puleandru Reputație: 338 Postat Mai 20, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 20, 2017 E o autocritică?"Mai superior" nu există.decat in lexicu meu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 stau si ma intreb de unde atata ura din partea cuiva care nu te cunoaste?..cum te poate uri cineva care nu te cunoaste si care te jigneste aiurea?..unii urasc o imagine pe care ei si-au format-o in mintea lor stramba ..si care e total paralele cu realitatea....si daca mai gasesc 2-3 prosti care sa le tina isonul li swe pare cau descoperit America* a urâ ...* c-au descoperit ...
adevaratuladevarascu Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Mamaie,ai o vârstă si sigur o sa ai nevoie de mine sa-ti cant "Veșnica pomenire"Babeta asta e o fosta curva actualmente fara pensie
promovator Reputație: -530 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 stau si ma intreb de unde atata ura din partea cuiva care nu te cunoaste?.. Parca ziceai ca nu te intereseaza parerea altora , dar se vede ca te roade.Tu ti-ai agravat erodarea imaginii singura. dupa faza cu Lorena si decesul , nu are rost sa dai vina pe altii. Cand minti lumea cu lucruri grave nu are cum sa nu existe repercursiuni si asta ma refer si in viata reala,nu doar aici pe forum. 7 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 repercurdsiunile minciunilor sunt cele vizate de minciuna insasi...daca minciuna si.a atins scopul la momentul care a trebuit...nu mai conteaza nimic dupa ... Care a fost scopul? Luminează-ne!
promovator Reputație: -530 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 ..daca minciuna si.a atins scopul la momentul care a trebuit...nu mai conteaza nimic dupa ...Atunci multumiti-va cu scopul ( parca va si vad in perioada aia cum stateati de vorba la telefon una cu alta si ziceati de cei care citeau topicul : uite fata ce prosti sunt labarii , chiar au pus botul si se impacienteaza )Si un hot, talhar , escroc isi atinge scopul pentru a-si plati facturile , asta nu inseamna ca merita si respectul .Cei care aleg calea usoara si neonoranta vor fi intodeauna nerespectati de societate ( crezi ca prostii cu bani sunt respectati : categoric nu, ci doar jupuiti de ce au) , dar ma rog asta nu mai conteaza. Auzindu-ti povestea , tu fata de altele ai avut niste joburi inainte si pe-o departe te compatimesc , insa pe de alta vad ca ti-o faci cu mana ta fara urme de regret.Pentru ca am avut ocazia sa vad la inceput de meserie si alte dame foarte culte si care vorbeau foarte frumos ,dupa 3 luni de activitate ziceai ca erau ultimele centuriste. Concluzie : odata ce intrati in aceasta meserie va schimbati in rau datorita anturajului dejectiv in care va perindati ( pesti ,camatari, tigani , drogati, iubitori de pacanele etc). 6 7
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 26, 2017 Babeta asta e o fosta curva actualmente fara pensieE însăși Balena Albastra. 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 E însăși Balena Albastra.cine ? Vaca aia grasa care suge pula lu dmx?nu se poate....balena albastra arata mai bine
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 27, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 27, 2017 Atunci multumiti-va cu scopul ( parca va si vad in perioada aia cum stateati de vorba la telefon una cu alta si ziceati de cei care citeau topicul : uite fata ce prosti sunt labarii , chiar au pus botul si se impacienteaza )Si un hot, talhar , escroc isi atinge scopul pentru a-si plati facturile , asta nu inseamna ca merita si respectul .Cei care aleg calea usoara si neonoranta vor fi intodeauna nerespectati de societate ( crezi ca prostii cu bani sunt respectati : categoric nu, ci doar jupuiti de ce au) , dar ma rog asta nu mai conteaza. Auzindu-ti povestea , tu fata de altele ai avut niste joburi inainte si pe-o departe te compatimesc , insa pe de alta vad ca ti-o faci cu mana ta fara urme de regret.Pentru ca am avut ocazia sa vad la inceput de meserie si alte dame foarte culte si care vorbeau foarte frumos ,dupa 3 luni de activitate ziceai ca erau ultimele centuriste. Concluzie : odata ce intrati in aceasta meserie va schimbati in rau datorita anturajului dejectiv in care va perindati ( pesti ,camatari, tigani , drogati, iubitori de pacanele etc).da-mi voie sa te contrazic un pic.eu personal nu mi-am schimbat vocabularul si nu mi-am degradat fiinta umana.nu am de-a face cu personaje sus numite de tine.evit cat pot.totusi meseria este de asa natura sa te invarti in medii uneori de cea mai joasa speta.uneori trebuie sa fii dura si sa joci tare.nu e usor.e o jungla.toti te mananca ca sacalii ca hienele din toate partile trebuie sa umblii cu diferite armamente imaginare.si nu trebuie sa ranesti pe nimeni ca sa nu fii ranit.crede ma ca stiu ce zic si cine are urechi,sa auda 3 3
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 27, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 27, 2017 Ma simt bine pe forumul asta atat timp cat imi vad de treaba mea si vorbesc ce mi-e vorba.totusi mai vine cate un neavenit care vrea sa critice la maxim.nu ma deranjeaza contradictiile.chiar ador schimbul de opinii,dar sa fie fara apelative jignitoare 2 3
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 27, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 27, 2017 Mediul virtual e o mare pacoste pentru fiinţa umană.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 27, 2017 nu am cum sa dezvalui asa o informatie. poate peste 20 de ani cand o sa fim batrani toti si retrasi din aceasta activitate si de o parte si de cealalta a baricadei...si o sa lamurim chestii veki de 20 de ani Ce frumos
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2017 Postat Mai 27, 2017 nu am cum sa dezvalui asa o informatie. poate peste 20 de ani cand o sa fim batrani toti si retrasi din aceasta activitate si de o parte si de cealalta a baricadei...si o sa lamurim chestii veki de 20 de aniAdică vrei sa depanam povesti la foc de tabără.Problema e ca peste 20...nu cred case mai scoala 3
cena2016 Reputație: 48 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2017 E o disputa permanenta intre 3 categorii de utilizatori: utilizatorii cinstiti, utilizatorii care ca se plictisesc sau asa sunt ei si pestii care isi apara profitul. 3
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 27, 2017 E o disputa permanenta intre 3 categorii de utilizatori: utilizatorii cinstiti, utilizatorii care ca se plictisesc sau asa sunt ei si pestii care isi apara profitul.Dă nume 6 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2017 E o disputa permanenta intre 3 categorii de utilizatori: utilizatorii cinstiti, utilizatorii care ca se plictisesc sau asa sunt ei si pestii care isi apara profitul.Tu din care categorie faci parte, dacă nu ți-e cu bănat? 8 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 27, 2017 Tu din care categorie faci parte, dacă nu ți-e cu bănat?Ăia dăștepți 5 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2017 Ăia dăștepți Clar!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2017 Mai oameni buni,mai puneti mana pe o carte,o sapa,o lopata,faceti piata,dati la ratze,admirati nevasta,plimbati catelul,cititi ziarul,dati drumul la lelevizor,stergeti praful,maturati curtea,zgariati peretii,mai dati o bidinea,spargeti seminte,admirati cerul,mai bateti un cui,lustruieste ghetele,scutura covoarele,sun-o pe soacra-ta,du-te la sedinta cu copilul...uite cate activitati utile poate avea un om inteligentCorect dar ti se pare ca pe aici sunt oameni inteligenti? 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Corect dar ti se pare ca pe aici sunt oameni inteligenti? Tu nu ești? 4 2
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 28, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 28, 2017 Corect dar ti se pare ca pe aici sunt oameni inteligenti? decat sarlota e inteligenta
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2017 Postat Mai 28, 2017 decat sarlota e inteligentaCacore aisevan?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 decat sarlota e inteligentaSarlota chiar este inteligenta,dacă a reușit sa-si găsească sclavi care so promoveze pe ea si sclavele ei,oferind in schimb un strapon înfipt in cur.
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 28, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 28, 2017 Cacore aisevan?am dat cautare pe gugal da nam gasit censeamna 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum