Sari la conținut

TOP:Bruneta sexy - 0758380626

Postări Recomandate

• Oras:Suceava

Alice, poți sa faci o actualizare la servicii și la tarif. Mulțam frumos!

Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜

Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală

Anal ; in funcție de mărime 50 RON extra ( protejat )

Normal ( protejat) toate pozițiile

+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 🤗🤗😘

Link spre comentariu
  • Oras:oriunde

Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜

Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală

Extra fata de ce?ðŸ˜ðŸ˜
Link spre comentariu

Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat!

S-a referit ca accepta anal, in functie de marime, dar daca accepta, este contra-cost! Nu e cum cred ca te-ai gandit tu, care o are mica intra moka...care o are mare...plateste 50 RON :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

S-a referit ca accepta anal, in functie de marime, dar daca accepta, este contra-cost! Nu e cum cred ca te-ai gandit tu, care o are mica intra moka...care o are mare...plateste 50 RON :slap2

Mai degrabă nu ai inteles tu!

Nu a precizat tariful la finalizare sau la ora.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA

Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat!

Or fi la "restul detaliilor".

Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? ❤

+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

Da...una din partile cele mai importante, se pare ca este un detaliu!

Poate nu ti-ai dat seama dar cred ca are tarife diferentiate in functie de client. N-a zis niciodata preturile aici pe forum. A mai fost o discutie de genul asta la ea pe topic acu ceva timp.

Acuma ca ii diferentiaza in functie de cat de gros au buzunarul sau cat de gros e "instrumentul" nu stiu.  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 🤗🤗😘

Buna Alice. Nu vreau sa fiu răutăcios, dar colegul nu prea are cum sa dea de tine. La telefon /whatsapp nu răspunzi. De exemplu, eu încerc de vineri sa dau de tine pentru a stabili o întâlnire . 😊. Probabil clienții vechi au prioritate și înțeleg chestia asta 😊

Link spre comentariu

Poate nu ti-ai dat seama dar cred ca are tarife diferentiate in functie de client. N-a zis niciodata preturile aici pe forum. A mai fost o discutie de genul asta la ea pe topic acu ceva timp.

Acuma ca ii diferentiaza in functie de cat de gros au buzunarul sau cat de gros e "instrumentul" nu stiu. :laugh2

Sub nici o forma ! Prețurile sunt acceleasi și niciodată nu le-am schimbat! Toată lumea poate confirma asta! Le pot da aici dacă nu ma puteți contacta telefonic , pm sau whats Up, doar ca mi-aș face probleme ( cum de altfel am mai avut prin Suceava )
Link spre comentariu

Buna Alice. Nu vreau sa fiu răutăcios, dar colegul nu prea are cum sa dea de tine. La telefon /whatsapp nu răspunzi. De exemplu, eu încerc de vineri sa dau de tine pentru a stabili o întâlnire . 😊. Probabil clienții vechi au prioritate și înțeleg chestia asta 😊

Poți sa îmi lași sms pe telefon in cazul in care nu răspund la telefon ,dar pe whats Up răspund după ora 17:00 🤷â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ Nu știu de ce nu da de mine
Link spre comentariu

Si cum îmi place sa fiu corecta fata de toată lumea sa nu exista nici un fel de dubiu ðŸ˜ðŸ¤—

Serviciile și tarifele sunt : oral neprotejat in funcție de igiena sau protejat , normal diferite poziții protejat , anal ( in funcție de mărime ) protejat + 69 sărutări și alte mici fantezii

Prețurile sunt : 120 RON finalizarea (30 minute ) doua finalizări sau ora 220 RON ( 60 minute ) sau mai am varianta de o ora nelimitat 300 RON , analul este separat 50 RON va pup ! 😘😘😘🤗â¤ï¸

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...