vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 azi de miaza noapte iam dat 1000 de puli in gat lu laurelian si lu familia lui de boschetari gunoieri din gara de nord ca sai satur pana la pranz cand vine masina de gunoi si le da mancare Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 azi de miaza noapte iam dat 1000 de puli in gat lu laurelian si lu familia lui de boschetari gunoieri din gara de nord ca sai satur pana la pranz cand vine masina de gunoi si le da mancareDoar atât! Io ți-am dat fun meleon și m-am și căcat în pizda mă-tii, așa, bonus! Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Doar atât! Io ți-am dat fun meleon și m-am și căcat în pizda mă-tii, așa, bonus!meleon de puli la mancat neamu tau de gunoieri Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Scarbita Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Labinsoane, te-a făcut Deceneu dă boala copiilor....'ca-i-ai coaili dă haladit care este ) toate ca toate, da' nu ti-e ca poate asa te vede si fionix si te prinde fara chefu de-a castiga lupta?sa zica ,, merci" ca l-am potolit eu pa deceu 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Il stropeai cu palinca dupa deci... ia durerea cu mana Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Offfff....sunt tare trista. Vreau sa imi iau un catel si nimeni din familie nu ma sprijina. Toata lumea rade de mine, ba ca ala nu e catel, ba ca-l mananca motanii, ba ca ... plm. Uitati-va putin ce fata are. M-am indragostit iremediabil. 2 13 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 iati unu pa telecomanda cu bacteri Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Offfff....sunt tare trista. Vreau sa imi iau un catel si nimeni din familie nu ma sprijina. Toata lumea rade de mine, ba ca ala nu e catel, ba ca-l mananca motanii, ba ca ... plm. Uitati-va putin ce fata are. M-am indragostit iremediabil. YorkshireTerrierPurebredDogTeaCupSizeGia2YearsOld1.jpgare o fata de ia-ma acasa mami Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Sorinache, da' un cățel nu-ți iei? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Bine rau 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Sorinache, da' un cățel nu-ți iei? Razi tu razi, Picon, dar stai asa doar sa vezi ce-l dresez sa atace la ... brebenel. Dupa ce ii cumpar o scara. PS. Cred ca intr-un final mi se va indeplini dorinta, sper totusi sa nu mi-l manance motanii. 3 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Suparata vai de mine ......sunt condamnata la lucru manual pana luni. ....mi s-a stricat masina de spalat rufe!!!! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Suparata vai de mine ......sunt condamnata la lucru manual pana luni. ....mi s-a stricat masina de spalat rufe!!!! Fata ce m-ai speriat. Am crezut ca o dai pe laba. 3 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Fata ce m-ai speriat. Am crezut ca o dai pe laba. Am avut parte si de laba in ultimul timp!!! Link spre comentariu
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Suparata vai de mine ......sunt condamnata la lucru manual pana luni. ....mi s-a stricat masina de spalat rufe!!!! Doar astazi nu-i luni. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Doar astazi nu-i luni. Stiu bre'dar luni mi-a repara,asa ca astazi si maine spal la cadita rufele! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Am avut parte si de laba in ultimul timp!!! Spor la dreapta sa ai ... si la numarat 13 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Fata ce m-ai speriat. Am crezut ca o dai pe laba. 2 Link spre comentariu
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Stiu bre'dar luni mi-a repara,asa ca astazi si maine spal la cadita rufele! Nu ai nevoie de ajutoare? Sa ai spor! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Nu ai nevoie de ajutoare? Sa ai spor! Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 7, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 De nufărul nu.ai auzit? ! Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 7, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 ... 3 1 Link spre comentariu
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Razi tu razi, Picon, dar stai asa doar sa vezi ce-l dresez sa atace la ... brebenel. Dupa ce ii cumpar o scara. PS. Cred ca intr-un final mi se va indeplini dorinta, sper totusi sa nu mi-l manance motanii. Hahaha ... țin minte când povestea Afriq cum s-a trezit că i-a dat limbi la coaie bichonul Xeniei! 4 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum