alhambra Reputație: 5527 Postat Mai 30, 2017 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Postat Mai 30, 2017 Dar nu are vechime Talibane nu fi rau, nu are nevoie de vechime,v-a facut prapad in cateva saptamani 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Dar nu are vechime Talibaneee...si io ieram di acord ku testu timpului. Or fost multi feti cari odata ajunsi acolo sor vazut ku sacii an caruta si or ancieput tepele. Dak pina akuma si io am crizut ka regula timpului ie ultima ci o ramas pi Nimfomane...acuma zik ka pentru fata asta nu ie cazu !!! Astai fata di Top an fiicari zi a saptaminii...si di 3 ori duminica !!! 5
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Deliutooo...vriau sati zik civa !!! )) Dak tii vrodata ti se puni pata si vriei sa blochezi reteaua Digi Mobil...anunta pi Nimfomani la misto 50 numaru/100 ora. Fak pariu pi ci vrei tu ka in ziua ceia nu moi functioneaza nisi o retea di telefonii mobila !!! 7
kritiquews Reputație: 167 Postat Mai 30, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Mai 30, 2017 buna tare asta ) 1
dralexandru Reputație: 150 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Talibaneee...si io ieram di acord ku testu timpului. Or fost multi feti cari odata ajunsi acolo sor vazut ku sacii an caruta si or ancieput tepele. Dak pina akuma si io am crizut ka regula timpului ie ultima ci o ramas pi Nimfomane...acuma zik ka pentru fata asta nu ie cazu !!! Astai fata di Top an fiicari zi a saptaminii...si di 3 ori duminica !!! Și eu subscriu la această părere. Nu cred că se va schimba vreodată această fata. E firea ei ,nu se preface cu nimic. 2
relaxed pipilica Reputație: -5 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 DELIA NU FI FRAIERĂ E TIMPUL PENTRU O MARIRE DE TARIFE E PUTIN 300, EU ZIC SA CERI 100 EURO RATEZI OCAZIA DACA NU O FACI ACUM CAND AJUNGI LA TOP POTI PUNE TARIFE DIFERENTIATE PENTRU CEI VECHI PE BUNE, CHIAR ACCEPTI SA O SUGI DE LA TOTI SARACII CARE NU ISI PEMIT O SUTA DE EURO TRIAZA SI TU PUȚIN PULILE PE CARE LE SUGI
relaxed pipilica Reputație: -5 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Mah Pipilica...Un iel si o ia statiau tolaniti an pat dupe un scurt futai. Ia il intriaba suav:- Cum ai facut ochi astia asa di mari ?Iel ii raspundi blind:- Am plins mult cind ieram mic !La cari ia ii spuni:- An lok sa plinji...moi bini ti pishai moi mult !!!Ala iesti tu...asta dak iesti purtator di putza sa fasi pipilica...da io cam am convinjirea ka tu iesti o pizda larga, zbircita si puturoasa !!!Mintea ta prăjită a debutat asta? Ești doar o zdreanță, un closet, o latrină in care se descarcă pularimea Vorbele tale nu fac doi bani, mai ales în contextul dat. Valorezi cat un căcat plutitor luat de apa de ploaie Cine ești tu?! O scursura care nu a putut avea o viața de civilă decenta, ți ai spart pizda cu toți șantieriștii și săpătorii de gropi Ai ajuns o epava pe care nu o mai vrea nimeni. Nu ți aș da muie nici gratis, ești grețoasă, cred că râgâi sloboz
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Las ka stii Delia moi bini ka tini kum sa fak triaba asta !!! Pulele alea eftine li lasa pientru tini !!! ))))))))))) 1
relaxed pipilica Reputație: -5 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Las ka stii Delia moi bini ka tini kum sa fak triaba asta !!! Pulele alea eftine li lasa pientru tini !!!)))))))))))Posibil Că o epava că tine nu face doua parale : : : : :
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Mintea ta prăjită a debutat asta?Ești doar o zdreanță, un closet, o latrină in care se descarcă pularimeaVorbele tale nu fac doi bani, mai ales în contextul dat. Valorezi cat un căcat plutitor luat de apa de ploaieCine ești tu?! O scursura care nu a putut avea o viața de civilă decenta, ți ai spart pizda cu toți șantieriștii și săpătorii de gropiAi ajuns o epava pe care nu o mai vrea nimeni.Nu ți aș da muie nici gratis, ești grețoasă, cred că râgâi slobozViezi...prostu dak ie prost se crede distept !!! Da mah Putza Flaska...fix pi mini moi nimerit an prostiia debitata moi sus !!! ))))))) P.s. Deliutoo...baga o pozika cu civa sexy !!! 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Putza Bleaga...hai sati iexplik cum functioneste triaba asta !!! Fatuka asta...Deliuta...an afara di faptu ka ie o frumusete di fata, o futacioasa di fata, o secsoasa si jumatati...ie si o isteata !!! Ia o stiut kum sa atraga ka un magnet atentia pi forum...dara mult moi important...stii kum sati atraga toata atentia di cind intri pi usa iei !!! Sa mori si nu poti so ignori !!! Vini un prost/proasta ka tini pi topingu iei...si fasi vilva ! Vin io...si ti fak di cacat ! Ci crezi tu ka se va antampla ??? Fasimi pariu ka Delia no putut raspundi la 1% din telifoanili cari or zbirniit intruna azi ? )))))) Prostule/proasto !!! ))))))) 2
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 iaa stai ma asa.uite unde era rost de scandal si eu nu stiam..ma bag si eu ..si eu ..si eu )
relaxed pipilica Reputație: -5 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Putza Bleaga...hai sati iexplik cum functioneste triaba asta !!! Fatuka asta...Deliuta...an afara di faptu ka ie o frumusete di fata, o futacioasa di fata, o secsoasa si jumatati...ie si o isteata !!!Ia o stiut kum sa atraga ka un magnet atentia pi forum...dara mult moi important...stii kum sati atraga toata atentia di cind intri pi usa iei !!! Sa mori si nu poti so ignori !!!Vini un prost/proasta ka tini pi topingu iei...si fasi vilva ! Vin io...si ti fak di cacat ! Ci crezi tu ka se va antampla ???Fasimi pariu ka Delia no putut raspundi la 1% din telifoanili cari or zbirniit intruna azi ?))))))Prostule/proasto !!! )))))))Exprimarea normala nu atrage atenția? De asta scrii in dialectul asta de căcat? Fă proasto, nimeni nu dă doi bani pe tine, marș înapoi în tomberon Știu că ți ai dori o viață, dar e cam târziu acum, nu te mai vrea nimeni Ia și un jet direct in botul ăla de căcat uscat, libidinoasa dracului
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 DELIA E TIMPUL PENTRU O MARIRE DE TARIFEE PUTIN 300, EU ZIC SA CERI 100 EUROPi lumea asta is multi soiuri di masini. Iexista si Ferrari...da iexista si Trabant. Ie clar ka nari kum sa valorezi un Trabant cit un Ferrari...ka doar nu vorbim di acielasi lucru. Da...fiicari au 4 roti si o tiava di iesapament...da orici prost stii ka ie o mari diferenta. Problema ie cind un Trabant se credi Ferrari. Di akolo anciepi tata distractia !!! )))))) 2
relaxed pipilica Reputație: -5 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 iaa stai ma asa.uite unde era rost de scandal si eu nu stiam..ma bag si eu ..si eu ..si eu )Haida la scandal Orice postare care nu o lauda pe Delia nu e binevenită Stă cacacioasa asta castrată pe forum și scrie că ultima rapandulă, poate poate pescuiește și ea un căcat sa și umple mațele
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Deliutooo...io ti ador pi tini mah fatah !!! Iesti o frumusete rar vizuta !!! 2
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Haida la scandal Orice postare care nu o lauda pe Delia nu e binevenită Stă cacacioasa asta castrată pe forum și scrie că ultima rapandulă, poate poate pescuiește și ea un căcat sa și umple mațeleauzi ma pula mea?!tu ce vrei pana la urma de imi sufli in coaie?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Mooooaaaaammmmaaaa...ci trafic ari topingu asta !!! )))))))))))
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Mooooaaaaammmmaaaa...ci trafic ari topingu asta !!! )))))))))))Cum dracu sa nu fie fratioare!La o asa frumusete de femeie!!Sa fieee...sa stie lumea.Dar mai apar niste labari ca pipilica asta care sufera de onanism cronic!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Labar/labara !!!
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Labar/labara !!! Sau asa,dracu sa le pieptane de curve.
relaxed pipilica Reputație: -5 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 auzi ma pula mea?!tu ce vrei pana la urma de imi sufli in coaie?Vreau sa o fut pe mă-ta
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Vreau sa o fut pe mă-taEsti slab dotat la capitolul caterinca.Daca ma apuc de tine te fac de vorbesti singur in oglinda.Hai sa iti spun ceva dar sa nu mai spui la nimeni ,DA?Iti dau un secret prin care te vei incarca cu energie pozitiva pana la refuz.Cum mergi tu asa prin casa ca smekerul,iti pui o pereche de ciorapi roz..iti dai pantaloni si tricoul jos.Te duci in fata oglinzi iti dai 7 perechi de palme peste fata.Ai inteles?Si daca tot asa de gaurit in cur esti si nu simti nimic,te duci la farmacie iti cumperi o crema Bengay(fara aluzii,e pt probleme musculare/anale).Dupa ce ai luat crema, te crananezi la maxim si te dai peste tot cu crema aia speciala.Si la cur si pe coaie.Asteptam cu nerabdare raspunsul tau daca a functionat experimentul
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2017 Deliutooo...sa nu uiti sami pui o pozika ku tini pin deseara !!! Mi so facut dor !!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Cam dubioase unele recenziiBa!!! dar esti chiar imposibil in Plm mea...te gandisi tu sa faci praf si topicul asta după ce ai facut praf toate topurile pe care ai scris...Ce te fute pe tine grija cine ce si cum fute? Ce Plm esti tu?E fix problemă mea sau a celorlalti cu cine ne întâlnim,cat plătim si ce făceam,da?Ce vrei tu ?Nu ti se mai scoala? Mars la dr.N-ai bani? Mars la munca.Dar lasa-ma in plm in pace cu kkt-utile tale.Ti se pare ca am folosit abuziv PULA?Mai am coaie fac vrei mai multa!! MARS DUPA TOPICUL ASTA!!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum