Sari la conținut

De ce miroase sperma asa urat?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

La ce sa o ajute, ca barbatul trebuie sa o ia. Oricum eu  nu am incredere in tampeniile pe baza de plate , pentru ca stiu ca nu sunt testate inainte de a fi puse pe piata , cum este in cazul medicamentelor. Cea mai mare minciune sunt astfel de produse.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A mea miroase a Eros dă la Versace

Ce poola ta! ^^

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

lol exclus ca am facut doar sex protejat si as fi stiut pana acum daca aveam ceva :))

Nu stiu mie asa mi se pare ca miroase urat i-am mai intrebat si pe altii(prieteni de-ai mei) si mi-au confirmat ca si la ei e la fel.

Fara sa-ti face analize complete nu poti sa stii, foarte multe din BTS-uri nu au simptome la barbati, sau au simptome pe care nu le puneti pe seama unui BTS (gen mirosul neplacut al spermei). Chiar daca zici tu ca ai facut doar protejat..nimic nu e 100% sigur, multe boli se iau doar din contactul cu pielea din jurul vaginului/penisului si atunci ce faci..te imbraci tot intr-un prezervativ? Orice persoana cu bun simt si cu respect fata da sanatatea sa si a celor cu care intra in contact is face analize BTS macar o data pe an..

Nu spui ce varsta ai dar din cate imi pot da seama ai pana in 25 de ani, asa ca data nu ai facut un obicei din asta pana acu, nu e prea tarziu sa incepi. Te vei simti mai usurat stiind ca intr-adevar analizele arata ca nu ai nimic. Daca totusi nu e BTS si esti un caz particular, sau poate doar ti se pare, eu zic sa intrebi un doctor, iti poate face alte analize referitor la calitatea spermei si mai stiu eu ce..care sa determine daca e totul normal. Pot fi probleme la testicole care sa nu aiba alte simptome, dar sa necesite ceva tratament/interventii. 

Si reiau afirmatia de mai devreme , ca femeie care a gustat sperma a sute de barbati : nu trebuie sa miroasa sau sa aiba gust rau. E intr-adevar greu de descris, dar desi nu e un miros care sa-ti produca placere , cand e vorba sa-ti intoarca stomacul pe dos deja e grav. 

Cat despre mancat porcarii, ar fi bine sa nu mai faci asta pt sanatatea ta..nu doar pt mirosul/gustul spermei. Persoanele care nu intampina probleme cu greutatea nu prea constientizeaza cat de mult rau le face mancarea de proasta calitate (junk food, prajeli, zahar, sare in exces etc) dar efectele apar intai la interior, cu mult inainte sa apara la exterior sub forma de grasime sau eruptii pe piele, asa ca ar trebui sa te gandesti de 10 ori inainte de a pune gura pe ceva care nu te hraneste ci doar te imbolnaveste. Nu zic acuma sa devii vegetarian, dar daca inlocuiesti toate produsele din faina alta cu cele din faina integrala, zaharul cu miere sau stevia, prajelile cu alimente preparate la gratar, si vesnica garnitura de cartofi prajiti cu ceva legume, o sa vezi ca te vei simti mult mai bine. 

Hai ca v-am plictisit destul :)))

• Like 4
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Insemnand oribil!Cred ca are legatura cu ce mancam...

Scuze ca sunt rau...Dar, daca-ti miroase sperma,iti miroase si penisu"....Daca-ti miroase penisu",ai si floci(Par pubian)...Daca ai par pibian,ai si latei...Lista poate continua...

Inca odata,imi cer scuze,daca cumva te-am jignit.

Vizitator deliaro
Postat

Insemnand oribil!Cred ca are legatura cu ce mancam...

De ce este sperma poate avea un miros neplacut

sine mirosul de sperma unui barbat, precum și alte mirosuri umane, individuale și

depinde de diferiți factori.De exemplu, un om de la naștere este dat un anumit miros a ejaculat, în timp ce alții depinde de igiena intimă personală, a treia - de la alimentele pe care le mananca.Cu toate acestea, nici unul dintre bărbați nu sunt imune la mirosul de material seminal.

Majoritatea oamenilor au percepția unor mirosuri complet diferit.Acesta este motivul pentru parfum multe auto-selectat, de exemplu,.Ceea ce place nu le place un alt.Cu alte cuvinte, fiecare persoană este diferită.Persoane

și miros de orice om.În special, mirosul de sperma unui bărbat.Experții în general, cred că are o întreagă gamă de culori "", printre care nu sunt foarte plăcute. se crede că mirosul de sperma unui om depinde de rasa a unei persoane.De exemplu, oamenii de Est "miros" mai puternic decât european.Aceasta a susținut că este motivul pentru care omul de Est este temperamental Vest. Nu numai că, mirosul de ejaculat este de

respingere, așa că, de asemenea, corupe intimitate.Ca urmare, în viața sexuală a bărbaților, există probleme serioase, care pot afecta de multe ori relațiile sale cu femeile.

ce neplăcut spermei mirosurile

În primul rând, ea poate fi rezultatul unei situații stresante.Unii oameni destul de destul de un pic nervos ca sperma lor devine destul de clare miros, chiar acru.În același timp, după mai multe acte sexuale comise de fiecare parte, el devine miros stătut de material seminal, care nu este, de asemenea, foarte placut.

În unele cazuri, sperma de sex masculin are un miros neplăcut în infecțiile urogenitale (de Trichomonas, Candida, ureplazmu) si a altor boli.Medicii spun ca astfel de probleme apar, și a abuzului de tutun, alcool și anumite alimente (de exemplu, condimente, usturoi).

miros anormal al materialului seminal poate avea loc atunci când nutriție proastă și utilizare a anumitor medicamente.

Cum pentru a evita miros neplăcut de material seminal?

Dacă unul dintre bărbați este serios preocupată de această problemă, căutarea cauzelor acesteia ar trebui să înceapă mai întâi cu tine.Cu alte cuvinte, este necesar să se acorde o atenție la igiena lor intima si, dacă este necesar, să aibă grijă de ei înșiși mai bine. «sănătoasă» sperma miros ca mirosul de proteine ​​de pui crud.Se crede că sucurile dulci da masculin sperma aroma dulce si aroma.

Daca igiena personala nu ajuta, trebuie să faceți o programare cu un urolog.Trebuie făcută cât mai repede posibil.El este cel care va examina penisul si sesizarea referitoare la testele pentru infectia urogenitala.În plus, va fi necesar să treacă sumar de urina si plantare material seminal și de urină asupra florei și percepția de antibiotice.

singura cale de a fi cu precizie de încredere pentru a cunoaște cauza mirosul de material seminal.Dacă acest lucru patologie, urolog va fi atribuit un tratament adecvat.Apropo, nu uita despre posibila dependenta de alcool și tutun, precum și dieta nesanatoasa (în cazul în care are loc) și situații de stres.Poate că în această se află "rădăcina tuturor relelor."

... cam asta am găsit pe Google!

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un alt topic de toată pula! Era să zic sperma ...  :laugh2

Vizitator
Postat

A mea miroase a Eros dă la Versace

Gucci :)

Vizitator
Postat

Sigur nu ai vreo vecina care ragaie-n lift ? :thinking

Sau a tras un part  :laugh2

Vizitator
Postat

Ala poate fi si vecin ! ;)

sau asa :)

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Bleah ?? E parte din tine !

Daca era vorba sa o gusti pe a altuia... intram in chestii gen "gay" si te inteleg.

Ca sa nu mai zic de faptul ca... poate ai pretentia ca vreo gagica sa guste, dar tu zici "bleah" ?

Zau daca inteleg de unde vin mentalitatile astea...

Parte din tine sunt si fecalele, saliva, transpiratia, urina etc. Tre' sa fii curios, dezinhibat si sa te iubesti mult, ca sa te "gusti". :)

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Gucci :)

Cine stie, cunoaste! ;)

Vizitator
Postat

Cine stie, cunoaste! ;)

L-a dat în fapt,nu? ^^

Postat

L-a dat în fapt,nu? ^^

Doar presupun. N-am de unde sti cum ii miroase cocosu' Troleului!

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Pai ea zice!

• Oras:Nicaieri.
  • Oras:Nicaieri.
Postat

Parte din tine sunt si fecalele, saliva, transpiratia, urina etc. Tre' sa fii curios, dezinhibat si sa te iubesti mult, ca sa te "gusti". :)

Incorect.

Astea sunt reziduuri, toate trei exemplele tale, rezultate ale diverselor filtre ale metabolismului, si provin din hrana ingerata si apa bauta. Mai e expiratia, aerul pe care-l dai afara din plamani... si ala contine reziduuri, dioxid-ul de carbon din urma reactiilor intracelulare, precum si aburi din apa bauta, etc...

Sperma este productie.

... materialul genetic, milioane de copii microscopice ale omului adult. Dar probabil ca deja o dam in SF pe aici... prea mult pentru ce fel de forum e asta.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

:)

Vizitator
Postat

L-a dat în fapt,nu? ^^

Vizitator
Postat

vezi coste futa ca lai tradat :)

Vizitator
Postat

Nope! O sa-i faca sex oral pana o omoara. :D

ba sano omoare,cai pacat da labiile alea

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...