Sari la conținut

TOP:Bruneta sexy - 0758380626

Postări Recomandate

• Oras:Suceava

Buna Alice, maine si pe 1 esti disponibila sau inca in vacanta? Ce program? Multumesc. Zi frumoasa!

Buna , da sunt pana joi ! Nu știu momentan programul , îl voi face in funcție de programari ! 💋💋💋🤗
Link spre comentariu

buna alice nu stiu cum se face dar eu incerc sa iau legatura cu tine si tot nu reusesc sa te prind la telefon ....ai circuit închis ( primesti doar clienti cunoscuți ??) cum fac sa prind o programare??? ms

Buna , ma poți suna mâine după ora 10 și dacă nu răspund lasa-mi mesaj spunându-mi ca ești tu 💋🤗da primesc și clienți noi dar marea majoritate sunt cunoscuți 💋💋💋
Link spre comentariu

Uite cum demonstrezi ca esti analfabet functional... sau retard mental?

Seara buna, pentru a evida o discutie inutila si contradictorie, astept niste scuze... "analfabet"? draga domnule, va rog frumos... nu e locul potrivit pentru asa 'ceva'. 

Link spre comentariu

Seara buna, pentru a evida o discutie inutila si contradictorie, astept niste scuze... "analfabet"? draga domnule, va rog frumos... nu e locul potrivit pentru asa 'ceva', daca vrei sa te dai "cucos"... ne putem cunoaste la o bere... 

Link spre comentariu

Analfabet funcțional, adică știi să citești dar nu înțelegi ce se spune. Ți-am dat și dovada, spune clar, chiar pe pagina unde ai pus întrebarea, că de luni lucrează, luând vacanță de vineri... apoi vii tu cu întrebarea dacă lucrează. Ce vrei mai clar de atât?

Iar dacă citeai topicul, vedeai că nu lucrează după ora 17 și niciodată duminica. Prea complicat pentru un parazit. Ești votant PSD? Mergi prin cimitire să găsești votanți pentru alegerile de luna aceasta.

pana aici domnule'.. am suportat destule... eu doar am pus o intrebare... nu am stat sa citesc romanele din 46 de pagini... dar daca doar atat puteti, imi e chiar mila de dumneavostra, sariti la gatul meu pentru nimic... si recurgeti la jigniri josnice, asta da dovada de buna crestere, nimic mai mult. Chiar imi e sila de dumneavoastra... va meritati locul de "latrau" pe forum... respect.

Link spre comentariu

Da, complicat rău să citești ultimele mesaje chiar de pe această pagină. Cei ca tine l-au inspirat pe Creangă să scrie "Povestea leneșului", cea cu "muieți îs posmagii?".

Îmi voi schimba părerea doar dacă voi vedea recenzii, de asistați sociali e plin forumul.

ohh... nu toti avem acest lux numit "timp liber"... nu am dat in cap, doar am pus o intrebare... daca consideri ca ai reactionat corect, atunci scuzele mele... Din pacate, doar in concediu imi permit sa vin acasa si sa pot verifica "posmagii". Contul vechi cu recenzii s-a pierdut pe drum... email-ul a fost dezactivat pentru inactivitate:( un admin imi poate verifica IP-ul.  offtopic: nu mai cred in politica de ani de zile... apartenenta politica 0... pentru mine e aceeasi hotie cu o alta palarie. Si ca venii vorba de "puturosii" ce profita de recenzii... pana la urma, pentru ce e forumul?... Nu cred ca "lauda" asta impresioneaza pe cineva...meh..  din pacate, in seara asta stam cu banii in buzunar si gandul departe... bate vantul in Suceava.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Bună Alice,

Știu că mai e mult până atunci, te intreb totuși cum se arată prima săptămână (3-7) din iunie? Vei fi in principiu disponibilă? Merci și de abia aștept să te revăd!🥰

Link spre comentariu

Bună Alice,

Știu că mai e mult până atunci, te intreb totuși cum se arată prima săptămână (3-7) din iunie? Vei fi in principiu disponibilă? Merci și de abia aștept să te revăd!🥰

Buna din păcate nu știu 😆💋💋â¤ï¸ Și eu aștept !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...