Sari la conținut

MELODII... DE IERI SI DE AZI

Vizitator telegrafistull

Postări Recomandate

Postat

Azi am chef de muzica , asa ca va impartasesc si voua din " gusturile " mele in materie de muzica............. , stiu ca sunt foarte diferite si ca melodiile nu au nici o legatura unele cu celelalte................. , important este ca muzica sa sune bine................. restul e can-can cum zicea cineva......................... , precizez ca la momentul acestor postari nu posed alcool in sange................ , daca cumva credeati acest lucru......................

Cu stima, elful bautor de pepsi twist      :pepsi

Postat

Am revenit cu niste melodii superbe create pentru niste filme, care din punctul meu de vedere, vor ramane in istorie....................cine nu le-a vazut........sa faca bine sa le vada, pentru ca merita............... , nu sunt doar niste filme, sunt capodopere....., iar muzica ( adica coloana sonora a filmelor este foarte inspirat aleasa, reusind sa iti transmita emotii, sa iti capteze atentia...............si sa te traspuna in mijlocul actiunii , ca si cum ai fi si tu in film, nu doar un simplu spectator )

Cu stima, elful bautor de pepsi twist    :pepsi

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Dedicatie pentru batranii acestui forum, ei vor intelege, cei mai tineri nu cred, poate cand vor fi si ei batrani.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...