Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te-a tras curentul pe preș?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-a tras curentul pe preș?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

cre'ca i-a furat Robert preshu'  :(

• Like 2
Vizitator
Postat

Ma doare spatele. :(

Te-ai reapucat de sala ! :138x :138x :138x :clap2

Vizitator
Postat

La Galati ninge... in puii mei prea tarziu ninge, nu mai e de iesit la ora asta cu aparatul foto pe strada ! :(

Vizitator
Postat

Excelent ! Frigut, dar am prin peisaje superbe si un card de rate/gaste salbatice pe Dunare ! Poze mai pe seara (cred), sa le developez ! :)

(Pentru cunoscatori): am folosit un TRI-X 400 de la Kodak, pe A/N, sunt foartteee curios cum se prezinta, am auzit multe laude la adresa lor. Mosu/TheCat/Vypuska folosirati pana acum Tri-X ?

• Like 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Excelent ! Frigut, dar am prin peisaje superbe si un card de rate/gaste salbatice pe Dunare ! Poze mai pe seara (cred), sa le developez ! :)

(Pentru cunoscatori): am folosit un TRI-X 400 de la Kodak, pe A/N, sunt foartteee curios cum se prezinta, am auzit multe laude la adresa lor. Mosu/TheCat/Vypuska folosirati pana acum Tri-X ?

Eu din pacate, deocamdata nu (mai) am niciun aparat cat de cat serios pe film - desi m-am jucat cu ideea, in trecut. Odata si-odata, o sa ma reapuc. :)

In alta ordine de idei, facusi dom'le poze zilele trecute, la aburii de deasupra Dunarii? Am vazut la TV, la stiri, cand s-a lasat brusc gerul... si mi-am dat cu tesla-n c* de ciuda ca am ratat-o, ca numa' in urma cu cateva zile (putin inainte de Craciun) treceam si io cu bacu' pe la voi, si bineinteles c-am prins o vreme ca o besina, de n-a avut niciun farmec sa pozez. Murphy nu doarme...

Vizitator
Postat

Eu din pacate, deocamdata nu (mai) am niciun aparat cat de cat serios pe film - desi m-am jucat cu ideea, in trecut. Odata si-odata, o sa ma reapuc. :)

In alta ordine de idei, facusi dom'le poze zilele trecute, la aburii de deasupra Dunarii? Am vazut la TV, la stiri, cand s-a lasat brusc gerul... si mi-am dat cu tesla-n c* de ciuda ca am ratat-o, ca numa' in urma cu cateva zile (putin inainte de Craciun) treceam si io cu bacu' pe la voi, si bineinteles c-am prins o vreme ca o besina, de n-a avut niciun farmec sa pozez. Murphy nu doarme...

Nope :( (racit :blushing2 )

Vizitator
Postat

asa-ti trebuie daca iei chilotii pe curu gol

Da' nu-mi place bre cu sapte mii de bodroante pa mine ! :rax2 :rax2 :slap2 :) Nu-mi place frigu, cu multa imbracaminte pe tine, nu-mi place ! :slap2 Mai usor si mai ok este sa scoti decat sa pui (de imbracaminte zic  :blushing2  :blushing2  :laugh2 :P)

• Like 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

miskine, vezi ca are trolle de vanzare o geaca ferrero rocher hazelnut edition. a vrut sa o cumpere lisandru da' s-a prins ca e fake. poate auzi pe cineva sa facem si noi un ban cinstit..

• Like 2
Postat

miskine, vezi ca are trolle de vanzare o geaca ferrero rocher hazelnut edition. a vrut sa o cumpere lisandru da' s-a prins ca e fake. poate auzi pe cineva sa facem si noi un ban cinstit..

Incercati la ex-patul Lanei.

Dar sa-i ramana bani de alimony.

:)

Geaca Milka nu aveti?

• Like 1
Postat

Incercati la ex-patul Lanei.

Dar sa-i ramana bani de alimony.

:)

Geaca Milka nu aveti?

sa vorbesc cu trolle si poate o rezolvam. africana are 2 bucati da' subtiri de vara

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

Asta e pentru Amada :))

post-131728-0-33802500-1452009503_thumb.png

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...