Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Nervoasa si nelamurita. :256

dacă la pagina 50 ai gasit o problemă pe care nu o întelegi acolo pe loc,nu dispera că poate vei găsi rezolvarea la pagina 89.
  • Oras:worldwide
Postat

imprastiata. intr-un capat al orasului, in celalat, uit chestii in ambele, ba in stanga, ba in dreapta, ba incurc stanga cu dreapta, ba merg in zig zag intre capate pana ametesc. chaos....

• Oras:Ucea
Postat

imprastiata. intr-un capat al orasului, in celalat, uit chestii in ambele, ba in stanga, ba in dreapta, ba incurc stanga cu dreapta, ba merg in zig zag intre capate pana ametesc. chaos....

Dacă nu știam, ziua mea erea goală...

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ariel, spune-ne ceva nou. :))

Postat

nu am ce spune, imediat plec. am tras concluzia ca ma simt ca la fotbal saptamana asta, doar ca inafara unui meci. alergi dupa minge si cand o prinzi in loc sa o pastrezi mai futi un sut sa alergi iarasi dupa ea. makes no sense what so ever.  si chiar nu este practic sau comod

Postat

si toate astea vezi tu sharli cu o copila dupa mine. io nu-nteleg de ce oamenii mereu imi suie in carca copii lor...... vax de data asta tupeu sa se si tireze dupa ce a pasat-o. si cand spun copil sunt gratioasa. mi-a pus neuronii pe bigudiuri. am pazit eu zei de copii, dar asa ceva...e pedrapsa divina pt toate greselile pe care le-am comis in viata asta . nu face prostii ca un copil normal raut, ci e diabolica, nu exagerez wednesday din adams family e floare pe langa ea, are un nivel de energie de tre sa ma clonez de 3 ori sa ma ocup cum se cuvine, face figuri mai mari ca mine la mancare de ma ia cu fierbanteli si refuza sa mearga. refuza!! acu nu poti lua taxiul chiar peste tot mai ales pe distante mici si dupa cativa metri devine catatonica. nu se misca, nu vb, nu poate fi convinsa sau momita cu nimic. trebuie sa o iau in brate si sa o car. ca un catar.... ma simt deselata, toate ma dor.... daca o sa am vreodata asa copil sucit o sa fie penitenta pe viata....chiar nu e deloc ideal :( 

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

imprastiata ca o diaree.

si toate astea vezi tu sharli cu o copila dupa mine. io nu-nteleg de ce oamenii mereu imi suie in carca copii lor......

mai departe n am mai citit

• Like 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1918205_765417193593760_3625209800086046004_n.jpg?oh=0acc56dc27ac1eab9d83b62c23e1701a&oe=575783B3 :lol:  :D

• Like 8
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ca naiba!  :slap2

Antibioticele curului, am inceput sa am majoritatea efectelor secundare (greata, deranj intestinal, durere rinichi, slabiciune de la ficat... ), plus maseaua a fost de sus, deci mi-a zgarmanat si sinusurile care imi dau dureri de cap... Falca inca nu s-a desumflat complet.  :slap2

Stiam eu ceva de nu am vrut sa iau antibiotice, in general urasc pastilele, acum daca tot am inceput mai am pana vineri.

Plm. :(

• Like 1
Postat

deranj intestinal = cufureala, vanturi, ambele ?

Lași fără umbră?

O fi dă la antibioticele lu' Amandina...

Postat

deranj intestinal = cufureala, vanturi, ambele ?

:laugh2  :slap2

Am vrut sa fiu mai subtila, mi-ai zis sa vorbesc frumos!  :laugh2  :rax2

Diaree. Aseara si azi dimineata. De la antibiotice 100%, alte motive nu am. :)

Aceeasi stare de rahat. Nu stiu daca e bine, dar am chef de o baie si cada e deja plina. :)

Nu, nu o sa ma scap in cada!  :laugh2

Postat

Diaree. Aseara si azi dimineata.

am chef de o baie si cada e deja plina. :)

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Ma simt si mai molesita, dar miros a iasomie, nu...  :laugh2

pai ce-ai mancat?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pi buni :350x

WOW!

A postat nea Crisrescu altceva decât muzici, pilde și poze! Desfac o bere, nu credeam să apuc clipa asta! :laugh2

• Like 4
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...