Milena minte... interesant. Multumim pentru lamuriri. Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Milena zicea ca Antonia nu a fost la job anul asta. Tu zici contrariul, adica Milena minte... interesant. Multumim pentru lamuriri.Nu e problema mea ce a spus sau nu Milena.Anul asta am intalnit o de trei ori pe Antonia...o data la Vogue si de doua ori la mine😋 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3433 Postat August 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Nu e problema mea ce a spus sau nu Milena.Anul asta am intalnit o de trei ori pe Antonia...o data la Vogue si de doua ori la mine😋Bravo Colegu. Esti de admirat. Toți care au vizitat-o anu ăsta au mers blat, nu a ciripit nimeni pe Forum. S-a scăpat unul, "Ultrasul", că a vizitat-o, dar era pe topicul altei fete, și nu a fost așa mare zarvă. Ea știe cine ești in realitate?Iti știe identitatea de pe Forum?Mă gândesc că poate acest act de bravură, pe care îl aplaud și îl sprijin, ar trebui să fie mai mulți băieți sinceri & curajoși pe aici, ar putea să te coste locul în circuitul închis de clienți. Ea își dorește discreție acolo. Tu ai dat din casă acum. Dacă știe cine ești , și te primește în continuare, după vizionarea acestei postări, chiar ești Foarte tare Baftă în continuare! 💪👈👌👠Link spre comentariu
microfonul Reputație: 30 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Fii sigur ca cei care au fost la Antonia si au incercat sa o protejeze si-au zis conturile care le au pe forum.Sincer tot nu inteleg ce are de ascuns Antonia daca este "curata". 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3433 Postat August 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Fii sigur ca cei care au fost la Antonia si au incercat sa o protejeze si-au zis conturile care le au pe forum.Sincer tot nu inteleg ce are de ascuns Antonia daca este "curata". Păi...Ne gândim acum .... oare de ce ?! "Secretul lu' Antonia " "Enigma Antoniei " Și urmează preferata mea "De veghe în lanul de ..." pardon "De veghe în Rond la Alba Iulia ". Întrucât știm cu toții rezultatele la examenul de bacalaureat din ultimii ani, pentru a evita posibile confuzii, voi scrie aici inspirația pentru "glume " Enigma Otiliei , Secretul lui Bachus , De veghe în lanul de secară. Sănătate tuturor.... aaaa...ApropoEra să o uit pe cea mai importantă...E la nivel de producție asta ... "Imperiul Contraataca" The empire strikes back ... mă gândesc că toți ar trebui să știe p- asta Link spre comentariu
microfonul Reputație: 30 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 "Oizdadera" ??Prostul familiei, răzi ca proasta-n pluă!Nici măcar titlul unui topic nu ești în stare să-l scrii corect. 'te dreq de imbecil! :slap2 Iar nu ai tupeul sa te expimi liber zdreanta? :pope poate te saturi de pila bai muistule!https://media.giphy.com/media/xPvFvShnCDsoU/giphy.gif Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Am fost la Antonia acum vreo doua săptămâni dar nu știam ca face și deplasări la domiciliu cum spune un coleg mai sus! 2 Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Oricum frumoase silicoane! 2 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3433 Postat August 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Am fost la Antonia acum vreo doua săptămâni dar nu știam ca face și deplasări la domiciliu cum spune un coleg mai sus!Ei bine , acum știi. Vezi, ăsta e rolul esențial al Forumului, Să fie oamenii informați cum trebuie. Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3433 Postat August 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Oricum frumoase silicoane!E bine că sunt persoane care se pot bucura de ele. Și nu se sfiesc să recunoască ...... 1 1 Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 E bine că sunt persoane care se pot bucura de ele. Și nu se sfiesc să recunoască ......Pai eu sincer am crezut ca s-a lăsat...dar am sunat întâmplator la numărul ei de telefon și am văzut ca telefonul suna!deci mi-am dat seama ca nu se lăsase!Numai ca pe ea trebuie sa o suni numai dimineața pana in ora 10 ,doar așa prinzi programare la ea!Nu mi-a dat impresia ca ar ascunde ceva!poate m-am înșelat eu... 2 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3433 Postat August 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2019 Pai eu sincer am crezut ca s-a lăsat...dar am sunat întâmplator la numărul ei de telefon și am văzut ca telefonul suna!deci mi-am dat seama ca nu se lăsase!Numai ca pe ea trebuie sa o suni numai dimineața pana in ora 10 ,doar așa prinzi programare la ea!Nu mi-a dat impresia ca ar ascunde ceva!poate m-am înșelat eu... Păi uite, mai sus puțin, câteva postari mai în urmă , @BIATLONIST, domnul Biatlonist, se plângea că nu poate ajunge la Antonia Vogue. Adică el își dorește, dar nu reușește. Și poate îl ajuta cineva. Universul a lucrat în favoarea lui, pentru că a manifestat cu toată intenția că vrea la Antonia, a dorit din tot sufletul, Universul te-a trimis pe tine, un norocos al loteriei vizelor la Antonia. Explică-i omului pas cu pas procedura de succes, pe care ai făcut-o, astfel încât să își facă și omul pofta, să o revadă pe Antonia. Spune că nu a mai văzut-o de anu trecut, de pe vremea asta.A trecut 1 an1 an. DECI E PREA mult, 1 an fără Antonia. se roagă aici să fie ajutat. Ajută omul, să se bucure și el de Silicoanele fetei.Să îi curmăm suferința #ajutorreciproc United we stand, divided we fall 1 Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Păi uite, mai sus puțin, câteva postari mai în urmă , @BIATLONIST, domnul Biatlonist, se plângea că nu poate ajunge la Antonia Vogue. Adică el își dorește, dar nu reușește. Și poate îl ajuta cineva. Universul a lucrat în favoarea lui, pentru că a manifestat cu toată intenția că vrea la Antonia, a dorit din tot sufletul, Universul te-a trimis pe tine, un norocos al loteriei vizelor la Antonia. Explică-i omului pas cu pas procedura de succes, pe care ai făcut-o, astfel încât să își facă și omul pofta, să o revadă pe Antonia. Spune că nu a mai văzut-o de anu trecut, de pe vremea asta.A trecut 1 an1 an. DECI E PREA mult, 1 an fără Antonia. se roagă aici să fie ajutat. Ajută omul, să se bucure și el de Silicoanele fetei.Să îi curmăm suferința #ajutorreciproc United we stand, divided we fallRăbdare ai tutun și se ajunge la fata!Săptămâna viitoare o sa-i fac o vizita! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Păi uite, mai sus puțin, câteva postari mai în urmă , @BIATLONIST, domnul Biatlonist, se plângea că nu poate ajunge la Antonia Vogue. Adică el își dorește, dar nu reușește. Și poate îl ajuta cineva. Universul a lucrat în favoarea lui, pentru că a manifestat cu toată intenția că vrea la Antonia, a dorit din tot sufletul, Universul te-a trimis pe tine, un norocos al loteriei vizelor la Antonia. Explică-i omului pas cu pas procedura de succes, pe care ai făcut-o, astfel încât să își facă și omul pofta, să o revadă pe Antonia. Spune că nu a mai văzut-o de anu trecut, de pe vremea asta.A trecut 1 an1 an. DECI E PREA mult, 1 an fără Antonia. se roagă aici să fie ajutat. Ajută omul, să se bucure și el de Silicoanele fetei.Să îi curmăm suferința #ajutorreciproc United we stand, divided we fall Mai coane, numai pe forumul asta stai și vb numai chestii ciudate ești foarte haios Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 18, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 18, 2019 Mai coane, numai pe forumul asta stai și vb numai chestii ciudate ești foarte haiosLasa-l. Daca pun poza cu el lesina forumul de ras in plm.Sa-l mai lasam sa mai ajunga la fetele care sunt de 7-8 la aspectul fizic sa mai dea un 10 ca doar beneficiaza de discount pentru asta :)) 1 Link spre comentariu
japita_ta Reputație: 18 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Antonia Vogue a prostit multi curvari vechi pe forum, de ce crezi ca e pe circuit inchis ? Sa nu dea ochii cu datornicii. 10 mil de la unul, 20 mil de la altul si tot asa. Asta inseamna sa fii japita ordinara sa prostesti si sa profiti de bunatatea altora. Crezi ca nu le-a vandut povesti lacrimogene ? cum a facut Antonia de la Vogue ca ii moare mama si ea si-a bagat silicoane desi nu avea nevoie. e de inteles de ce a trecut si pe outcall, ca sa nu fie vazuta la Vogue. Normal mi se parea sa isi plateasca datoriile, plm. Asta inseamna sa fii japita ordinara pana la capat Link spre comentariu
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Mincinoși, jigodii și pești lăsați cu buza umflată :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
japita_ta Reputație: 18 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Mincinoși, jigodii și pești lăsați cu buza umflată :laugh2 :laugh2Vad ca ai interes sa tii topicul sus de cand nu te mai primeste. Cat ai donat ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum