gabrogabro Reputație: 2369 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 14, 2015 Ma simt nasol ! Ieri am aflat ceva care mi-a demonstrat cat am putut sa fiu de prost si de neatent , iar acum sunt dat peste cap.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 i feel weird. nu ma pot oprii din mancat dulciuri de o ora: o ciocolata, 2 briose negre cu nuci cu iaurt de fructe, 2 cesti mari budinca ciocolata, 2 clatite cu mere rase si miere, multe stafide si am baut si 2 cafele mari si super strong.... whats wrong with me
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 15, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 15, 2015 i feel weird. nu ma pot oprii din mancat dulciuri de o ora: o ciocolata, 2 briose negre cu nuci cu iaurt de fructe, 2 cesti mari budinca ciocolata, 2 clatite cu mere rase si miere, multe stafide si am baut si 2 cafele mari si super strong.... whats wrong with meneata!vezi ca mananci prea mult si poate pui cateva kg pe tine,si cand o sa vina printul pe cal alb si te vede ca ai citeva kg in plus nu o sa te ia!!nu de alta dar are grija de cal sa nu se oboseasca.on-topic azi ma simnt foarte bine si acum beau cafeluta!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 nu am trecut de 49 kg de muuulti ani, neata enjoy coffee
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 15, 2015 precum Printesa Razboinica PS:comentariile sunt de prisos
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 Amadooo pe unde umbli? tocmai l-am dat afar pe unu dintr o sesiune si mi-a zis ok miss pot sa iti trimit tribut sa nu ma blochezi. ma simt vesela 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 15, 2015 Amadooo pe unde umbli? tocmai l-am dat afar pe unu dintr o sesiune si mi-a zis ok miss pot sa iti trimit tribut sa nu ma blochezi. ma simt vesela
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 Amadooo pe unde umbli? tocmai l-am dat afar pe unu dintr o sesiune si mi-a zis ok miss pot sa iti trimit tribut sa nu ma blochezi. ma simt vesela klm vezi ca in ultima vrreme cand citezi nu postezi nimic......
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 15, 2015 vesela cu accent pe primul sau pe al doilea e
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 15, 2015 Amadooo pe unde umbli? tocmai l-am dat afar pe unu dintr o sesiune si mi-a zis ok miss pot sa iti trimit tribut sa nu ma blochezi. ma simt vesela klm vezi ca in ultima vrreme cand citezi nu postezi nimic......
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 vesela cu accent pe primul sau pe al doilea ede-aia topaitoare
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Plictisit...Mai e putin si vine uichendu !
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 15, 2015 Binnnessss...plec la pescuit sportiv...) 1 1
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Binnnessss...plec la pescuit sportiv... ) Cum se zice? Sa ti-o traga la fund! Mai fumezi?Parca incercai sa le lasi...sau nu te lasa ele?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Amadooo pe unde umbli? tocmai l-am dat afar pe unu dintr o sesiune si mi-a zis ok miss pot sa iti trimit tribut sa nu ma blochezi. ma simt vesela Eu n-am dat afara pentru ca vreau sa rezolv niste treburi... S-a facut un ... de vreme afara, incepe plictiseala, imi cam pica si ochii in gura... Am motzait doar putin aseara, azi cred ca merg niste grade ca sa recuperez somnul... Ma duc pana jos, bag masina de spalat si revin. Stii vre-un film bun on-line? Imi iau laptopul in pat mai tarziu... Cum esti?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 baga si vb apoi . tura mea s-a terminat a ta abia incepe. mi-e asa lene sa intind rufele brrr. sunt f f prost dispusa cel putin, chiar ma simt ranita. dun wanna talk about it :kiss3am vazut aseara ted 2 si m-am amuzat baga si tu. Eu n-am dat afara pentru ca vreau sa rezolv niste treburi... S-a facut un ... de vreme afara, incepe plictiseala, imi cam pica si ochii in gura... Am motzait doar putin aseara, azi cred ca merg niste grade ca sa recuperez somnul... Ma duc pana jos, bag masina de spalat si revin. Stii vre-un film bun on-line? Imi iau laptopul in pat mai tarziu... Cum esti?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 baga si vb apoi . tura mea s-a terminat a ta abia incepe. mi-e asa lene sa intind rufele brrr. sunt f f prost dispusa cel putin, chiar ma simt ranita. dun wanna talk about it :kiss3am vazut aseara ted 2 si m-am amuzat baga si tu. Trec toate. Nici eu nu am chef de rufe si de nimic, am inchis tel, obosita...Caut sa vad ceva pe net ca sa nu bunghesc la scris.Te pupicesc!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 Trec toate. Nici eu nu am chef de rufe si de nimic, am inchis tel, obosita...Caut sa vad ceva pe net ca sa nu bunghesc la scris.Te pupicesc! dracu sa le ia de toale ca acu le astern in mijlocu camerei si fac foc de tabara 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 dracu sa le ia de toale ca acu le astern in mijlocu camerei si fac foc de tabara Astept un bulangiu, e fidel, dar pana mea, la cum sunt acum as baga strapon-ul in piper... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 Astept un bulangiu, e fidel, dar pana mea, la cum sunt acum as baga strapon-ul in piper... ha ha i know what u mean. de aia nu lucrez cand sunt nervoasa rau.as fi capabila sa il indrum pe unu sa isi dea foc de viu in fata mea in timp ce fumez o tigara. i might have skipped 1, 2 lessons of anger management ........ 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 ha ha i know what u mean. de aia nu lucrez cand sunt nervoasa rau.as fi capabila sa il indrum pe unu sa isi dea foc de viu in fata mea in timp ce fumez o tigara. i might have skipped 1, 2 lessons of anger management ........ N-am prins nici o secunda de somn ca lumea aseara, am visat si prostii... (daca-ti spun ce am visat mori de ras, un fel scary movie cu toate elementele imbecile... ) m-am trezit de la carcei la picioare de 2 ori... naspa e somnul fara grade. Am plecat, in 5 min ma infig intr-un cur! Poate mai intru sa te pup si ma bag in pat...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum