Sari la conținut

TOP:Bruneta sexy - 0758380626

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Buna Alice ! Poate ai placerea sa vii si in Bacau cateva zile ca e seceta mare la noi! Esti o dragutaðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Suceava
Postat

Buna Alice ! Poate ai placerea sa vii si in Bacau cateva zile ca e seceta mare la noi! Esti o dragutaðŸ˜

Momentan nu am in plan ! 😘🙃🤗
  • Like 1
  • Oras:ici-colo
Postat

Buna Alice ! Poate ai placerea sa vii si in Bacau cateva zile ca e seceta mare la noi! Esti o draguta

Daca vreti faceti naveta, Alice e a noastra 😜

• Like 1
Postat

Nici sâmbăta asta nu te găsesc?😕

sâmbătă da ,am lucrat 😠duminica nu 🤪
Postat

Alice, poți sa faci o actualizare la servicii și la tarif. Mulțam frumos!

Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜

Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală

Anal ; in funcție de mărime 50 RON extra ( protejat )

Normal ( protejat) toate pozițiile

+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 🤗🤗😘

• Oras:oriunde
Postat

Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜

Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală

Extra fata de ce?ðŸ˜ðŸ˜
Postat

????

Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat!ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
Postat

Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat!

S-a referit ca accepta anal, in functie de marime, dar daca accepta, este contra-cost! Nu e cum cred ca te-ai gandit tu, care o are mica intra moka...care o are mare...plateste 50 RON :slap2

• Like 1
Postat

S-a referit ca accepta anal, in functie de marime, dar daca accepta, este contra-cost! Nu e cum cred ca te-ai gandit tu, care o are mica intra moka...care o are mare...plateste 50 RON :slap2

Mai degrabă nu ai inteles tu!

Nu a precizat tariful la finalizare sau la ora.

• Like 1
  • Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA
Postat

Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat!

Or fi la "restul detaliilor".

Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? ❤

+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești

• Like 1
Postat

Or fi la "restul detaliilor".

Da...una din partile cele mai importante, se pare ca este un detaliu!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Da...una din partile cele mai importante, se pare ca este un detaliu!

Poate nu ti-ai dat seama dar cred ca are tarife diferentiate in functie de client. N-a zis niciodata preturile aici pe forum. A mai fost o discutie de genul asta la ea pe topic acu ceva timp.

Acuma ca ii diferentiaza in functie de cat de gros au buzunarul sau cat de gros e "instrumentul" nu stiu.  :laugh2

• Like 1
Postat

+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 🤗🤗😘

Buna Alice. Nu vreau sa fiu răutăcios, dar colegul nu prea are cum sa dea de tine. La telefon /whatsapp nu răspunzi. De exemplu, eu încerc de vineri sa dau de tine pentru a stabili o întâlnire . 😊. Probabil clienții vechi au prioritate și înțeleg chestia asta 😊

Postat

Poate nu ti-ai dat seama dar cred ca are tarife diferentiate in functie de client. N-a zis niciodata preturile aici pe forum. A mai fost o discutie de genul asta la ea pe topic acu ceva timp.

Acuma ca ii diferentiaza in functie de cat de gros au buzunarul sau cat de gros e "instrumentul" nu stiu. :laugh2

Sub nici o forma ! Prețurile sunt acceleasi și niciodată nu le-am schimbat! Toată lumea poate confirma asta! Le pot da aici dacă nu ma puteți contacta telefonic , pm sau whats Up, doar ca mi-aș face probleme ( cum de altfel am mai avut prin Suceava )
Postat

Buna Alice. Nu vreau sa fiu răutăcios, dar colegul nu prea are cum sa dea de tine. La telefon /whatsapp nu răspunzi. De exemplu, eu încerc de vineri sa dau de tine pentru a stabili o întâlnire . 😊. Probabil clienții vechi au prioritate și înțeleg chestia asta 😊

Poți sa îmi lași sms pe telefon in cazul in care nu răspund la telefon ,dar pe whats Up răspund după ora 17:00 🤷â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ Nu știu de ce nu da de mine
Postat

Si cum îmi place sa fiu corecta fata de toată lumea sa nu exista nici un fel de dubiu ðŸ˜ðŸ¤—

Serviciile și tarifele sunt : oral neprotejat in funcție de igiena sau protejat , normal diferite poziții protejat , anal ( in funcție de mărime ) protejat + 69 sărutări și alte mici fantezii

Prețurile sunt : 120 RON finalizarea (30 minute ) doua finalizări sau ora 220 RON ( 60 minute ) sau mai am varianta de o ora nelimitat 300 RON , analul este separat 50 RON va pup ! 😘😘😘🤗â¤ï¸

• Like 4
Postat

Acestea sunt tarifele ce le stiu de ani de zile, de la prima la ultima intalnire. Imi vine greu sa cred ca pentru altii au fost diferite, nu ii sta in caracter.

• Like 1

• Oras:din zona
  • Oras:din zona
Postat

Salutare,

Intr-adevar, acestea sunt tarifele practicate de Alice, de mult timp.

S-aveti spor!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...