hanryblaze Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Aprilie 29, 2019 Buna Alice, maine si pe 1 esti disponibila sau inca in vacanta? Ce program? Multumesc. Zi frumoasa! Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Aprilie 29, 2019 Buna Alice, maine si pe 1 esti disponibila sau inca in vacanta? Ce program? Multumesc. Zi frumoasa!Buna , da sunt pana joi ! Nu știu momentan programul , îl voi face in funcție de programari ! 💋💋💋🤗 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Vacanță frumoasă de joi încolo, o meriți din plin!🤗 Când revii?🥰🤩 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Vacanță frumoasă de joi încolo, o meriți din plin!🤗 Când revii?🥰🤩Luni 😂💋💋â¤ï¸ ( de vineri) Link spre comentariu
cuculdinpadure Reputație: 2 Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 buna alice nu stiu cum se face dar eu incerc sa iau legatura cu tine si tot nu reusesc sa te prind la telefon ....ai circuit închis ( primesti doar clienti cunoscuți ??) cum fac sa prind o programare??? ms Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Aprilie 30, 2019 buna alice nu stiu cum se face dar eu incerc sa iau legatura cu tine si tot nu reusesc sa te prind la telefon ....ai circuit închis ( primesti doar clienti cunoscuți ??) cum fac sa prind o programare??? msBuna , ma poți suna mâine după ora 10 și dacă nu răspund lasa-mi mesaj spunându-mi ca ești tu 💋🤗da primesc și clienți noi dar marea majoritate sunt cunoscuți 💋💋💋 Link spre comentariu
georgeqwerty Reputație: 5 Postat Mai 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Mai 3, 2019 Ceau. Mâine ajung în oraș, pana la ce ora activezi? Link spre comentariu
andrei3612 Reputație: 32 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 @georgeqwerty, cred că Alice nu e prin zonă, și chiar așa se odihnește și ea duminica. Link spre comentariu
blueboy1990 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Buna, Alice prin zona? Acesta e numarul bun? Link spre comentariu
blueboy1990 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Uite cum demonstrezi ca esti analfabet functional... sau retard mental?Seara buna, pentru a evida o discutie inutila si contradictorie, astept niste scuze... "analfabet"? draga domnule, va rog frumos... nu e locul potrivit pentru asa 'ceva'. Link spre comentariu
blueboy1990 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Seara buna, pentru a evida o discutie inutila si contradictorie, astept niste scuze... "analfabet"? draga domnule, va rog frumos... nu e locul potrivit pentru asa 'ceva', daca vrei sa te dai "cucos"... ne putem cunoaste la o bere... Link spre comentariu
blueboy1990 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Analfabet funcțional, adică știi să citești dar nu înțelegi ce se spune. Ți-am dat și dovada, spune clar, chiar pe pagina unde ai pus întrebarea, că de luni lucrează, luând vacanță de vineri... apoi vii tu cu întrebarea dacă lucrează. Ce vrei mai clar de atât? Iar dacă citeai topicul, vedeai că nu lucrează după ora 17 și niciodată duminica. Prea complicat pentru un parazit. Ești votant PSD? Mergi prin cimitire să găsești votanți pentru alegerile de luna aceasta.pana aici domnule'.. am suportat destule... eu doar am pus o intrebare... nu am stat sa citesc romanele din 46 de pagini... dar daca doar atat puteti, imi e chiar mila de dumneavostra, sariti la gatul meu pentru nimic... si recurgeti la jigniri josnice, asta da dovada de buna crestere, nimic mai mult. Chiar imi e sila de dumneavoastra... va meritati locul de "latrau" pe forum... respect. Link spre comentariu
blueboy1990 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Da, complicat rău să citești ultimele mesaje chiar de pe această pagină. Cei ca tine l-au inspirat pe Creangă să scrie "Povestea leneșului", cea cu "muieți îs posmagii?". Îmi voi schimba părerea doar dacă voi vedea recenzii, de asistați sociali e plin forumul.ohh... nu toti avem acest lux numit "timp liber"... nu am dat in cap, doar am pus o intrebare... daca consideri ca ai reactionat corect, atunci scuzele mele... Din pacate, doar in concediu imi permit sa vin acasa si sa pot verifica "posmagii". Contul vechi cu recenzii s-a pierdut pe drum... email-ul a fost dezactivat pentru inactivitate:( un admin imi poate verifica IP-ul. offtopic: nu mai cred in politica de ani de zile... apartenenta politica 0... pentru mine e aceeasi hotie cu o alta palarie. Si ca venii vorba de "puturosii" ce profita de recenzii... pana la urma, pentru ce e forumul?... Nu cred ca "lauda" asta impresioneaza pe cineva...meh.. din pacate, in seara asta stam cu banii in buzunar si gandul departe... bate vantul in Suceava. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 5, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 5, 2019 Ceau. Mâine ajung în oraș, pana la ce ora activezi?Buna , de mâine sunt disponibilă ‘!💋â¤ï¸ Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 5, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 5, 2019 Buna, Alice prin zona? Acesta e numarul bun?Da ! Acesta este numărul bun! â¤ï¸ðŸ’‹ de mâine sunt disponibilă 🤗0758380626 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 5, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 5, 2019 @georgeqwerty, cred că Alice nu e prin zonă, și chiar așa se odihnește și ea duminica.ðŸ‘💋 Link spre comentariu
casi94 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Astăzi ești? Când te sun suna ocupat.. Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 6, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 6, 2019 Da, suna ocupat deoarece in același timp suna altcineva 💋🤗😠Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Mai 8, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 8, 2019 Bună Alice,Știu că mai e mult până atunci, te intreb totuși cum se arată prima săptămână (3-7) din iunie? Vei fi in principiu disponibilă? Merci și de abia aștept să te revăd!🥰 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 8, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 8, 2019 Bună Alice,Știu că mai e mult până atunci, te intreb totuși cum se arată prima săptămână (3-7) din iunie? Vei fi in principiu disponibilă? Merci și de abia aștept să te revăd!🥰Buna din păcate nu știu 😆💋💋â¤ï¸ Și eu aștept ! Link spre comentariu
andrei3612 Reputație: 32 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Merci de sinceritate!🤗 Cand crezi ca vei ști? Până în 17 mai trebuie să îmi planific luna viitoare...Te pup!😠Link spre comentariu
ah1330 Reputație: 157 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 La Brasov nu ai nimic in plan?o vizită? Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 8, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 8, 2019 La Brasov nu ai nimic in plan?o vizită?Posibil in Septembrie sa fiu in Brașov 💋 1 Link spre comentariu
Vizitator gogu85 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 A plecat Alice stingem iar lumina pentru jumatate de oras de data asta . Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Mai 9, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 9, 2019 🤣🤣🤣 unde am plecat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum