clashroyale Reputație: 175 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Buna Alice ! Poate ai placerea sa vii si in Bacau cateva zile ca e seceta mare la noi! Esti o draguta😠1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Buna Alice ! Poate ai placerea sa vii si in Bacau cateva zile ca e seceta mare la noi! Esti o dragutaðŸ˜Momentan nu am in plan ! 😘🙃🤗 1 Link spre comentariu
wtx Reputație: 140 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Buna Alice ! Poate ai placerea sa vii si in Bacau cateva zile ca e seceta mare la noi! Esti o dragutaDaca vreti faceti naveta, Alice e a noastra 😜 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 14, 2019 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
primulsuspect Reputație: 25 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Nici sâmbăta asta nu te găsesc?😕 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Nici sâmbăta asta nu te găsesc?😕 sâmbătă da ,am lucrat 😠duminica nu 🤪 Link spre comentariu
primulsuspect Reputație: 25 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 15, 2019 🤦â€â™‚ï¸Mda, sunt cu o zi in urma :))Luni ești? 1 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 15, 2019 🤦â€â™‚ï¸Mda, sunt cu o zi in urma :))Luni ești?Daaaaa ðŸ˜ðŸ¤— Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Alice, poți sa faci o actualizare la servicii și la tarif. Mulțam frumos! Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Alice, poți sa faci o actualizare la servicii și la tarif. Mulțam frumos! Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală Anal ; in funcție de mărime 50 RON extra ( protejat ) Normal ( protejat) toate pozițiile+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 🤗🤗😘 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală Anal ; in funcție de mărime 50 RON extra ( protejat )Extra fata de ce?ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Extra fata de ce?ðŸ˜ðŸ˜???? Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 16, 2019 ????Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat!ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
mihn78 Reputație: 45 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat! S-a referit ca accepta anal, in functie de marime, dar daca accepta, este contra-cost! Nu e cum cred ca te-ai gandit tu, care o are mica intra moka...care o are mare...plateste 50 RON :slap2 1 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 16, 2019 S-a referit ca accepta anal, in functie de marime, dar daca accepta, este contra-cost! Nu e cum cred ca te-ai gandit tu, care o are mica intra moka...care o are mare...plateste 50 RON :slap2Mai degrabă nu ai inteles tu!Nu a precizat tariful la finalizare sau la ora. 1 Link spre comentariu
k3nny Reputație: 230 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:BUC & CTA Oras:BUC & CTA Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Păi..cand specifici ca ai tarif extra, te referi la plus ceva fata de standard. Care este standardul? Nu l-ai precizat! Or fi la "restul detaliilor". Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? ❤Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporalăAnal ; in funcție de mărime 50 RON extra ( protejat )Normal ( protejat) toate pozițiile+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 1 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Or fi la "restul detaliilor".Da...una din partile cele mai importante, se pare ca este un detaliu!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
a-gentleman Reputație: 398 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Da...una din partile cele mai importante, se pare ca este un detaliu! Poate nu ti-ai dat seama dar cred ca are tarife diferentiate in functie de client. N-a zis niciodata preturile aici pe forum. A mai fost o discutie de genul asta la ea pe topic acu ceva timp. Acuma ca ii diferentiaza in functie de cat de gros au buzunarul sau cat de gros e "instrumentul" nu stiu. :laugh2 1 Link spre comentariu
hopirla007 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Sigur , poți sa ma cauți mâine telefonic între 09-17 sau pe whats Up asta seara ? â¤ï¸ðŸ˜˜Servicii : oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ) finalizarea orală sau corporală Anal ; in funcție de mărime 50 RON extra ( protejat ) Normal ( protejat) toate pozițiile+ alte fantezii Restul detaliilor le pot da pe whats Up sau telefonic ( precizeaza te rog pe whats Up cine ești 🤗🤗😘Buna Alice. Nu vreau sa fiu răutăcios, dar colegul nu prea are cum sa dea de tine. La telefon /whatsapp nu răspunzi. De exemplu, eu încerc de vineri sa dau de tine pentru a stabili o întâlnire . 😊. Probabil clienții vechi au prioritate și înțeleg chestia asta 😊 Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Poate nu ti-ai dat seama dar cred ca are tarife diferentiate in functie de client. N-a zis niciodata preturile aici pe forum. A mai fost o discutie de genul asta la ea pe topic acu ceva timp. Acuma ca ii diferentiaza in functie de cat de gros au buzunarul sau cat de gros e "instrumentul" nu stiu. :laugh2Sub nici o forma ! Prețurile sunt acceleasi și niciodată nu le-am schimbat! Toată lumea poate confirma asta! Le pot da aici dacă nu ma puteți contacta telefonic , pm sau whats Up, doar ca mi-aș face probleme ( cum de altfel am mai avut prin Suceava ) Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Buna Alice. Nu vreau sa fiu răutăcios, dar colegul nu prea are cum sa dea de tine. La telefon /whatsapp nu răspunzi. De exemplu, eu încerc de vineri sa dau de tine pentru a stabili o întâlnire . 😊. Probabil clienții vechi au prioritate și înțeleg chestia asta 😊Poți sa îmi lași sms pe telefon in cazul in care nu răspund la telefon ,dar pe whats Up răspund după ora 17:00 🤷â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ Nu știu de ce nu da de mine Link spre comentariu
alicesexy Reputație: 519 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Si cum îmi place sa fiu corecta fata de toată lumea sa nu exista nici un fel de dubiu ðŸ˜ðŸ¤—Serviciile și tarifele sunt : oral neprotejat in funcție de igiena sau protejat , normal diferite poziții protejat , anal ( in funcție de mărime ) protejat + 69 sărutări și alte mici fantezii Prețurile sunt : 120 RON finalizarea (30 minute ) doua finalizări sau ora 220 RON ( 60 minute ) sau mai am varianta de o ora nelimitat 300 RON , analul este separat 50 RON va pup ! 😘😘😘🤗â¤ï¸ 4 Link spre comentariu
wtx Reputație: 140 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Acestea sunt tarifele ce le stiu de ani de zile, de la prima la ultima intalnire. Imi vine greu sa cred ca pentru altii au fost diferite, nu ii sta in caracter. 1 Link spre comentariu
essase Reputație: 32 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Confirm si eu, mereu tarifele mentionate mai sus! 1 Link spre comentariu
marius1213 Reputație: 16 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:din zona Oras:din zona Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Salutare, Intr-adevar, acestea sunt tarifele practicate de Alice, de mult timp. S-aveti spor! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum