Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

azi de miaza noapte iam dat 1000 de puli in gat lu laurelian si lu familia lui de boschetari gunoieri din gara de nord ca sai satur pana la pranz cand vine masina de gunoi si le da mancare

Doar atât! Io ți-am dat fun meleon și m-am și căcat în pizda mă-tii, așa, bonus!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Labinsoane, te-a făcut Deceneu dă boala copiilor....'ca-i-ai coaili dă haladit care este :))

toate ca toate, da' nu ti-e ca poate asa te vede si fionix si te prinde fara chefu de-a castiga lupta?

sa zica ,, merci" ca l-am potolit eu pa deceu  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Offfff....sunt tare trista. Vreau sa imi iau un catel si nimeni din familie nu ma sprijina. :no2 Toata lumea rade de mine, ba ca ala nu e catel, ba ca-l mananca motanii, ba ca ... plm.  :slap2  :slap2  :slap2

Uitati-va putin ce fata are. M-am indragostit iremediabil. 

post-98579-0-70445100-1446906553_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Offfff....sunt tare trista. Vreau sa imi iau un catel si nimeni din familie nu ma sprijina. :no2 Toata lumea rade de mine, ba ca ala nu e catel, ba ca-l mananca motanii, ba ca ... plm.  :slap2  :slap2  :slap2

Uitati-va putin ce fata are. M-am indragostit iremediabil. 

attachicon.gifYorkshireTerrierPurebredDogTeaCupSizeGia2YearsOld1.jpg

are o fata de ia-ma acasa mami :P

Link spre comentariu

Sorinache, da' un cățel nu-ți iei?  :laugh2

Razi tu razi, Picon, dar stai asa doar sa vezi ce-l dresez sa atace la ... brebenel. Dupa ce ii cumpar o scara.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS. Cred ca intr-un final mi se va indeplini dorinta, sper totusi sa nu mi-l manance motanii.  :no2

• Like 3
  • Minus 13
Link spre comentariu

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Razi tu razi, Picon, dar stai asa doar sa vezi ce-l dresez sa atace la ... brebenel. Dupa ce ii cumpar o scara.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS. Cred ca intr-un final mi se va indeplini dorinta, sper totusi sa nu mi-l manance motanii.  :no2

Hahaha ... țin minte când povestea Afriq cum s-a trezit că i-a dat limbi la coaie bichonul Xeniei!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...