Sari la conținut

Se vinde mașina

Postări Recomandate

• Oras:Falastoaca
Postat

Aia trebuie sa ți-o faci tu dar in gura , la câte prostituate de la strada ai lins sigur ai luat ceva _|_

Care e diferența intre prostituate de strada si tine,nu faci exact același lucru pe care il fac si alea??

• Like 3
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Este o ocazie buna sa facem un pariu.

Daca @patrunjelul este clona mea eu promit de fata cu toată lumea ca dispar de pe site.Daca nu este nu-ti cer sa dispari de pe site,dar sa recunoști public ca ai ciunga-n par si te-a prostit ca pe un fraier o curva analfabeta si inculta.

Daca esti de acord atunci sa-i cerem Motanului sa verifice IP-ul. Intuiția îmi spune ca acel IP o sa apară si pe contul unuia care este cunoscut pe site.

Am spus că nu comentez, tu înțelege ce vrei!

Dar, ca să vezi cum e cu ciunga aia din păr, îți spun doar că sunt absolut convins că nu e același IP, dar asta nu înseamnă că același cont nu e al tău.  Hai bre...

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Printre Oameni
  • Oras:Printre Oameni
Postat

Care e diferența intre prostituate de strada si tine,nu faci exact același lucru pe care il fac si alea??

Locatia =))
Postat

Am spus că nu comentez, tu înțelege ce vrei!

Dar, ca să vezi cum e cu ciunga aia din păr, îți spun doar că sunt absolut convins că nu e același IP, dar asta nu înseamnă că același cont nu e al tău.  Hai bre...

Si dacă apare un IP care e același cu IP-ul unuia cunoscut??Eu nu cred ca este unul deștept care știe sa-si schimbe IP-ul.

Întreabă-l pe Motan si mai vedem.

Reputație: 127290
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai intreab o pe mata ca ea ar trebui sa stie _|_

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Si dacă apare un IP care e același cu IP-ul unuia cunoscut??Eu nu cred ca este unul deștept care știe sa-si schimbe IP-ul.

Întreabă-l pe Motan si mai vedem.

Nici nu e problema că e al unuia cunoscut, au ba! Am spus că se pot face conturi pe IP-uri diferite, de pe platforme diferite, nu te face că nu înțelegi!

Oricum, discuția asta cu contul ăluia, e o diversiune. Tu știi foarte bine, că am dreptate în postarea aia și nu poți nega. Hai să o lăsăm așa, nu are rost să continuăm!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Alo! Fără mame! 

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Bine gata fără masa , pe tasu pot ?

Nu. 

Postat

Pe mata nu pot s-o întreb,sărmana femeie habar nu are ca fata ei este prostituata,ai avut grija s-o minți ca ești patroana de magazin in Bucuresti,ca deh...aici te mândrești cu meseria de prostituata,dar cand e vorba de familie inebunesti doar la gândul ca ar putea afla. :laugh2

• Like 3
Postat

Pe mata nu pot s-o întreb,sărmana femeie habar nu are ca fata ei este prostituata,ai avut grija s-o minți ca ești patroana de magazin in Bucuresti,ca deh...aici te mândrești cu meseria de prostituata,dar cand e vorba de familie inebunesti doar la gândul ca ar putea afla. :laugh2

Este bine ca a ta ți a recunosc cu ce se ocupa _|_

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Ce imi place , topicul asta are aproape 1000 de vizite cred ca voi găsi repede cumpărător pentru mașina =))

• Like 16
  • Minus 1
Postat

Nici nu e problema că e al unuia cunoscut, au ba! Am spus că se pot face conturi pe IP-uri diferite, de pe platforme diferite, nu te face că nu înțelegi!

Oricum, discuția asta cu contul ăluia, e o diversiune. Tu știi foarte bine, că am dreptate în postarea aia și nu poți nega. Hai să o lăsăm așa, nu are rost să continuăm!

Bre eu știu prea bine cum se ascunde sau schimba un IP,dar am mizat pe faptul ca respectivul nu a făcut asta.

Dupa ce ma acuzi pe mine ca imi fac clone si apoi înjur lumea de mame nu poți spune "s-o lăsam asa"

A fost un gest foarte urat din partea ta si sper sa gândești de 2 ori data viitoare când iti arunca curvele momeala.

• Like 3
Postat

Bre eu știu prea bine cum se ascunde sau schimba un IP,dar am mizat pe faptul ca respectivul nu a făcut asta.

Dupa ce ma acuzi pe mine ca imi fac clone si apoi înjur lumea de mame nu poți spune "s-o lăsam asa"

A fost un gest foarte urat din partea ta si sper sa gândești de 2 ori data viitoare când iti arunca curvele momeala.

Cersesti mila acum ? =)))

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Contul siana , poconia , pătrunjelu , toate sunt ale tale , nu mai exista un alt imbecil mai mare ca tine pe aici ;)

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Contul siana , piconia , pătrunjelu , toate sunt ale tale , nu mai exista un alt imbecil mai mare ca tine pe aici ;)
  • Like 14
  • Minus 1
Postat

Ai grija sa nu te vândă guvidul pe tine.

Așa cum ai fost tu vândut cand erai mic ? La piața ?

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Tu crezi ca eu sunt Picon ca sa pun botul la o cioara analfabeta ?

Nu te compara cu el ca nu ajungi nici măcar la degetul mic de la piciorul lui ;)

Postat

Nene, nici măcar nu e vorba de schimbat IP-uri.  :slap2

Iar gestul meu, nu a fost mai urât decât multe altele pe care le faci matale, să fim onești! Mi-am exprimat opinia. În mod normal, când cineva este acuzat pe nedrept că are conturi multiple, nu se luptă atâta, pe un forum de curvăsăreală, în fond nu a comis o crimă de omor. 

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu ceri imposibilul , decât SRI poate sa verifice Ip unui calculator așa ca marș dracu de unde ai venit _|_

IP-ul apare motanului....daca este dintr-o locatie publica si il adauga la o cautare pe google poate vedea si orasul din care provine cel care este in spatele contului :)

• Like 3

Postat

IP-ul apare motanului....daca este dintr-o locatie publica si il adauga la o cautare pe google poate vedea si orasul din care provine cel care este in spatele contului :)

Păi da, apare Bucureștiul! Și? Mă duc frumos la un băruleț/terasă, Universitate etc . , adică unde am wi-fi free și gata! Si mai sunt și alte metode simple. 

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...