picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Ai postari unde spui sinGURIȚĂ ca ai fost la ea de zeci de ori si de cele mai multe ori ai stat toata noaptea cu ea.Ce PLM curvar isi pierde zeci de nopți la o basitura afumata,ATENTIE! Una care oferă servicii exclusiv sclavilor sexuali?Cretinule, zeci? Poate zece, în timp! Și a fost strict sex, cred că asta cu bdsm e mai nouă la ea Și Isabella are 2 feluri de servicii ... și mai sunt și alte fete, nu mai face diversiuni jegoasr ca tine!
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Cretinule, zeci? Poate zece, în timp! Și a fost strict sex, cred că asta cu bdsm e mai nouă la ea Și Isabella are 2 feluri de servicii ... și mai sunt și alte fete, nu mai face diversiuni jegoasr ca tine!Cocota,n-o mai suge pe pula cu 2 feluri de servicii,Siana oferă exclusiv servicii pentru sclavi sexuali si asta de multi ani. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Nu trebuie sa dovedesc nimic cocota,toată lumea știe ca tot ce am spun eu pe site-ul asta s-a adeverit.Mai degrabă toată lumea știe că ești un distrus, complexat și frustrat, pus pe scandal și hărțuit fete, din lipsă de bani. Un amărât ce merge la fete de 60 lei. Oare e doar o coincidență, faptul că majoritatea fetelor pe care le harțuiești au tarife mai mari? Părerea mea, e că ar trebui să te potolești și să stai in banca ta.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Cocota,n-o mai suge pe pula cu 2 feluri de servicii,Siana oferă exclusiv servicii pentru sclavi sexuali si asta de multi ani.Ești total pe dinafară. Suge-o și taci!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 28, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 28, 2017 Nu bre, ăsta! https://youtu.be/n2iH1o4axzk Aşea 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Aşea Păi nu știu io? 4 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Mai degrabă toată lumea știe că ești un distrus, complexat și frustrat, pus pe scandal și hărțuit fete, din lipsă de bani. Un amărât ce merge la fete de 60 lei. Oare e doar o coincidență, faptul că majoritatea fetelor pe care le harțuiești au tarife mai mari? Părerea mea, e că ar trebui să te potolești și să stai in banca ta.Da ma dar eu nu ma las penetrat cu straponul un cur,nu ling tocuri,nu fac anilingus......ca tine.Nu merg la basituri care nu au un pat in locație si apoi le fac recenzii de 9,50 la capitolul locație.Eu nu ling in cur o proxeneta cum faci tu cu Sarlota. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 28, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 28, 2017 Păi nu știu io? Bre, dacă ești pe leptop, pune-mi bagabontul vieții mele cu Dinică, pliz
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Mai degrabă toată lumea știe că ești un distrus, Mai bine vezi cate sute de membri iti da la muie zilnic,apoi da-mi exemplu de mai mult de 5-6 membri care ma critica 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Bre, dacă ești pe leptop, pune-mi bagabontul vieții mele cu Dinică, pliz 4 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Da ma dar eu nu ma las penetrat cu straponul un cur,nu ling tocuri,nu fac anilingus......ca tine.Nu merg la basituri care nu au un pat in locație si apoi le fac recenzii de 9,50 la capitolul locație.Eu nu ling in cur o proxeneta cum faci tu cu Sarlota.Mai schimbă placa, papagalule! Tu nu mergi la curve pentru că ești un amărăștean, care face laba pe forum. Mai bine vezi cate sute de membri iti da dau la muie zilnic,apoi da-mi exemplu de mai mult de 5-6 membri care ma critica Sute? Care sute, bă distrusule? Alea câteva clone, inclusiv ale tale? Că nu sunt foarte mulți care te critică direct, se datorează caracterului tău infect, agresivității tale aberante, nevrând să intre în conflict cu un jeg uman ca tine. Dar văd că ești tare sensibil la aceste aspecte ... E normal, doar aici, poți fi și tu cineva, că în rest ...P.S. câte clase ai bă? 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Bre, dacă ești pe leptop, pune-mi bagabontul vieții mele cu Dinică, pliz https://youtu.be/tauf1-viTVU 4 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Mai schimbă placa, papagalule! Tu nu mergi la curve pentru că ești un amărăștean, care face laba pe forum. Despre ce amarasteni vorbești sărăcie?Uiti fa prostituata masculina ca ești aici zilnic de la 6 dimineața pana la 2-3 noaptea???Uiti fa prostituata masculina ca tu futi doar contra serviciilor făcute prostituatelor???Uiti fa prostituata masculina ca nu ai lipsit nici măcar o singura zi,ai stat ca un sclav in casa si ai spumegat aici pe site?? 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Mai schimbă placa, papagalule! Tu nu mergi la curve pentru că ești un amărăștean, care face laba pe forum. Uiti fa prostituata masculina ca bei vin din paie la carafa?Uiti fa prostituata masculina ca nu aveai pe masa o aluna,o maslin,o ceva?Uiti fa prostituata masculina ca aveai cămașa second hand pe tine?Uiti fa prostituata masculina ca erai singura la masa iar ceilalți avea gagica cu ei?Mi-as pula in gura ta de sclav sexual! 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Despre ce amarasteni vorbești sărăcie?Uiti fa prostituata masculina ca ești aici zilnic de la 6 dimineața pana la 2-3 noaptea???Uiti fa prostituata masculina ca tu futi doar contra serviciilor făcute prostituatelor???Uiti fa prostituata masculina ca nu ai lipsit nici măcar o singura zi,ai stat ca un sclav in casa si ai spumegat aici pe site??Ai nervii nervoși? Hai, mai spune! Descarcă-te! Varsă veninul acumulat într-o viață de căcat!Băi papagalule, am ajuns (și nu de azi), la nivelul că nu mai am nevoie să muncesc mult, dacă înțelegi ce voi a spune! Și știi de ce? Pentru că spre deosebire de tine, am și cap, am și școală, adică, nu ai tu școală, câtă vacanță am avut eu. Oricum, nu pierd mai mult timp pe forum, decât tine, nu-ți face griji!Hai, gata! Du-te cu Dumnezeu, mi-am pierdut suficient timp timp, cu un tâmpit ca tine!
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Ai nervii nervoși? Hai, mai spune! Descarcă-te! Varsă veninul acumulat într-o viață de căcat!Băi papagalule, am ajuns (și nu de azi), la nivelul că nu mai am nevoie să muncesc mult, dacă înțelegi ce voi a spune! Și știi de ce? Pentru că spre deosebire de tine, am și cap, am și școală, adică, nu ai tu școală, câtă vacanță am avut eu. Oricum, nu pierd mai mult timp pe forum, decât tine, nu-ți face griji!Hai, gata! Du-te cu Dumnezeu, mi-am pierdut suficient timp timp, cu un tâmpit ca tine! La vârsta ta normal ca mai ai putin si ieși la pensie.Ce cretin! 2
miskin intra in ramadan Reputație: 3 Postat Mai 28, 2017 Postat Mai 28, 2017 Hai, picoane, mai ai putin pana la 30000.
papacioaca Reputație: 428 Postat Mai 28, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Mai 28, 2017 Ce face pizda din om ....nu face vântu din pom! 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 La vârsta ta normal ca mai ai putin si ieși la pensie.Ce cretin!Mai am mult, stai cuminte, păcăliciule! 4 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Ce face pizda din om ....nu face vântu din pom!Se potrivește perfect lui Piconela. 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2017 Mai am mult, stai cuminte, păcăliciule! Adica ieși la 65 de ani la pensie?O sa mergi la munca in cârje?Sa te pis in cur de cocota cu scoală multa. 2
papacioaca Reputație: 428 Postat Mai 28, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Mai 28, 2017 Se potrivește perfect lui Piconela.la tot forumu...pt o bucată de pizda ne înjurăm si ne facem in toate felurile! 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2017 Adica ieși la 65 de ani la pensie?O sa mergi la munca in cârje?Sa te pis in cur de cocota cu scoală multa.Nervosule cu 2 clase! 5 3
miskin intra in ramadan Reputație: 3 Postat Mai 28, 2017 Postat Mai 28, 2017 Picoane, te face la nervi pipilica.Hater de curve de 60 RON > mocofan libidinos cu camasa de 60 RON 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum