ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 13, 2017 Videateas ku lindicun bot. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 ti`ai dracu de limbisti )!!nu va mai satura Dumnezeu si maicuta Domnului!! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 13, 2017 Spânule eu fac 3 luni de când n-am mai dat limbi! Și sper s-o țin așa cât mai lung mult & bine. 2 Link spre comentariu
lazystalker Reputație: -406 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Insula de Smarald Oras:Insula de Smarald Partajează Postat Iunie 13, 2017 Funcția creează organul Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 13, 2017 Brava jeane )...uite unu cu tinere de minte!nota 10Ai avut un plus accidental, dar nu regret, t-am spus doar, uneori esti haios.... acum fara chestii de genul ca e ipocrizie OK ? Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 13, 2017 ti`ai dracu de limbisti )!!nu va mai satura Dumnezeu si maicuta Domnului!!Doamne iarta-l, ca nu stie ce spune!Cum poti sa scrii asa ceva, adica ce naiba, ca doar nu ai doar un neuron care nu se poate sfatui cu "fra-su" sau? Hai ca nu cred. Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 15, 2017 Bravo Poseidon...acu-s lamurit. In cavitatea bucala sunt peste 1 miliard de bacterii. Poti s-o speli si cu acid sulfuric...pe cand, un vagin bine ingrijit e de multe ori mai curat. Ai avut "tz-spe" exemple de la useri cu credibilitate si vii tu sa invoci entitati precum Dumnezeu si maica domnului...dar ma rog, alegerea e ta. Noi dam limbi oricum....adevarul e ca ai facut valuri, prostia e ca un flux continuu....orice scriai nu m-ar fi enervat atat de mult. 5 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2017 Spoken like a true linbist !!! )))) 1 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 15, 2017 Bravo Poseidon...acu-s lamurit. In cavitatea bucala sunt peste 1 miliard de bacterii. Poti s-o speli si cu acid sulfuric...pe cand, un vagin bine ingrijit e de multe ori mai curat. Ai avut "tz-spe" exemple de la useri cu credibilitate si vii tu sa invoci entitati precum Dumnezeu si maica domnului...dar ma rog, alegerea e ta. Noi dam limbi oricum....adevarul e ca ai facut valuri, prostia e ca un flux continuu....orice scriai nu m-ar fi enervat atat de mult.Limbile nu se dau oricum oricand la oricine. Caci tocmai asta e scopul pentru care natura a pus acest instinct in mascul. Pentru a verifica unde se duc pretiosele si delicatele celule sexuale produse cu mult consum energetic de catre organism spre a-si atinge misiunea lor esentiala de procreare. Vaginul trebuie sa fie curat altfel micutii vor muri acolo . Chiar un PH putin alterat le este fatal. Asa ca mai intai inspectam vizual daca e ok ne apropiem si cu nasul daca e ok un varf de limba apoi pe masura ce se dovedesc toate bune infruptam linistiti. Din 10 maxim 2 sunt ok , restul ori nu corespund ori nu vor ele sa accepte . Nici ele la randu lor nu au incredere in gurile noaste si pe undeva bine fac. Gura e cea mai infecta cavitate se stie are mai multi germeni decat oriunde insa are si saliva care este cel mai puternic dezinfectant. Multe se feresc de saliva insa din nestiinta pentru ca saliva de acee se si spune "a -si linge ranile " are foarte multi factori antimicrobieni , enzime , lizozim IG uri ( anticorpi ) celule albe macrofage si chiar PH ul ei este antibacterian.Am enumerat cateva dar sunt mai multe chiar de atat. Microbii deci nu stau in saliva ci sunt in placa bacteriana aderenta la tesurile dure sau moi de aceea este atat de important spalatul pe dinti si odata cu el si a mucoaselor , obraji, palat, limba ,gingii ,caci acolo e dujmanu lipit. Pericolul survine cand exista sangerari si daca omu nu e bine igienizat gingivitele produc uneori sangerari la atingere si uneori chiar spontan. Asa ca sintagma "in functie de igiena " este aplicabila in toate sensurile fie ca e vorba de vagin gura sau scula. Oralul e o kestie faina , are locul lui in preludiu toata umea il practica dar trebuie facut cu discernamant si atentie . Abordarile radicale de genul nu dau limbi niciodata sau dau limbi tot timpul sunt gresite amandoua. ideal e sa nu piezi aceast rasfat al simturilor oferit de activitatea sexuala dar sa o faci cu arta. Nu e usor de gasit partenera care sa aiba conditiie de morfologie ( ca trebuie sa iti faca pofta ce vezi si simti pe acolo ) si igiena precum si atitudine , ca si asta conteaza .Si nu e usor nici sa prestezi la randul tau ca sa ii placa si ei , trebuie stiinta si antrenament , studiu, experienta. In ce priveste pe Dumnezeu si Maica Domnului va spun sigur ca amandoi iubesc femeia si nu le place deloc cand cineva is bate joc de ea . Iar daca te porti frumos cu ea dimpotriva vei avea tot sprijinul . 8 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Doamne iarta-l, ca nu stie ce spune!Mai cumetre,eu am incercat sa nu iti raspunzi dar vad ca tot bagi batul prin gard!Asa,ok,. am inteles..Dai limbi pana iti da sangele pe nas.Din partea mea te felicit din toata inima si iti urez spor sa ai spor la limbi.Iti urez multa sanatate si multe limbi in raspar!! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 15, 2017 Din 46 & 47( 3doamne) de curve câte am la activ doar la 6 am dat limbi în pizdă. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Din 46 & 47( 3doamne) de curve câte am la activ doar la 6 am dat limbi în pizdă.Bravo bugule,usor usor te vindeci ) Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Limbile nu se dau oricum oricand la oricine. Caci tocmai asta e scopul pentru care natura a pus acest instinct in mascul. Pentru a verifica unde se duc pretiosele si delicatele celule sexuale produse cu mult consum energetic de catre organism spre a-si atinge misiunea lor esentiala de procreare. Vaginul trebuie sa fie curat altfel micutii vor muri acolo . Chiar un PH putin alterat le este fatal. Asa ca mai intai inspectam vizual daca e ok ne apropiem si cu nasul daca e ok un varf de limba apoi pe masura ce se dovedesc toate bune infruptam linistiti. Din 10 maxim 2 sunt ok , restul ori nu corespund ori nu vor ele sa accepte . Nici ele la randu lor nu au incredere in gurile noaste si pe undeva bine fac. Gura e cea mai infecta cavitate se stie are mai multi germeni decat oriunde insa are si saliva care este cel mai puternic dezinfectant. Multe se feresc de saliva insa din nestiinta pentru ca saliva de acee se si spune "a -si linge ranile " are foarte multi factori antimicrobieni , enzime , lizozim IG uri ( anticorpi ) celule albe macrofage si chiar PH ul ei este antibacterian.Am enumerat cateva dar sunt mai multe chiar de atat. Microbii deci nu stau in saliva ci sunt in placa bacteriana aderenta la tesurile dure sau moi de aceea este atat de important spalatul pe dinti si odata cu el si a mucoaselor , obraji, palat, limba ,gingii ,caci acolo e dujmanu lipit. Pericolul survine cand exista sangerari si daca omu nu e bine igienizat gingivitele produc uneori sangerari la atingere si uneori chiar spontan. Asa ca sintagma "in functie de igiena " este aplicabila in toate sensurile fie ca e vorba de vagin gura sau scula. Oralul e o kestie faina , are locul lui in preludiu toata umea il practica dar trebuie facut cu discernamant si atentie . Abordarile radicale de genul nu dau limbi niciodata sau dau limbi tot timpul sunt gresite amandoua. ideal e sa nu piezi aceast rasfat al simturilor oferit de activitatea sexuala dar sa o faci cu arta. Nu e usor de gasit partenera care sa aiba conditiie de morfologie ( ca trebuie sa iti faca pofta ce vezi si simti pe acolo ) si igiena precum si atitudine , ca si asta conteaza .Si nu e usor nici sa prestezi la randul tau ca sa ii placa si ei , trebuie stiinta si antrenament , studiu, experienta. In ce priveste pe Dumnezeu si Maica Domnului va spun sigur ca amandoi iubesc femeia si nu le place deloc cand cineva is bate joc de ea . Iar daca te porti frumos cu ea dimpotriva vei avea tot sprijinul .tu ai recitit tot ce ai scris? Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 16, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 16, 2017 spinule spion ce esti , lasa-l in pace pe tomson ca stie ce vorbeste ,chiar a facut studii grele ca sa aprofundeze cunoasterea.e prietenul meu si il apreciez. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Partajează Postat Iunie 16, 2017 spinule spion ce esti , lasa-l in pace pe tomson ca stie ce vorbeste ,chiar a facut studii grele ca sa aprofundeze cunoasterea.e prietenul meu si il apreciez.Bine domnu` lentila!ehh lasa ca nu ne luam de par,doar avem pareri diferite:) Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 16, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 16, 2017 cind esti dispus sa dai romul ala pe care l-ai promis? 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2017 Faimosii nostri confrati curvari si limbisti.Adica dati limbi la curve pe unde au trecut mii si mii de puli.Nu e mai simplu sa puneti anunt pe curvasaraia asta de forum ca sugeti puli ?poate faceti si un ban de o bere! Oare nu este același lucru ? 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Partajează Postat Iunie 16, 2017 Oare nu este același lucru ?Tare😂😂😂 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iunie 17, 2017 Oare nu este același lucru ?S-a spus in postul #2 Link spre comentariu
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 cind esti dispus sa dai romul ala pe care l-ai promis?Daca m-ai intrebat pe mine,te anunt cu mare durere in inima domnul meu ca l-am baut:)).Chiar am cumparat din Fort De France(Martinique) niste sticle de rom pt acasa.Dar am facut un party urat de tot si cum era de asteptat iar ajung fara rom acasa.Si nu este prima oara cand fac asta Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2017 S-a spus in postul #2Nu stau sa citesc tot ce se scrie Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 17, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 17, 2017 sa-ti fie rusine , egoistule .o sa imi inec amarul cu bugu, saracul , baiat cinstit care s-a oferit sa sacrifice o umila sticla de captain morgan in cinstea mea. 1 2 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2017 Din 46 & 47( 3doamne) de curve câte am la activ doar la 6 am dat limbi în pizdă. Tu le mai numeri ))? Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 17, 2017 Da cele care m-au atras să le dau limbi. Văd că nici o fata nu mă mai primește s-au supărat că am zis că nu le mai dau limbi.......... Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 18, 2017 Poate sunt mulți care nu știu detalii despre pizdă măcar să se documenteze dacă tot dau limbi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum