picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2016 Te-a tras curentul pe preș? 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Te-a tras curentul pe preș? cre'ca i-a furat Robert preshu' 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Ma doare spatele. Te-ai reapucat de sala ! :138x
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 4, 2016 no LA MULTI MULTI ANI !!! sanatate si LOVE !multam fain, scumpa Gabi
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 La Galati ninge... in puii mei prea tarziu ninge, nu mai e de iesit la ora asta cu aparatul foto pe strada !
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Cald.Dar suportabil.Delicios nasi goreng.Misto vietnameze.
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Uitasem poza.... Aaaa...cum il cheama pe baiatul ala, care ''bea cu prietenii pe forum''? 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 5, 2016 unde e lisandru? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 5, 2016 ca după ciuperci
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Excelent ! Frigut, dar am prin peisaje superbe si un card de rate/gaste salbatice pe Dunare ! Poze mai pe seara (cred), sa le developez ! (Pentru cunoscatori): am folosit un TRI-X 400 de la Kodak, pe A/N, sunt foartteee curios cum se prezinta, am auzit multe laude la adresa lor. Mosu/TheCat/Vypuska folosirati pana acum Tri-X ? 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 5, 2016 4
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 5, 2016 Excelent ! Frigut, dar am prin peisaje superbe si un card de rate/gaste salbatice pe Dunare ! Poze mai pe seara (cred), sa le developez ! (Pentru cunoscatori): am folosit un TRI-X 400 de la Kodak, pe A/N, sunt foartteee curios cum se prezinta, am auzit multe laude la adresa lor. Mosu/TheCat/Vypuska folosirati pana acum Tri-X ? Eu din pacate, deocamdata nu (mai) am niciun aparat cat de cat serios pe film - desi m-am jucat cu ideea, in trecut. Odata si-odata, o sa ma reapuc. In alta ordine de idei, facusi dom'le poze zilele trecute, la aburii de deasupra Dunarii? Am vazut la TV, la stiri, cand s-a lasat brusc gerul... si mi-am dat cu tesla-n c* de ciuda ca am ratat-o, ca numa' in urma cu cateva zile (putin inainte de Craciun) treceam si io cu bacu' pe la voi, si bineinteles c-am prins o vreme ca o besina, de n-a avut niciun farmec sa pozez. Murphy nu doarme...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Astea-s de pe digital: http://i66.tinypic.com/fms7lz.jpg http://i67.tinypic.com/2ng4idd.jpghttp://i63.tinypic.com/xeeez4.jpg 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Eu din pacate, deocamdata nu (mai) am niciun aparat cat de cat serios pe film - desi m-am jucat cu ideea, in trecut. Odata si-odata, o sa ma reapuc. In alta ordine de idei, facusi dom'le poze zilele trecute, la aburii de deasupra Dunarii? Am vazut la TV, la stiri, cand s-a lasat brusc gerul... si mi-am dat cu tesla-n c* de ciuda ca am ratat-o, ca numa' in urma cu cateva zile (putin inainte de Craciun) treceam si io cu bacu' pe la voi, si bineinteles c-am prins o vreme ca o besina, de n-a avut niciun farmec sa pozez. Murphy nu doarme...Nope (racit )
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 5, 2016 asa-ti trebuie daca iei chilotii pe curu gol 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 asa-ti trebuie daca iei chilotii pe curu golDa' nu-mi place bre cu sapte mii de bodroante pa mine ! :rax2 Nu-mi place frigu, cu multa imbracaminte pe tine, nu-mi place ! Mai usor si mai ok este sa scoti decat sa pui (de imbracaminte zic ) 3
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Mda.Singapore by night. 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 5, 2016 miskine, vezi ca are trolle de vanzare o geaca ferrero rocher hazelnut edition. a vrut sa o cumpere lisandru da' s-a prins ca e fake. poate auzi pe cineva sa facem si noi un ban cinstit.. 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 miskine, vezi ca are trolle de vanzare o geaca ferrero rocher hazelnut edition. a vrut sa o cumpere lisandru da' s-a prins ca e fake. poate auzi pe cineva sa facem si noi un ban cinstit..Incercati la ex-patul Lanei.Dar sa-i ramana bani de alimony. Geaca Milka nu aveti? 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 5, 2016 Incercati la ex-patul Lanei.Dar sa-i ramana bani de alimony. Geaca Milka nu aveti? sa vorbesc cu trolle si poate o rezolvam. africana are 2 bucati da' subtiri de vara 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 5, 2016 Incercati la ex-patul Lanei.Dar sa-i ramana bani de alimony. Geaca Milka nu aveti? S-a dat )
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 S-a dat )Am eu un frac Anthon Berg.Calitate scandinava. 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Asta e pentru Amada ) 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 5, 2016 Am eu un frac Anthon Berg.Calitate scandinava. Papionul să fie musai dă la Godiva
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Papionul să fie musai dă la Godiva Camasa e de la Guylian. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum