pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 23, 2016 Să-mi bag pula, cum îţi mănâncă alcoolul creierii...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Ma bagi in categoria bataie de joc? N-ai decat.Stia Oly ceva de a zis... mi se parea logic sa lasi, ei, sa fii sanatos, cum se spune. n-ai inteles nimik 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 Ei, ceva normal e binevenit, chiar si critic. Am stat prea mult printre nebuni.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 n-ai inteles nimik Nu stiu ce in spatele contului, dar emana un barbat legal... Gata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Nu stiu ce in spatele contului, dar emana un barbat legal... Gata. Debussy 1
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 Torni borduri? Am sapat un put de 13 m adancime. Am ajuns la a doua panza freatica, o apa pura.
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 Trebuia sa ma imbat sa inteleg ca eram iubita prea tare si am fost doborata de prea multa bagare in suflet. Well, cel mai mare rau ti se face cu cele mai bune intentii pentru ca il permiti. Asa numite "bune intentii" m-au tocat.Mai tarziu, dar tot nu te incurca sa le intelegi.N-am ce sa-i fac, mi-a cerut prea mult, iar cand iubesti oferi.Cine isi mai batea capul? Apreciaza, nu-mi rupe mana ca ai simtit un deget.No shit!
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2016 Am sapat un put de 13 m adancime. Am ajuns la a doua panza freatica, o apa pura. La 13 m nu e potabilă. Și greu de presupus că e a doua pânză freatică, ci prima. Aia de zici tu că e primul strat freatic, e probabil o pânză așa numită "suspendată". Eu zic să-i faci analize chimice și mai ales bacteorologice.
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 Debussy depussy
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 La 13 m nu e potabilă. Și greu de presupus că e a doua pânză freatică, ci prima. Aia de zici tu că e primul strat freatic, e probabil o pânză așa numită "suspendată". Eu zic să-i faci analize chimice și mai ales bacteorologice. Am primul put la 5 m 1/2. Acolo e prima panza. Apa, evident impura, o folosesc la udat gradina (salvez 1000 lei lunar). La fantana de la house nr. 2, la prima vedere e mult mai pura. Am dus mostrele de water la laborator, astept rezultatele on-line.
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2016 Am primul put la 5 m 1/2. Acolo e prima panza. Apa, evident impura, o folosesc la udat gradina (salvez 1000 lei lunar). La fantana de la house nr. 2, la prima vedere e mult mai pura. Am dus mostrele de water la laborator, astept rezultatele on-line.Posibil, fiind la munte să fie așa cum spui cu straturile, dar repet: fă și analize bacteorologice. 6 3
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 23, 2016 strabunicu' mi-a zis ca in razboi a baut apa din urma unei copite de vaca si n-a crapata prins 100 lejer 4
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 Pe soseaua de centura, m-am trezit cu ea in gura...Nu ratati ultimul album de la Parazitii: Lovitura de pedeapsa E un ger naprasnic. Pe soseaua de centura, opreste un camion, urca duduia.Ea: Fac doar normal!El: Oral, de ce nu?Ea: Vreau sa evit un eventual accident!El: Nu inteleg!Ea: Imi clantane dintii! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 Numai experti!Aia de munte stiam si eu fara sa-mi placa geografia in care ne obliga... Bacteriologice? Mare elevanta! Nu e filtrata de pamant, ca de, la adancimi mari e mai filtrata, exista destule metode de purificare a apei.Potabila? Nu dai coltul, dar nici de microbi nu duci lipsa.Se mai bea apa nefiltrata de cine? Aia era pe vremuri.... acum apa de ploaie e toxica.
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 strabunicu' mi-a zis ca in razboi a baut apa din urma unei copite de vaca si n-a crapata prins 100 lejerAlte vremuri, alti oameni. Bunicul meu mi-a aratat mana, odata, si avea o cicatrice in jurul degetului mare de la mana dreapta. Cand era el tanar, taia un trunchi de copac mare, cu joagarul, impreuna cu tatal lui. Din neatentie hârști, degetul atarna de o pielita. Strabu' i-a zis: Acu' la ce dracu' il mai ti acolo, arunca-l. Nu tata, lasa ca pun cenusa din soba si il tin asa. Ii uimea pe toti, la care le arata cicatricea inelara.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 23, 2016 daca bei apa din bota mea zici ca e vodka sfintita ) Numai experti!Aia de munte stiam si eu fara sa-mi placa geografia in care ne obliga... Bacteriologice? Mare elevanta! Nu e filtrata de pamant, ca de, la adancimi mari e mai filtrata, exista destule metode de purificare a apei.Potabila? Nu dai coltul, dar nici de microbi nu duci lipsa.Se mai bea apa nefiltrata de cine? Aia era pe vremuri.... acum apa de ploaie e toxica. 4
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 23, 2016 Alte vremuri, alti oameni. Bunicul meu mi-a aratat mana, odata, si avea o cicatrice in jurul degetului mare de la mana dreapta. Cand era el tanar, taia un trunchi de copac mare, cu joagarul, impreuna cu tatal lui. Din neatentie hârști, degetul atarna de o pielita. Strabu' i-a zis: Acu' la ce dracu' il mai ti acolo, arunca-l. Nu tata, lasa ca pun cenusa din soba si il tin asa. Ii uimea pe toti, la care le arata cicatricea inelara.inainte se facea superglu' din cenusa? 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 daca bei apa din bota mea zici ca e vodka sfintita ) Te cred pe cuvant.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 23, 2016 acum inteleg dc are rozeta succes "in mintea ei aia bolnava" la puli memorabile , cadouri , inele , cereri in casatorie ............plm hai ca tu poti mai multmarsh ma mucea, pai tu crezi ca umblu cu toti jerpeliti ca tine care o freaca pe un dg de curve 23h/24 si se cred cool smecherii? imi plm eu ,lasand laoparte ca-s businata in cap cu afinitatea pt pisicuts,din facultate si primii doi ani dupa mi-am facut destule cunostiinte umbland in anumite cercuri si calatorind vara cu lunile incat sa nu fiu nevpoita sa suport potai slinoase ca tine care la o sticla de jb si 100/150 roni se cr2d smecheri ca pot fute orice curva care face acelasi lucru cu unu de 120 kg si 60 de ani.ce cocalar prost infect ) si daca maine nu-i mai vreau pe astia 2 nu e pb am o agenda plina cu alti ei in tel.ce fut/iau de barbat arata bine are bani cu adevarat nu se crede burghez daca o luna n-are datorii ,fute ieftin si-i raman cu mare noroc 200 de roni.nu ce fut eu sunt asa reusiti ca umbla doar cu femei de calitate scolite,frumoase,inteligente,stilate.nu orice taranca scapata de la vaca cu botu in pl care se crede brusc femme fatal:)) si cu toate astea cu femeia pe care o aleg isi permit sa sparga mii pe cadouri,calatorii,bani de shopping,etc nu stsu cu ghimpele in inima sa calculeze finalizari.am vazut ce gusturi sub nivelul marii ai,esti mai gretos ca pisi )eu ma simt bine bine,imi fac rostu in viata cu barbati superbi si maidanezu latra:))acu e fericit ca i-am dat atata atentie si da din codita:))) ce carpa,prag de usi esti ahahayukkk stai departe de mine acu..prostia prostul neam si gust sunt molipsitoare ewwwww.vezi ca te baga amada in seama,nu scelalai la mine
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 23, 2016 inainte se facea superglu' din cenusa?Imi place gluma ta, dar eu nu am glumit absolut deloc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 marsh ma mucea, pai tu crezi ca umblu cu toti jerpeliti ca tine care o freaca pe un dg de curve 23h/24 si se cred cool smecherii? imi plm eu ,lasand laoparte ca-s businata in cap cu afinitatea pt pisicuts,din facultate si primii doi ani dupa mi-am facut destule cunostiinte umbland in anumite cercuri si calatorind vara cu lunile incat sa nu fiu nevpoita sa suport potai slinoase ca tine care la o sticla de jb si 100/150 roni se cr2d smecheri ca pot fute orice curva care face acelasi lucru cu unu de 120 kg si 60 de ani.ce cocalar prost infect ) si daca maine nu-i mai vreau pe astia 2 nu e pb am o agenda plina cu alti ei in tel.ce fut/iau de barbat arata bine are bani cu adevarat nu se crede burghez daca o luna n-are datorii ,fute ieftin si-i raman cu mare noroc 200 de roni.nu ce fut eu sunt asa reusiti ca umbla doar cu femei de calitate scolite,frumoase,inteligente,stilate.nu orice taranca scapata de la vaca cu botu in pl care se crede brusc femme fatal:)) si cu toate astea cu femeia pe care o aleg isi permit sa sparga mii pe cadouri,calatorii,bani de shopping,etc nu stsu cu ghimpele in inima sa calculeze finalizari.am vazut ce gusturi sub nivelul marii ai,esti mai gretos ca pisi )eu ma simt bine bine,imi fac rostu in viata cu barbati superbi si maidanezu latra:))acu e fericit ca i-am dat atata atentie si da din codita:))) ce carpa,prag de usi esti ahahayukkk stai departe de mine acu..prostia prostul neam si gust sunt molipsitoare ewwwww.vezi ca te baga amada in seama,nu scelalai la mine Daca-ti trag una in cur nu te mai ridici!Ia hai fa pasi! Te bagi ca o lepra peste tot si mai si comentezi ca esti discutata!Enerveaza-ma si azi, abia m-am trezit, am de o muie unei nesimtite.Paaaaasi! 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 23, 2016 Daca-ti trag una in cur nu te mai ridici!Ia hai fa pasi! Te bagi ca o lepra peste tot si mai si comentezi ca esti discutata!Enerveaza-ma si azi, abia m-am trezit, am de o muie unei nesimtite.Paaaaasi!vino vaco in Bucuresti ti-am zis de 11 ori ca te invit la box /kickbox, daca esti cat o vita infecto nu inseamna ca nu pot sparge ficatu in tine mamuto care bei pan te pisi pe tine si pici in cap. pisa-m-as eu pe fata ta de uzata si buhaita trecuta pt cum ai vb daca ai curaj sa accepti incepem doar dupa ce scrii cu mana ta pe o hartie ca daca-ti scot dintii din gura si alte alea nu's raspunzatoare si ca ai acceptat constienta si apoi semnez.pai daca te iau eu in primire ce sac de box?dau in tine zici ca bat covoru ) vita scarboasa cine plm secbaga in seama.ala si tu ca de obicei.am vb eu prima cu vreunu din voi?ai grija ce si cum vb cu mine ca daca te calc eu repetat pe cap de cateva ori ori iti revii ori devii leguma de tot. sunt ultimul om pe care ai vrea sa il ameninti fizic scroafo.marsh in cotet mutanto din neam de betivi care fut si gaini
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 23, 2016 hahahaha )))femei nefutute la orizont 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 vino vaco in Bucuresti ti-am zis de 11 ori ca te invit la box /kickbox, daca esti cat o vita infecto nu inseamna ca nu pot sparge ficatu in tine mamuto care bei pan te pisi pe tine si pici in cap. pisa-m-as eu pe fata ta de uzata si buhaita trecuta pt cum ai vb daca ai curaj sa accepti incepem doar dupa ce scrii cu mana ta pe o hartie ca daca-ti scot dintii din gura si alte alea nu's raspunzatoare si ca ai acceptat constienta si apoi semnez.pai daca te iau eu in primire ce sac de box?dau in tine zici ca bat covoru ) vita scarboasa cine plm secbaga in seama.ala si tu ca de obicei.am vb eu prima cu vreunu din voi?ai grija ce si cum vb cu mine ca daca te calc eu repetat pe cap de cateva ori ori iti revii ori devii leguma de tot. sunt ultimul om pe care ai vrea sa il ameninti fizic scroafo.marsh in cotet mutanto din neam de betivi care fut si gaini Ti s-a urcat la cap!Te-am bagat in seama cu frumosul, fara morti si raniti, nu ca meritai, majoritatea nu a meritat...Stai in banca ta! Te compari cu Amada tu?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum