Sari la conținut

De unde atata ura pe acest forum?

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

Sarlota chiar este inteligenta,dacă a reușit sa-si găsească sclavi care so promoveze pe ea si sclavele ei,oferind in schimb un strapon înfipt in cur.

decat degeaba nam laudato

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sarlota chiar este inteligenta,dacă a reușit sa-si găsească sclavi care so promoveze pe ea si sclavele ei,oferind in schimb un strapon înfipt in cur.

* s-o promoveze ... în plm...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

am dat cautare pe gugal da nam gasit censeamna

Cauta-l p-ăla extreme cu doispe cores și doospatru da treaduri. :)

• Like 2
Postat

Sa ma corecteze Vânătorul de prosti,ala este doctor in limba romana,tu ești un analfabet dovedit de sute de ori.

Taci mă, că vorbești pe nas ca de obicei! 

Postat

Când n-ai replica o zgudui.

Ce replică să-i dau unui prăpădit ca tine, bă? Nu vezi că ești de râsul lumii? Stai dracului în banca ta, cu lumpenii de teapă ta, bea Noroc la pet și scuipă semințe în fața blocului, nu te mai băga în seamă cu noi! 

Postat

Ce replică să-i dau unui prăpădit ca tine, bă? Nu vezi că ești de râsul lumii? Stai dracului în banca ta, cu lumpenii de teapă ta, bea Noroc la pet și scuipă semințe în fața blocului, nu te mai băga în seamă cu noi! 

Iar esti prost, Picoane? Incep sa cred ca asta e starea ta naturala...

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
Postat

Mai bine mergi pe topicele pescăriei din Militari,fa scandal,strica-le imaginea,poate mai futi si tu ceva gratis in cuibul Sarlotei.

Ti-ai dracu' de prostituate masculine care v-ați transformat in sclavi dispuși sa va înjosiți maxim pentru un strapon înfipt in cur. 

PS. O recenzie Sianei faci si tu? Sa ne povestești cum ii lingeai tocurile si erai penetrat in cur cu straponul?

• Like 1
Postat

Mai bine mergi pe topicele pescăriei din Militari,fa scandal,strica-le imaginea,poate mai futi si tu ceva gratis in cuibul Sarlotei.

Ti-ai dracu' de prostituate masculine care v-ați transformat in sclavi dispuși sa va înjosiți maxim pentru un strapon înfipt in cur. 

PS. O recenzie Sianei faci si tu? Sa ne povestești cum ii lingeai tocurile si erai penetrat in cur cu straponul?

Nu vezi bă, terminatule, că pedalezi pe o bicicletă cu lanțul sărit? Aceleași replici inepte, aceleași dume, aceeași prostie etalată pe aici... O răutate izvorâtă din mari frustrări, probabil, a unui ipochimen de care nu știu ce să fac: să râd de el, sau să-l compătimesc.

Ești jalnic, omule!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Nu vezi bă, terminatule, că pedalezi pe o bicicletă cu lanțul sărit? Aceleași replici inepte, aceleași dume, aceeași prostie etalată pe aici... O răutate izvorâtă din mari frustrări, probabil, a unui ipochimen de care nu știu ce să fac: să râd de el, sau să-l compătimesc.

Ești jalnic, omule!

Nu fa prostituata masculina,ceea ce spun eu este dovedit,ATENȚIE! DOVEDIT ca ești un sclav sexual umil.

Un pervers care ai intrat pe topicele curvelor din Militari la ordinul lui Sarlota

• Like 1
Postat

Nu fa prostituata masculina,ceea ce spun eu este dovedit,ATENȚIE! DOVEDIT ca ești un sclav sexual umil.

Un pervers care ai intrat pe topicele curvelor din Militari la ordinul lui Sarlota

Da? Și care ar fi dovada? Băi pișat în ploaie, văd că pe zi ce trece, delirezi tot mai mult! Du-te bă și te plimbă! 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Pune-o p-aia cu iarba verde de acasă, e mai dă vârsta mea..d-aia zic :))

Da' Dilaila, ce are? :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pune-o p-aia cu iarba verde de acasă, e mai dă vârsta mea..d-aia zic :))

care , asta ?

sau filmul ?

Postat

care , asta ?

sau filmul ?

Nu bre, ăsta!

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Da? Și care ar fi dovada? Băi pișat în ploaie, văd că pe zi ce trece, delirezi tot mai mult! Du-te bă și te plimbă! 

Siana a recunoscut ca ati avut o relatie bazata pe iubire.

Tot Siana este dovada ca esti un sclav sexual,Siana oferă servicii exclusiv sclavilor sexuali.

Ca ești sluga Sarlotei,o știe toată lumea,

• Like 1
Reputație: -1394
Postat

Nu bre, ăsta!

am crezut ca-i place mai mult versiunea romaneasca  :laugh2

Postat

Siana a recunoscut ca ati avut o relatie bazata pe iubire.

Tot Siana este dovada ca esti un sclav sexual,Siana oferă servicii exclusiv sclavilor sexuali.

Ca ești sluga Sarlotei,o știe toată lumea,

Pune link, sau taci în p.m.!

Postat

Sclavule cauta tu in sute de pagini.

Iti spun eu exact ce a spus.Ca intre voi a fost o relație speciala si tu ești singurul bărbat din viata ei care o cunoaște cu adevarat.

Tradu tu fa cocota.

Postat

Ai postari unde spui sinGURIȚĂ  ca ai fost la ea de zeci de ori si de cele mai multe ori ai stat toata noaptea cu ea.

Ce PLM curvar isi pierde zeci de nopți la o basitura afumata,ATENTIE! Una care oferă servicii exclusiv sclavilor sexuali?

• Like 1
Postat

Sclavule cauta tu in sute de pagini.

Iti spun eu exact ce a spus.Ca intre voi a fost o relație speciala si tu ești singurul bărbat din viata ei care o cunoaște cu adevarat.

Tradu tu fa cocota.

Și asta ai înțeles tu, cretinule?

Dovada trebuie să o aducă cel ce acuzâ, retardel, înțelegi? În lipsa lor, cel ce acuză, nu e decât un mincinos. Punct!

Deci... linkul, sau taci în p.m.!

Postat

Și asta ai înțeles tu, cretinule?

Dovada trebuie să o aducă cel ce acuzâ, retardel, înțelegi? În lipsa lor, cel ce acuză, nu e decât un mincinos. Punct!

Deci... linkul, sau taci în p.m.!

Nu trebuie sa dovedesc nimic cocota,toată lumea știe ca tot ce am spun eu pe site-ul asta s-a adeverit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...