ceaica Reputație: 875 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Septembrie 26, 2016 A trecut sezonul fara sa mananc o nuca "verde"
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Mi-as da 2 palme daca ma trezeam din cosmarul asta...Intreb: Si daca am ramas?Raspuns: O sa fiu pe langa voi.Mai bine imi spunea ca se muta in America! Nu. Am eliminat orice sansa, ramane sa-mi vina ciclul cu intarziere.Ce am facut nu e fizic si putini ar intelege. Punct. Un capitol inchis. Pupicesc cei care au fost langa mine, nici nu stiti cat a contat si cat am apreciat.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 26, 2016 Te mananca! Nu tin pica pe oameni sa stii, nici pe cei care imi fac intradevar rau... Retin, daca nu se potolesc, le dau de se julesc! M-ai mintit grosolan. Ok. Nu o mai face. Cu ce te ajuta multitudinea de cuvinte fara rost?Ai numarul meu. Daca ai probleme pe la bucale, la ine ai o c anapea numai a ta daca vrei, eu nu ma risc sa mai pun mana pe tine sa-mi spui ca ai terminat de 4 ori, dar e departe de mine sa te atac. Vorbesc serios, nu conteaza ce a fost.Uneori ma si gândesc... ca dacă mie imi place sa rămân fără gând, in tăcere deplină, ce rost imi au cuvintele... Poate-mi sunt si mie adresate, unei amintiri sau unui viitor... poate-s cu un rost. Poate imi doresc sa fiu altcineva, fata de care, ma încredințez clipa de clipa... ca-i pot acorda iubire. Daca tu te pui in aceasta cale, poti sa crezi ca tie sau altcuiva, am adresat gândul meu... si te-am privit cu o curiozitate plină de bucurie, pentru acele clipe. Aceasta curiozitate a mea a fost si fata de alții de aici... si sper, sa reusiti cumva sa apreciati bucuria mea. Dincolo de curiozitatea mea... sunt slabe sanse sa se treacă.Stiu ca ti-am spus despre niste posibilitati... dar pari sa-mi zici ca nu doreai sa te informez. Posibilitati vedem la tot pasul, ne ținem informati... in caz ca se poate si din partea noastra sa facem ceva. Daca nu... închidem ochii, respirăm, apoi uităm si mergem mai departe.Este foarte bine ca nu porți pică pe oameni... dar ma informezi ca păstrezi armele. Mă gândesc asa, ca o fire mai sensibilă te simte imediat... si primeste timpul petrecut cu tine, ca o ofertă de a cauta după arme prin buzunarele sufletului tau si a petrece momente in care sa aibă atentie pe unde calcă... sa nu-si intepe inima. Conteaza ceea ce a fost, pentru mine conteaza fiecare moment din viata mea...E mai rar sa ma mănânce pe mine... până nu cunosc un om mai bine, si nici nu-i nevoie sa stie el ce fac in această situație. Nu am chef sa dau o parere pentru a determina procentul de concentrare pe care un om il are față de vorbele mele... asa ca mi-am permis sa aduc acest text lung, in cazul in care decid sa nu-mi mai continui ideea prin alte lămuriri. 6 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Uneori ma si gândesc... ca dacă mie imi place sa rămân fără gând, in tăcere deplină, ce rost imi au cuvintele... Poate-mi sunt si mie adresate, unei amintiri sau unui viitor... poate-s cu un rost. Poate imi doresc sa fiu altcineva, fata de care, ma încredințez clipa de clipa... ca-i pot acorda iubire. Daca tu te pui in aceasta cale, poti sa crezi ca tie sau altcuiva, am adresat gândul meu... si te-am privit cu o curiozitate plină de bucurie, pentru acele clipe. Aceasta curiozitate a mea a fost si fata de alții de aici... si sper, sa reusiti cumva sa apreciati bucuria mea. Dincolo de curiozitatea mea... sunt slabe sanse sa se treacă.Stiu ca ti-am spus despre niste posibilitati... dar pari sa-mi zici ca nu doreai sa te informez. Posibilitati vedem la tot pasul, ne ținem informati... in caz ca se poate si din partea noastra sa facem ceva. Daca nu... închidem ochii, respirăm, apoi uităm si mergem mai departe.Este foarte bine ca nu porți pică pe oameni... dar ma informezi ca păstrezi armele. Mă gândesc asa, ca o fire mai sensibilă te simte imediat... si primeste timpul petrecut cu tine, ca o ofertă de a cauta după arme prin buzunarele sufletului tau si a petrece momente in care sa aibă atentie pe unde calcă... sa nu-si intepe inima. Conteaza ceea ce a fost, pentru mine conteaza fiecare moment din viata mea...E mai rar sa ma mănânce pe mine... până nu cunosc un om mai bine, si nici nu-i nevoie sa stie el ce fac in această situație.Nu am chef sa dau o parere pentru a determina procentul de concentrare pe care un om il are față de vorbele mele... asa ca mi-am permis sa aduc acest text lung, in cazul in care decid sa nu-mi mai continui ideea prin alte lămuriri. M-as bucura sa fii bucuroasa in final, te ascunzi in spatele sf-urilor, nu judec.Arme? Putin spus, tancuri si arsenaluri, dar care stau in autoaparare, nu sunt in misiune sa cuceresc.Nu stiu la ce te astepti, am avut cateva zile de mare rahat, cu toate astea vezi cum iti vorbesc, nu?Era culmea sa-mi vars n ervii pe tine sau altcineva. Ti-am oferit ocazia sa-mi demonstrezi ca m-am inselat initial. E suficient, zic eu. 1 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 26, 2016 Am draci!sper sa.i scot cu metallica și Iron Maidenpe mine,mai ales 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 ÎhîîCeai făcut mă! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Ceai făcut mă! S-a trezit 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Ceai făcut mă! N'am somn 1 17
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 N'am somn Beeeem? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Beeeem? Potoleste-te 2 17
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 Potoleste-te Futeeeeem? 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 Păi noo?Păi ... hai, știi ce zic! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Te rog sa ma scuzi ca m-am luat de tine.Pe caile mele "nebune" am fost in postura ta o fractie de secunda...Sorry.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 As vrea sa sterg maine din calendar.Vad prea putin, prea tarziu...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Mars la culcare, stiu ca sunt rea si mi se rupe ca nu ma inghiti.Pizda aia trista are de platit cu ce a luat, nu are de ales, cand e pe nedrept... vezi mai sus. Noapte buna sa nu dau si in tine!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Mi-am pierdut mintile. Nu ma scot nici eu din asta, de prea mult timp vorbesc singura...E oficial.Nu mai stiu care sunt viziuni care festele mintii obosite. Nu, eu renunt.Am limite, sunt obosita de prea multi ani....Nu-mi mai bat joc de mine, nu am mancat nici azi...Nu ma menajez deloc, nu ma intreba de ce nu o fac.Why the fuck do I do this to my self?!Nu mai am cum sa ma repar,nu o sa mai fiu cine am fost, nu pot sa trec peste "Trairile tale sunt trairile tale', peste imaginea negului de pe nas, mirosul ingrozitor din gura, indiferenta care m-a facut sa vorbesc singura pe aici, cererea in casatorie, tocarea sufletului meu cu discutii despre copii, indiferenta totala dupa... Eu ma dau batuta. Imi fuge mintea.Gata. unul sare la bataie fara motiv, altul ma distruge cu extreme fara sens...Pana mea, mai pune in ecuatie lipsa parintilor, bataia, molestarea si violurile.. E bine ca am rezistat atatPauza. M-am certat destul.Singura am fost de cand am aparut pe lumea asta... cel cu care a trebuit sa ma bat s-a trezit ca am chemat ambulanta si mm-am internat la nebuni... m-a sprijinit? nup, ma certa ca-l puneam (vorba vine) sa vina pana acolo...I'm done, just go and fuck your selfe.Sunt ok acum, asa vreau s fiu si scap de retardati care mi-iu...... Judgment will come for them.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 27, 2016 Nuvamai drogatz
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 27, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 27, 2016 N'am somn E toamna bre, nu mai e vara! 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2016 Ultima postare pe ziua de azi, nu mai scriu.Stau sa ma adun.Trista, suparata, am aberat destul pe aici si m-am prostit iar...Sa vad unde am ratacit curajul si echilibrul sa duc pana la capat ce imi doresc....Nu exista "nu pot", doar "nu-mi doresc destul de mult".Pune pe oricine in postura mea si-ti garantez ca nu rezista 3 zile.Nu mai ieseam din casa cu lunile, mancam sau dormeam o data la 3 zile... vorbeam cu mine sa nu o iau razna ca nimanui nu-i pasa, m-am impacat cu asta.Sor-mea s-a maturizat destul incat sa inteleaga cine sunt, dar nu o vizitez din cauza molestatorului de barbat-su'.Fac urat ca lipsa familiei e una, faptul ca cei care s-au invartit pe langa mine au cautat doar propriul interes... e greu de digerat.Nu va mai stresez, daca asta am facut, stiu ca sunt evitata ca-mi sare deseori tandara si las fara replica. As vrea, dar nu sunt din fier, desi vad cat de mult m-am schimbat dupa prea multe lovituri psihic si sentimental...Ma am pe mine, chiar daca ceilalti sunt intorsi cu fundul.Aduna-te femeie si da toate mizeriile si gandurile negre deoparte . Tu esti singura care iti faci rau alimentandu-te cu asa ceva Sincer la inceput , cand m-am inregistrat aici , am crezut ca esti barbat , citisem cateva replici d'ale tale dar nu am rasfoit prea mult sa descopar persoana. Ulterior am constatat ca esti femeie si chiar nu esti o femeie proasta , numai ca sinceritatea ta paleste in fata perversitatii din ziua de azi .Eu inteleg perfect ca nu poti scapa de aceasta sinceritate , caracterul odata format nu te mai poti debarasa de el precum te dezbraci de o haina Trateaza in schimb problemele si transeazale cu mai multa luciditate si poate va fi mai bine pe viitor PS: imi cer scuze daca te-am deranjat vreodata cu vre-o replica de-a mea , probabil te-am considerat unul dintre hateri care defileaza pe aici zilnic , dar am constatat ca esti o femeie cu potential , doar ca ti-l risipesti uneri degeaba pe aici sau cu orice persoana . Ia taurul de coarne si lasa gandurile negre . Viata fara urcusuri si coborasuri ar fi prea monotona , chiar daca tu le consideri o persoana coplesita doar de ghinion , priveste viitorul cu optimism si vei vedea ca acesta este din ce in ce mai departe de tine precum luminita care rasare la capatul tunelului si care se va mari ....si se va mari pana ce ....CURAJ si incerca chiar daca vei spune ca ai mai facut-o si in trecut , doar repeta acest experiment din nou si poate vei constata ca intr-o zi se va schimba rezultatul final. Numai bine iti doresc 26 11
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2016 Te rog sa ma scuzi ca m-am luat de tine.Pe caile mele "nebune" am fost in postura ta o fractie de secunda...Sorry. Ai grija de tine, numai bine!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2016 Aduna-te femeie si da toate mizeriile si gandurile negre deoparte . Tu esti singura care iti faci rau alimentandu-te cu asa ceva Sincer la inceput , cand m-am inregistrat aici , am crezut ca esti barbat , citisem cateva replici d'ale tale dar nu am rasfoit prea mult sa descopar persoana. Ulterior am constatat ca esti femeie si chiar nu esti o femeie proasta , numai ca sinceritatea ta paleste in fata perversitatii din ziua de azi .Eu inteleg perfect ca nu poti scapa de aceasta sinceritate , caracterul odata format nu te mai poti debarasa de el precum te dezbraci de o haina Trateaza in schimb problemele si transeazale cu mai multa luciditate si poate va fi mai bine pe viitor PS: imi cer scuze daca te-am deranjat vreodata cu vre-o replica de-a mea , probabil te-am considerat unul dintre hateri care defileaza pe aici zilnic , dar am constatat ca esti o femeie cu potential , doar ca ti-l risipesti uneri degeaba pe aici sau cu orice persoana . Ia taurul de coarne si lasa gandurile negre . Viata fara urcusuri si coborasuri ar fi prea monotona , chiar daca tu le consideri o persoana coplesita doar de ghinion , priveste viitorul cu optimism si vei vedea ca acesta este din ce in ce mai departe de tine precum luminita care rasare la capatul tunelului si care se va mari ....si se va mari pana ce ....CURAJ si incerca chiar daca vei spune ca ai mai facut-o si in trecut , doar repeta acest experiment din nou si poate vei constata ca intr-o zi se va schimba rezultatul final. Numai bine iti doresc Sinceritatea asta vine de la omorul pe care l-am luat in copilarie cand mi-am permis sa mint de cateva ori... Doar la serviciu minteam din partea firmei. Paradoxal e ca multi se plang ca lumea e perversa, dar nici adevarul nu le place.Nu am de ales decat sa-mi revin ca nu o sa ma caute nimeni pe la spital.S-a afisat lista cu cei admisi la facultate, la asta o sa ma gandesc, am plans destul.Eu boceam si labagiul se distra, bineinteles ca m-au luat nervii. Indiferenta doare.M-am prostit iar cu modul de autodistrugere. Spalaturi stomacale, stau sa ma linistesc complet si incerc sa mananc.Multumesc! 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2016 Sinceritatea asta vine de la omorul pe care l-am luat in copilarie cand mi-am permis sa mint de cateva ori... Doar la serviciu minteam din partea firmei. Paradoxal e ca multi se plang ca lumea e perversa, dar nici adevarul nu le place.Nu am de ales decat sa-mi revin ca nu o sa ma caute nimeni pe la spital.S-a afisat lista cu cei admisi la facultate, la asta o sa ma gandesc, am plans destul.Eu boceam si labagiul se distra, bineinteles ca m-au luat nervii. Indiferenta doare.M-am prostit iar cu modul de autodistrugere. Spalaturi stomacale, stau sa ma linistesc complet si incerc sa mananc.Multumesc! Nu ai ptr. ce. , observ ca ti-ai mai revenit Gandeste-te doar la textul asta : "Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu."~ Albert Einstein ~Eu chiar m-am gandit uneori si totul a iesit cu bine la final . 26 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum