liviu16cm Reputație: 368 Postat Aprilie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Pe calea Călărași avea locația Natalia, sunt colege de ceva timp. Eu pe Natalia am vizitat-o pe Călărași. Ambele domnișoare sunt ok pentru un sex scurt, servicii corecte fără figuri și preț corect. Ce e drept anunțul cu 300 lei este SF :)) Link spre comentariu
law988 Reputație: 163 Postat Mai 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2020 Eu nu stiu ce aveti cu fata asta , pe unde face si ce face eu am vizitat-o de vreo cateva ori anii trecuti si a fost ok de fiecare data ... nu asta pot sa spun despre una dintre colegele ei cand era pe unirii. Sunt unele cu servicii praf care mai presteaza si azi Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 25, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 25, 2020 Bună dragilor am revenit, va astept cu programări o zi frumoasa sa aveți Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 25, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 25, 2020 1 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 26, 2020 Programările se fac la nr de tel. 0721 755 211 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 26, 2020 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 26, 2020 Disponibila pana la ora 20:00 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 27, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 27, 2020 Neața, disponibilă pentru programări Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 27, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 27, 2020 Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat August 27, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Partajează Postat August 27, 2020 Am prins o zi cu chef de sex ! O zi a ei !!! . Am revizitat si eu pe , Bubu. A zis ca prin Cluj ,nu ii plăcea ca aia au penisul mic si ei ii place caaaaaat mai lung .Glumesc!!! Am văzut update pe topic așa ca am zis sa revizitez fata pt ca pe anul asta nu ajunsesem la ea. . Locația - 8.5 . Reper Piata Alba Iulia, restul indicatii de la ea pe watsapp. Apartament curat, baie curata, gel de dus provizii pe terminate, prosop curat. Pt mine e cam destul de cald in camera aia pt o partida de sah. Cred ca m-am sters de cateva ori in timpul jocului. Recomand folosirea ac-ului asta daca este functional cel din camera. Aspect – 8 . Fac doar așa o recapitulare ca am mai lăsat recenzii in trecut la ea. Pare o tenta mai slaba ca ultima mea vizita la ea. Poate încă un 5kg ar fi ok. Fundul a rămas la fel de atrăgător, păcat ca nu face anal ca as fi dat ceva acolo. Păsărica curata, epilata si fără mirosuri. AM observat un mic piersing in buza de sus. On – 8.5 O mica tenta de îmbunătățire. Încă aștept sa se duca al meu penis pe gatul ei. Mici tente de supt cu zgomot ca dopul scos de la sticla ...pop . Supt testiculele frumos chiar, când slangul când dreptul si tras bine cu buzele de ele. Finalizarea a fost orala , a rămas pana in 10 secunde după finalizare, ii recomand ceva mai mult sa rămână. Normal – 8.5 O mica creștere la sex normal. Eu cred ca fost dezamăgita de aia cu penisul mic așa ca avea chef de futut. De data asta a fost mai cooperanta pe poziții si parca si ceva mișcări de la ea sa duca in penis. Început cu „dogy style” trecut prin missionar, dogy style, spiderman dar cu o mana pe gatul ei trecut printre picioare ... Nu imi amintesc sa o fi vazut vreodata asa de excitata ca azi ,poate a baut ceva pana sa ajung eu pt ca avea chef de sex . Ce poate inmuia este caldura din camera pt ca eram fleascala sfarsitul partidei de sah Anal – Nu. Anilingus – Nu Gfe – 8.5 Ceva mai deschisa la glume etc fata de data trecuta, mai cooperabila si in pat din cate am vazut. Bete chibrit /100 de bete Concluzie / E ok tipa. Ca si majoritatea vad ca dupa mai multe vizite se muleaza mai bine in pat. I finalizare fara graba. 4 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 28, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 28, 2020 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 28, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 28, 2020 Programările se fac pana la ora 19:00 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 28, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 28, 2020 1 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat August 29, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 29, 2020 Disponibila pentru programări pana la ora 20:00 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Bună dragilor, disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Bună dragilor, disponibilă pentru programări ❤️Nu ne zici si noua ce meniu ai? Niste poze recente Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 3 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 1 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 1 Link spre comentariu
marque Reputație: 160 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Mai lucreaza Andreea sau s-a pensionat? Link spre comentariu
lilisor95 Reputație: 435 Postat Octombrie 27, 2021 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Octombrie 27, 2021 La 25.10.2021 la 14:13, marque a spus: Mai lucreaza Andreea sau s-a pensionat? S-a retras in urma cu un an Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum