just this Reputație: 2 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Pula Oras:Pula Partajează Postat Septembrie 14, 2017 bai tristilor, clauditza a o fata care a suferit vreodata destul din pricina kilogramelor in plus si care a avut o ambitie gigantica sa dovedeasca faptul ca poate deveni o femeie dorita si iubita .a reusit , a dovedit si isi vede in continuare de viata ei asa cum o taie capul . ce tot va fute grija cu cine si in ce fel , fata nu depinde de nimeni , v-a futut , v-a luat banii , credeti ca i-a ramas cumva mintea la vreunul dintre voi? ma indoiesc.Eu unu am inteles domnule manager.Ai facut si tu ca matza ca tot in picioare ai cazut. Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Septembrie 14, 2017 marsh , in pula mea, frustratule ,ca pun ciinii pe tine, ruptule in cur. Link spre comentariu
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 analfabetule , invata sa scrii , primitivule . da i drumu inapoi la clasa 1 , lingator de cur Link spre comentariu
bmb066 Reputație: -401 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Eu as propune infiintarea unei sectiuni speciale unde sa se poata injura in voie doritorii, si sa nu mai poluam topicele fetelor cu sute de injurii inutile. Nu de alta, dar probabil ca ar fi mult mai interesant sa vedem recenzii, pareri, fotografii decat toata balacareala asta inutile. 1 Link spre comentariu
just this Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Pula Oras:Pula Partajează Postat Septembrie 15, 2017 marsh , in pula mea, frustratule ,ca pun ciinii pe tine, ruptule in cur.Vezi ca la Poarta Alba se striga lista.Sigur te regasesti si tu in ea. Link spre comentariu
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Vezi ca la Poarta Alba se striga lista.Sigur te regasesti si tu in ea. sau mai bine il trimitem la palazu direct pe psihopat , si asa are tulburari psihice destul de avansate ,la cat de prost e ma mir cum de nu a facut ceva prostesc care sa conduca la moartea lui , cum dracu a ajuns la batranete nu stiu sugatorul asta de puli Link spre comentariu
just this Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Pula Oras:Pula Partajează Postat Septembrie 15, 2017 sau mai bine il trimitem la palazu direct pe psihopat , si asa are tulburari psihice destul de avansate ,la cat de prost e ma mir cum de nu a facut ceva prostesc care sa conduca la moartea lui , cum dracu a ajuns la batranete nu stiu sugatorul asta de puliPacat ca astfel de ratati umbla in libertate prin lume. 1 Link spre comentariu
mossu Reputație: 87 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Ce se mai aude de domnisoara ? S-a intors ? Link spre comentariu
andrei lica Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Delia s a măritat ! Nu ii mai pasa de clienții care ii asigurau pâinea.o sa isi mai practice meseria cand e "iubi" la munca . Trebuie sa o înțelegem e greu sa mergi blat 😂 Link spre comentariu
georgika76 Reputație: -401 Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Delia nu lămurești si tu situatia sa stie lumea ce se întâmplă, sau te ceartă iubi sau ,, peștișorul,, pt ca dupa o săptămână de pauză vad ca ai aparut pe forum.Asa cred ca e cel mai corect. Link spre comentariu
marian raul Reputație: 32 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 18, 2017 dragi confutaciosi, chiar are rost sa ne agitam atat pentru relatia pe care o are delia ? are sens sa dezbatem acest subiect atata timp cat delia este o prezenta incantatoare si nu lasa loc de nici un repros ? eu indemn la fluidizarea acestui topic si a consemna doar parerile care se nasc dupa vizitele consumate in prezenta ei. parerea mea! 3 Link spre comentariu
stelian dima Reputație: -435 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 care prezenta ca in ultimul timp mai mult e absenta.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum