Sari la conținut

Olivia 0758134629

Postări Recomandate

Tin minte ca odata v-ați luat de mine ca sunt iritată in zona intimă ,acuma ca am par ,pai daca m-as epilat odată la 2 zile m-aș irita foarte rau , da am par ,dar asta este defectul meu ,am firul de par foarte aspru si negru si daca e crescut un cm se vede foarte rau . Da nu suport sa fiu atinsa la sfarcuri pt ca am fost mușcata si de atunci nu mai suport sa ma atingă cineva. Eu macar ma epilez la 4-5 zile , alți habar nu aveti cum se foloseste un big ,sau Scze " Nu v-ati epilat niciodată " si aveti pretenții la cei 2 cm de par ai mei

Da Olivia eu ti am atras atenția atunci cu iritatia, dar vad ca mi ai luat o in nume de rau. Eu te am sfătuit ca nu era momentul ca sa pui poză din ziua cu iritatia. Iar legat de par mai lasa l sa creasca inca vreo 2 cm si o sa se apuce băieții sa ti faca codite🤣🤣🤣, te pup
Link spre comentariu
Vizitator olivia21
Reputație: 0

Da Olivia eu ti am atras atenția atunci cu iritatia, dar vad ca mi ai luat o in nume de rau. Eu te am sfătuit ca nu era momentul ca sa pui poză din ziua cu iritatia. Iar legat de par mai lasa l sa creasca inca vreo 2 cm si o sa se apuce băieții sa ti faca codite🤣🤣🤣, te pup

nu m-am referit la tine, m-am referit la cei care au ținut să îmi de-a mesaj privat ca sa imi țină morala
Link spre comentariu

Tin minte ca odata v-ați luat de mine ca sunt iritată in zona intimă ,acuma ca am par ,pai daca m-as epilat odată la 2 zile m-aș irita foarte rau , da am par ,dar asta este defectul meu ,am firul de par foarte aspru si negru si daca e crescut un cm se vede foarte rau . Da nu suport sa fiu atinsa la sfarcuri pt ca am fost mușcata si de atunci nu mai suport sa ma atingă cineva. Eu macar ma epilez la 4-5 zile , alți habar nu aveti cum se foloseste un big ,sau Scze " Nu v-ati epilat niciodată " si aveti pretenții la cei 2 cm de par ai mei

Esti super ok, Olivia! Nu-ti pune mintea cu toti nebunii!

Link spre comentariu
Vizitator olivia21

olivia ai primit ieri mesajul pe număr?

Da, stiu cine esti ,și nu am de gând să te deblochez. Ai facut odată programare si ai uitat sa anunți ca nu mai vi . Ți-am zis de atunci ca daca "ai uitat sa anunți ca nu mai vi " eu nu te mai primesc . După ai început să ma faci nesimtita ca nu vreau sa te primesc. Dacă vorbeai frumos te primeam . Si app nu ai zis ca numele tau aici e "cantea100"?? Sau ai 2 conturi??
Link spre comentariu
Vizitator olivia21

imi spune si mie cineva mai detaliat locația oliviei? unde mai exact pe frații golești .multumesc

cand am vorbit cu tine pe Wapp înainte da te blochez mi-ai zis ca sti locația ca "ai mai fost la mine " , dar se pare ca minți. Stau langa scările de la facultate . E de ajuns sa sti.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...