Sari la conținut

De unde atata ura pe acest forum?

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:86.925026 27.987850
Postat

E o autocritică?

"Mai superior" nu există.

decat in lexicu meu

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

stau si ma intreb de unde atata ura din partea cuiva care nu te cunoaste?..cum te poate uri cineva care nu te cunoaste si care te jigneste aiurea?..unii urasc o imagine pe care ei si-au format-o in mintea lor stramba ..si care e total paralele cu realitatea....si daca mai gasesc 2-3 prosti care sa le tina isonul li swe pare cau descoperit America

* a urâ ...

* c-au descoperit ...

• Oras:Bucuresti
Postat

stau si ma intreb de unde atata ura din partea cuiva care nu te cunoaste?..

:laugh2 Parca ziceai ca nu te intereseaza parerea altora , dar se vede ca te roade.

Tu ti-ai agravat erodarea imaginii singura. dupa faza cu Lorena si decesul , nu are rost sa dai vina pe altii. Cand minti lumea cu lucruri grave nu are cum sa nu existe repercursiuni si asta ma refer si in viata reala,nu doar aici pe forum.

• Like 7
  • Minus 7
  • Oras:pretutindeni
Postat

repercurdsiunile minciunilor sunt cele vizate de minciuna insasi...daca minciuna si.a atins scopul la momentul care a trebuit...nu mai conteaza nimic dupa ...

Care a fost scopul?

Luminează-ne! :)

Postat

..daca minciuna si.a atins scopul la momentul care a trebuit...nu mai conteaza nimic dupa ...

Atunci multumiti-va cu scopul ( parca va si vad in perioada aia cum stateati de vorba la telefon una cu alta si ziceati de cei care citeau topicul : uite fata ce prosti sunt labarii , chiar au pus botul si se impacienteaza )

Si un hot, talhar , escroc isi atinge scopul  pentru a-si plati facturile , asta nu inseamna ca merita si respectul .

Cei care aleg calea usoara si neonoranta vor fi intodeauna nerespectati de societate ( crezi ca prostii cu bani sunt respectati : categoric nu, ci doar jupuiti de ce au) , dar ma rog asta nu mai conteaza. Auzindu-ti povestea , tu fata de altele ai avut niste joburi inainte si pe-o departe te compatimesc , insa pe de alta vad ca ti-o faci cu mana ta fara urme de regret.

Pentru ca am avut ocazia sa vad la inceput de meserie si alte dame foarte culte  si care vorbeau foarte frumos ,dupa 3 luni de activitate ziceai ca erau ultimele centuriste. Concluzie : odata ce intrati in aceasta meserie va schimbati in rau datorita anturajului dejectiv in care va perindati ( pesti ,camatari, tigani , drogati, iubitori de pacanele etc).

• Like 6
  • Minus 7
Reputație: 30698
Postat

E însăși Balena Albastra.

cine ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vaca aia grasa care suge pula lu dmx?

nu se poate....balena albastra arata mai bine

• Oras:braila
Postat

Atunci multumiti-va cu scopul ( parca va si vad in perioada aia cum stateati de vorba la telefon una cu alta si ziceati de cei care citeau topicul : uite fata ce prosti sunt labarii , chiar au pus botul si se impacienteaza )

Si un hot, talhar , escroc isi atinge scopul pentru a-si plati facturile , asta nu inseamna ca merita si respectul .

Cei care aleg calea usoara si neonoranta vor fi intodeauna nerespectati de societate ( crezi ca prostii cu bani sunt respectati : categoric nu, ci doar jupuiti de ce au) , dar ma rog asta nu mai conteaza. Auzindu-ti povestea , tu fata de altele ai avut niste joburi inainte si pe-o departe te compatimesc , insa pe de alta vad ca ti-o faci cu mana ta fara urme de regret.

Pentru ca am avut ocazia sa vad la inceput de meserie si alte dame foarte culte si care vorbeau foarte frumos ,dupa 3 luni de activitate ziceai ca erau ultimele centuriste. Concluzie : odata ce intrati in aceasta meserie va schimbati in rau datorita anturajului dejectiv in care va perindati ( pesti ,camatari, tigani , drogati, iubitori de pacanele etc).

da-mi voie sa te contrazic un pic.eu personal nu mi-am schimbat vocabularul si nu mi-am degradat fiinta umana.nu am de-a face cu personaje sus numite de tine.evit cat pot.totusi meseria este de asa natura sa te invarti in medii uneori de cea mai joasa speta.uneori trebuie sa fii dura si sa joci tare.nu e usor.e o jungla.toti te mananca ca sacalii ca hienele din toate partile trebuie sa umblii cu diferite armamente imaginare.si nu trebuie sa ranesti pe nimeni ca sa nu fii ranit.crede ma ca stiu ce zic si cine are urechi,sa auda
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Ma simt bine pe forumul asta atat timp cat imi vad de treaba mea si vorbesc ce mi-e vorba.totusi mai vine cate un neavenit care vrea sa critice la maxim.nu ma deranjeaza contradictiile.chiar ador schimbul de opinii,dar sa fie fara apelative jignitoare

• Like 2
  • Minus 3
Postat

nu am cum sa dezvalui asa o informatie. poate peste 20 de ani cand o sa fim batrani toti si retrasi din aceasta activitate si de o parte si de cealalta a baricadei...si o sa lamurim chestii veki de 20 de ani

Ce frumos :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu am cum sa dezvalui asa o informatie. poate peste 20 de ani cand o sa fim batrani toti si retrasi din aceasta activitate si de o parte  si de cealalta a baricadei...si o sa lamurim chestii veki de 20 de ani

Adică vrei sa depanam povesti la foc de tabără.

Problema e ca peste 20...nu cred case mai scoala :)

• Like 3
Postat

E o disputa permanenta intre 3 categorii de utilizatori: utilizatorii cinstiti, utilizatorii care ca se plictisesc sau asa sunt ei si pestii care isi apara profitul.

• Like 3
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

E o disputa permanenta intre 3 categorii de utilizatori: utilizatorii cinstiti, utilizatorii care ca se plictisesc sau asa sunt ei si pestii care isi apara profitul.

Dă nume ;)

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Tu din care categorie faci parte, dacă nu ți-e cu bănat? 

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Ăia dăștepți :laugh2

Clar!  :laugh2

Postat

Mai oameni buni,mai puneti mana pe o carte,o sapa,o lopata,faceti piata,dati la ratze,admirati nevasta,plimbati catelul,cititi ziarul,dati drumul la lelevizor,stergeti praful,maturati curtea,zgariati peretii,mai dati o bidinea,spargeti seminte,admirati cerul,mai bateti un cui,lustruieste ghetele,scutura covoarele,sun-o pe soacra-ta,du-te la sedinta cu copilul...uite cate activitati utile poate avea un om inteligent

Corect dar ti se pare ca pe aici sunt oameni inteligenti? :lol:

• Like 1
Postat

Tu nu ești?  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

decat sarlota e inteligenta

Vizitator
Reputație: 0
Postat

decat sarlota e inteligenta

Cacore aisevan?

Postat

Cacore aisevan?

am dat cautare pe gugal da nam gasit censeamna

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...