trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 5, 2017 V-ATI convins Vaţ 3 4 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Iunie 5, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Iunie 5, 2017 Merge si asa 2 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iunie 6, 2017 De ce ești supărată?Nu mai are prafuri magice. Tu esti singura care o poti ajuta! 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Buna seara . M-am gandit ca nu v-am mai injurat de mult. S-o fac, sa n-o fac?......................................................................... sa ma fut in mortii vostrii si ai lu' Picoooooooooooooooonnnn Dada. 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 18, 2017 Terapia cu urină este o metodă terapeutică naturistă, pe cât de simplă pe atât de eficientă, bazată pe puterea de vindecare a urinei proprii. Această practică este folosită din vremuri imemoriale la mai toate popoarele, iar în prezent terapeuţi din întreaga lume fac adesea referire la eficienţa acesteia. Începând cu „leacurile băbeşti” despre care a auzit aproape oricine şi care includ printre altele utilizarea urinei atât extern, cât şi intern şi până la Congresele Mondiale de Urinoterapie la care se reunesc medici şi cercetători celebri din întreaga lume, această terapie reprezintă o realitate de necontestat, cu rezultate de multe ori miraculoase.http://3.bp.blogspot.com/_gmJVhiouElA/RwS007yJe8I/AAAAAAAAAAU/5aZt4LC46tA/s400/ur1.JPGCompozitia biochimica a urinei explica numeroasele efecte terapeutice ale acesteia Dr. Beatrice Bartnett estimeaza ca urina are mii de compusi biochimici, dintre care au fost studiati doar aproximativ 200. Iata o scurta enumerare a acestora facuta de Nexus Magazin: „Urina contine un sortiment incredibil de substante nutritive, enzime, hormoni, anticorpi naturali si agenti de aparare imunitara de importanta critica. Unii dintre acesti componenti merita o examinare suplimentara – cum ar fi alantoina (care protejaza impotriva insolatiei si se gaseste si in tataneasa si in aloe vera); creatinina (aminoacid popular printre culturisti); hormonul DHEA (cu proprietati impotriva imbatranirii, a cancerului si a obezitatii, dovedite prin cercetare); melatonina (cunoscuta pentru efectul ei calmant de intarire a corpului fizic si a imunitatii); hormoni sexuali precum testosteronul, androgenul si estrogenul. Avand in vedere un astfel de sortiment de ingredienti sunt mai usor de inteles efectele antibacteriene, fungicide, antivirale, antineoplastice, anticonvulsive si antispasmodice ale urinei”. Astazi sunt deja multe studii stiintifice riguroase care au demonstrat ca in urina exista elemente cu valoare terapeutica. In anii '60 un laureat al premiului Nobel, Albert Szent Gyorgi, a descoperit in urina o substanta numita 3-metil-glioxal. Aceasta substanta este capabila sa distruga celulele canceroase. In anul 1966, Societatea Americana pentru Biologie Experimentala din orasul Atlanta (SUA), a prezentat rezultatele anumitor cercetari referitoare la o substanta denumita directin - derivata din urina. Atunci cand aceasta substanta este pusa intr-un mediu canceros, celulele canceroase se aliniaza si se ordoneaza pe randuri drepte. Aceasta a dat mari sperante de vindecare a cancerului, pentru ca celulele canceroase traiesc in dezordine, crescand si inmultindu-se haotic. Rinichii fabrica anumite substante care pot fi gasite in urina, cum ar fi enzimele ce activeaza vitamina D, sau chiar vitamina D – de unde se poate concluziona ca urinoterapia poate avea un rol important in vindecarea rahitismului si a celorlalte boli ce provin din deficitul de vitamina D. Rinichii produc de asemenea un hormon numit renina, a carui functie este aceea de a pastra tonusul vascular si care influenteaza presiunea sanguina. O alta substanta care se regaseste in urina este prostaglandina, substanta complexa folosita in contraceptie. Prostaglandinele micsoreaza, de asemenea, presiunea sangelui. Urokinaza este o alta substanta chimica continuta de urina despre care se spune ca previne formarea cheagurilor de sange si se dovedeste astfel extrem de valoroasa in prevenirea atacurilor de inima, in tromboflebite si in embolismul pulmonar. https://sanatate.bzi.ro/urinoterapia-o-terapie-milenara-16156 https://cache.bzi.ro/cache/7/10/s604x0_urinoterapia.jpg efect maxim cand o bei , cica , altfel e risipa 5 9 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iunie 18, 2017 Terapia cu urină este o metodă terapeutică naturistă, pe cât de simplă pe atât de eficientă, bazată pe puterea de vindecare a urinei proprii. Această practică este folosită din vremuri imemoriale la mai toate popoarele, iar în prezent terapeuţi din întreaga lume fac adesea referire la eficienţa acesteia. Începând cu „leacurile băbeşti” despre care a auzit aproape oricine şi care includ printre altele utilizarea urinei atât extern, cât şi intern şi până la Congresele Mondiale de Urinoterapie la care se reunesc medici şi cercetători celebri din întreaga lume, această terapie reprezintă o realitate de necontestat, cu rezultate de multe ori miraculoase.http://3.bp.blogspot.com/_gmJVhiouElA/RwS007yJe8I/AAAAAAAAAAU/5aZt4LC46tA/s400/ur1.JPGCompozitia biochimica a urinei explica numeroasele efecte terapeutice ale acesteia Dr. Beatrice Bartnett estimeaza ca urina are mii de compusi biochimici, dintre care au fost studiati doar aproximativ 200. Iata o scurta enumerare a acestora facuta de Nexus Magazin: „Urina contine un sortiment incredibil de substante nutritive, enzime, hormoni, anticorpi naturali si agenti de aparare imunitara de importanta critica. Unii dintre acesti componenti merita o examinare suplimentara – cum ar fi alantoina (care protejaza impotriva insolatiei si se gaseste si in tataneasa si in aloe vera); creatinina (aminoacid popular printre culturisti); hormonul DHEA (cu proprietati impotriva imbatranirii, a cancerului si a obezitatii, dovedite prin cercetare); melatonina (cunoscuta pentru efectul ei calmant de intarire a corpului fizic si a imunitatii); hormoni sexuali precum testosteronul, androgenul si estrogenul. Avand in vedere un astfel de sortiment de ingredienti sunt mai usor de inteles efectele antibacteriene, fungicide, antivirale, antineoplastice, anticonvulsive si antispasmodice ale urinei”. Astazi sunt deja multe studii stiintifice riguroase care au demonstrat ca in urina exista elemente cu valoare terapeutica. In anii '60 un laureat al premiului Nobel, Albert Szent Gyorgi, a descoperit in urina o substanta numita 3-metil-glioxal. Aceasta substanta este capabila sa distruga celulele canceroase. In anul 1966, Societatea Americana pentru Biologie Experimentala din orasul Atlanta (SUA), a prezentat rezultatele anumitor cercetari referitoare la o substanta denumita directin - derivata din urina. Atunci cand aceasta substanta este pusa intr-un mediu canceros, celulele canceroase se aliniaza si se ordoneaza pe randuri drepte. Aceasta a dat mari sperante de vindecare a cancerului, pentru ca celulele canceroase traiesc in dezordine, crescand si inmultindu-se haotic. Rinichii fabrica anumite substante care pot fi gasite in urina, cum ar fi enzimele ce activeaza vitamina D, sau chiar vitamina D – de unde se poate concluziona ca urinoterapia poate avea un rol important in vindecarea rahitismului si a celorlalte boli ce provin din deficitul de vitamina D. Rinichii produc de asemenea un hormon numit renina, a carui functie este aceea de a pastra tonusul vascular si care influenteaza presiunea sanguina. O alta substanta care se regaseste in urina este prostaglandina, substanta complexa folosita in contraceptie. Prostaglandinele micsoreaza, de asemenea, presiunea sangelui. Urokinaza este o alta substanta chimica continuta de urina despre care se spune ca previne formarea cheagurilor de sange si se dovedeste astfel extrem de valoroasa in prevenirea atacurilor de inima, in tromboflebite si in embolismul pulmonar. https://sanatate.bzi.ro/urinoterapia-o-terapie-milenara-16156 https://cache.bzi.ro/cache/7/10/s604x0_urinoterapia.jpg efect maxim cand o bei , cica , altfel e risipa fake news nu tot ce curge se bea 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 18, 2017 Buna seara . M-am gandit ca nu v-am mai injurat de mult. S-o fac, sa n-o fac?......................................................................... sa ma fut in mortii vostrii si ai lu' Picoooooooooooooooonnnn Dada.* voștri ... 7 7 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iunie 19, 2017 Buna seara . M-am gandit ca nu v-am mai injurat de mult. S-o fac, sa n-o fac?......................................................................... sa ma fut in mortii vostrii si ai lu' Picoooooooooooooooonnnn Dada.Ai postit Tina ti-e dor de multa carnitza in guritza ? Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 19, 2017 * voștri ... Da, de Picon nu zici nimic? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2017 Să revenim la faza cu Pisicuts e praf la pat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 Vaţ ...varianta scurta pur romaneasca ) Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iunie 19, 2017 Ba, eu as bea o cafea cu Tinutza. ...Ce zici Tina? Vii azi pana în ora doua la Sun Plazza???? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 19, 2017 Da, de Picon nu zici nimic? Păi ... fără comentarii! 5 7 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2017 Să-i dau la muie lu miskin 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 19, 2017 Să-i dau la muie lu miskinEgoistule! Urât, foarte urat! 6 7 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2017 Egoistule! Urât, foarte urat! Bine frate, îi dăm mai mulți dar pe rând. Ospătărița nu suportă îngrămădeala. La grămadă se inhibă și dă cu dinții. Pișa-m-aș în castronul lui. 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 19, 2017 Bine frate, îi dăm mai mulți dar pe rând. Ospătărița nu suportă îngrămădeala. La grămadă se inhibă și dă cu dinții. Pișa-m-aș în castronul lui.Așea! 7 7 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 19, 2017 Să-i dau la muie lu miskin Și io s-aplaud 4 4 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2017 Și io s-aplaud Să știeeeeeee 3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iunie 19, 2017 Să-i dau la muie lu miskinma implic si eu, ii dam toti, poate asa dementul va intelege ceva, dar nu prea cred... ca e tare prost! 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 19, 2017 ma implic si eu, ii dam toti, poate asa dementul va intelege ceva, dar nu prea cred... ca e tare prost! Dă-i la muie și dă vina pe mine, dă-l în poola mea dă fraier cu atestat 4 4 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2017 ma implic si eu, ii dam toti, poate asa dementul va intelege ceva, dar nu prea cred... ca e tare prost! Dementa, că e bărbat cu pizdă. 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 19, 2017 Dementa, că e bărbat cu pizdă. Rujat, mânca-i-ar poola lu' Xoxo 2 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iunie 19, 2017 Dă-i la muie și dă vina pe mine, dă-l în poola mea dă fraier cu atestat asa a fost si asa va ramane un fraier... e No.1 in prostie, nimeni nu reuseste sa-l intreaca. Dementa, că e bărbat cu pizdă.e cu de toate, miskin asta. Un dement! 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 19, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 19, 2017 Buna seara . M-am gandit ca nu v-am mai injurat de mult. S-o fac, sa n-o fac?......................................................................... sa ma fut in mortii vostrii si ai lu' Picoooooooooooooooonnnn Dada.balenuțo ,eu ma fut in mortii si in vii tai!MAI AI SIFILIS? 9 19 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum