Sari la conținut

TOP:Bruneta sexy - 0758380626

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
Postat

Ce-i drept e drept..trebuie sa recunosc ca fata asta are un cur de nota 10..

Mulțumesc mult ! 💋💋💋
Postat

Da este superba fund sani pizduca strîmtă numa buna de papat...abea astept o reîntâlnire...febletea mea😂

• Like 1
Postat

Salutare tuturor.

După lungi și amănunțite documentări despre această domnișoară am decis să o vizitez și bine am făcut.😋

Ieri aflandu-mă în Suceava cu ceva activități în urma unei programări făcute cu trei zile înainte pentru ora 10:00 care de fapt a fost 10:30 din cauza mea, ne-am întâlnit.

Nu am decât cuvinte de laudă referitoare la persoana ei.

Tinerica, corp superb,comunicativă, zâmbăreată.

Despre acțiune nu pot spune decât că a fost OAUUUU,oral neprotejat, 69 (piersicuta și priveliste super) ,normal protejat(schimbat mai multe pozitii,fără mofturi),finalizat în gurita.

Mi-aș fi dorit puțin și funduletul ei obraznic, dar se pare că nu m-am încadrat cerințelor ei.

Nu sunt genul care să dau note, cert este că se merită să cheltuiți ceva bănuți la ea.

Ca și locație este ușor de găsit, apartament cam tristut dar nu pentru asta am fost ci pentru ea.

De vizitat:mai mult ca sigur cu următoarea ocazie.

• Like 1
Postat

Salutare tuturor.

După lungi și amănunțite documentări despre această domnișoară am decis să o vizitez și bine am făcut.😋

Ieri aflandu-mă în Suceava cu ceva activități în urma unei programări făcute cu trei zile înainte pentru ora 10:00 care de fapt a fost 10:30 din cauza mea, ne-am întâlnit.

Nu am decât cuvinte de laudă referitoare la persoana ei.

Tinerica, corp superb,comunicativă, zâmbăreată.

Despre acțiune nu pot spune decât că a fost OAUUUU,oral neprotejat, 69 (piersicuta și priveliste super) ,normal protejat(schimbat mai multe pozitii,fără mofturi),finalizat în gurita.

Mi-aș fi dorit puțin și funduletul ei obraznic, dar se pare că nu m-am încadrat cerințelor ei.

Nu sunt genul care să dau note, cert este că se merită să cheltuiți ceva bănuți la ea.

Ca și locație este ușor de găsit, apartament cam tristut dar nu pentru asta am fost ci pentru ea.

De vizitat:mai mult ca sigur cu următoarea ocazie.

Multumesc mult ! Te mai aștept ‘ â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
Postat

"Multumesc mult ! Te mai aștept ‘ â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹"

Cu siguranță revin, dar neaparat vreau o oră de nebunii.

• Oras:ici-colo
Postat

Sigur , stabilim și vom sta o ora

Eu nu apuc niciodata o ora :( dar de obicei sun acum si peste o ora doua sunt deja alaturi de Alice :)

• Like 1
Postat

Eu nu apuc niciodata o ora :( dar de obicei sun acum si peste o ora doua sunt deja alaturi de Alice :)

Ești un norocos 😀, la mine sunt mai multe aspecte care pun in dificultate o întâlnire.

Postat

O data am iesit din casa chipurile sa iau o paine si am prins promotie, paine + 1 finalizare :))) Face ce face Alice si nu ma lasa la greu :)

• Like 1
Postat

Nu cred ca ma incadrez. La 15:00 trebuie sa fiu undeva. Conform gps-ului fac cam 30 min pana la tine dar nu pot fi sigur din cauza traficului. Trebuie sa tranversez tot orasul. De aceea vreau la 16:00 ca sa nu te incurc si pe tine. Oricum te sun dupa ora 14:00. Pup!

Postat

Cine a zis ca Alice este de top a avut mare dreptate buna rau rau!!!

Mulțumesc mult ! 💋💋💋
Postat

Alice , maine pe la un 3 o programare?

Buna te rog suna-ma mâine după 10 sa te programez💋

Postat

Ceva poze noi alice???

Sigur , când ma voi reîntoarce , mai sunt doua zile in oraș 💋Mai multe detalii la telefon! Sau whats up â¤ï¸ðŸ’‹

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...