maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Tin minte ca odata v-ați luat de mine ca sunt iritată in zona intimă ,acuma ca am par ,pai daca m-as epilat odată la 2 zile m-aș irita foarte rau , da am par ,dar asta este defectul meu ,am firul de par foarte aspru si negru si daca e crescut un cm se vede foarte rau . Da nu suport sa fiu atinsa la sfarcuri pt ca am fost mușcata si de atunci nu mai suport sa ma atingă cineva. Eu macar ma epilez la 4-5 zile , alți habar nu aveti cum se foloseste un big ,sau Scze " Nu v-ati epilat niciodată " si aveti pretenții la cei 2 cm de par ai mei Da Olivia eu ti am atras atenția atunci cu iritatia, dar vad ca mi ai luat o in nume de rau. Eu te am sfătuit ca nu era momentul ca sa pui poză din ziua cu iritatia. Iar legat de par mai lasa l sa creasca inca vreo 2 cm si o sa se apuce băieții sa ti faca codite🤣🤣🤣, te pup Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Da Olivia eu ti am atras atenția atunci cu iritatia, dar vad ca mi ai luat o in nume de rau. Eu te am sfătuit ca nu era momentul ca sa pui poză din ziua cu iritatia. Iar legat de par mai lasa l sa creasca inca vreo 2 cm si o sa se apuce băieții sa ti faca codite🤣🤣🤣, te pup nu m-am referit la tine, m-am referit la cei care au ținut să îmi de-a mesaj privat ca sa imi țină morala Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Ianuarie 21, 2020 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Tin minte ca odata v-ați luat de mine ca sunt iritată in zona intimă ,acuma ca am par ,pai daca m-as epilat odată la 2 zile m-aș irita foarte rau , da am par ,dar asta este defectul meu ,am firul de par foarte aspru si negru si daca e crescut un cm se vede foarte rau . Da nu suport sa fiu atinsa la sfarcuri pt ca am fost mușcata si de atunci nu mai suport sa ma atingă cineva. Eu macar ma epilez la 4-5 zile , alți habar nu aveti cum se foloseste un big ,sau Scze " Nu v-ati epilat niciodată " si aveti pretenții la cei 2 cm de par ai mei Esti super ok, Olivia! Nu-ti pune mintea cu toti nebunii! Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Esti super ok, Olivia! Nu-ti pune mintea cu toti nebunii! mulțumesc. Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 nu m-am referit la tine, m-am referit la cei care au ținut să îmi de-a mesaj privat ca sa imi țină moralaBine Olivia. Mersi pentru intelegere. Pup Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Bine Olivia. Mersi pentru intelegere. Pup💋 Link spre comentariu
futac90 Reputație: 13 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 olivia ai primit ieri mesajul pe număr? Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 olivia ai primit ieri mesajul pe număr? Da, stiu cine esti ,și nu am de gând să te deblochez. Ai facut odată programare si ai uitat sa anunți ca nu mai vi . Ți-am zis de atunci ca daca "ai uitat sa anunți ca nu mai vi " eu nu te mai primesc . După ai început să ma faci nesimtita ca nu vreau sa te primesc. Dacă vorbeai frumos te primeam . Si app nu ai zis ca numele tau aici e "cantea100"?? Sau ai 2 conturi?? Link spre comentariu
futac90 Reputație: 13 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 ma încurci sigur;) Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 ma încurci sigur;) nu . Am nr tau salvat si conversatia pe wapp Link spre comentariu
futac90 Reputație: 13 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 parca ti am zis ca sunt pompier si m a chemat de acasă Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 🔴Disponibilă până la ora 20:00 🔴Programăriile se fac pe whatsapp si confirmare cu 30 min inainte Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Link spre comentariu
vili12 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 😔💖😘 Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 😔💖😘💋💋 Link spre comentariu
cos26cos Reputație: 1 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 SexiðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘🤩🤩🤩🔞🔞🔞 Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 SexiðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘🤩🤩🤩🔞🔞🔞 💋💋 Link spre comentariu
futac90 Reputație: 13 Postat Februarie 3, 2020 Partajează Postat Februarie 3, 2020 imi spune si mie cineva mai detaliat locația oliviei? unde mai exact pe frații golești .multumesc Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2020 Partajează Postat Februarie 3, 2020 imi spune si mie cineva mai detaliat locația oliviei? unde mai exact pe frații golești .multumesc cand am vorbit cu tine pe Wapp înainte da te blochez mi-ai zis ca sti locația ca "ai mai fost la mine " , dar se pare ca minți. Stau langa scările de la facultate . E de ajuns sa sti. Link spre comentariu
futac90 Reputație: 13 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 nici asta n am zis:)) ar fii bine sa ma deblochezi sa clarificăm situația Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 nici asta n am zis:)) ar fii bine sa ma deblochezi sa clarificăm situația nu te deblochez, o sa pun poza aici cu conversatia Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Disponibilă 💋 Link spre comentariu
futac90 Reputație: 13 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 si pt mine? Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Dragi mei anuntul de pe publi il am dezactivat pt o perioadă . Ma găsi-ti pe Wapp la nr 0743920596,până la ora 20:00 Link spre comentariu
Vizitator olivia21 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 O sa iau o pauza de o săptămână, doar azi mai lucrez ,ne vedem pe data de 17. , o sa anunt aici cand revin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum