Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator sp1nu
Reputație: 0
Postat

Azi ma simt putin constipat

Vizitator sp1nu
Postat

Despre ce anume vorbesti? Nu inteleg... Te-a deranjat ceva?

tu de la cine cumperi?zi si mie te rog.eu de la cine cumpar a inceput sa cam dea buleala sivad ca tu esti bine tare zi de zi.Raman dator

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

"...12 mois minimum."

si maximul cat era ptr. el ?

Vizitator sp1nu
Postat

3 degete ..maxim 4 :offtopic  :ylsuper

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

tu de la cine cumperi?zi si mie te rog.eu de la cine cumpar a inceput sa cam dea buleala sivad ca tu esti bine tare zi de zi.Raman dator

Măi... Lasa drogurile, ca daca zici ca esti prea constipat...

Creierul tau poate inimaginabil de mult... si daca lasi firesc capacitatea minții tale sa se dezvolte, corpul tau se va alinia la aceasta conduita si vei scapa de constipatie.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu stiu... ca i-am ignorat acest mesaj, si nu imi amintesc sa-i fi spus că aceasta este printre plăcerile care mi le-as acorda in prim plan. A spus-o si el sub impulsul unui sentiment si sa viseze mai mult... ca 14 ani nu i-au ajuns.
  • Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Din câte știu io, spritz-ul e "inventat" de germani. Dacă la origini era Dostoievski, sau măcar Umberto Eco, era deja un "must".

De austrieci, înaintea unei lupte prin Nordul Italiei. Comandantul a dat ordin să se împartă niște vin de captură, dar să fie îndoit cu apă, să nu se îmbete răcanii. Apa era minerală, de la un izvor din apropiere. Obiceiul s-a răspândit apoi prin Balcani ( mulți soldați fiind din țările aflate sub dominație austriacă) și în Germania. Eu așa am citit pe undeva.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Oricum ai da-o, mai bine un roman decat un francez...

Si ca sa-ti exemplific treaba cu "curvele", am sa-ti povestesc un episod comic, dar in acelasi timp interesant si real, descris de maresalul De Gaulle in memoriile sale:

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand nemtii atacau Franta, la cartierul general al "glorioasei" armate franceze, soseste din prima linie a frontului un tanar locotenent plangand.

De Gaulle il apostrofeaza, spunandu-i "nu ti-e rusine sa te prezinti plangand in fata mea, esti ofiter al armatei franceze (glorioasa - sic!), sau ce mama dracu' esti?!

La care locotenentul, printre sughituri, raspunde: "permiteti sa raportez dle.general, cum sa nu plang, cand coloana de blindate germana inainteaza pe sosea, iar noi tragem in ei cu pusti multe ele din primul razboi mondial." Mai mult decat atat, locotenentul continua relatarea, spunand "la un moment dat primul tanc din coloana de blindate germana s-a oprit, s-a deschis turela, ofiterul neamt a scos capul afara si ni s-a adresat (francezilor) spunandu-ne: voi ce dracu vreti bah, n-avem timp sa va luam prizonieri, ca pana diseara trebuie sa ajungem la Paris!" :laugh2  :laugh2  :laugh2

E pe bune, nu e gluma!

Si uite-asa, in doua saptamani, nemtii au cucerit Franta, sulberand "glorioasa" armata franceza! :laugh2  :laugh2  

povestioara ta imi aduce aminte de forma lor de exprimare "s'il vous plaît , monsieur" si ironizarea acestora legata de capitularea.....o povestioara  adevarata ce-i drept  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 11
  • Minus 16
Postat

Nu. Asta...

prea trista , dar bine ca nu e in franceza :)

• Like 9
  • Minus 16
  • Oras:Bucuresti
Postat

povestioara ta imi aduce aminte de forma lor de exprimare "s'il vous plaît , monsieur" si ironizarea acestora legata de capitularea.....o povestioara  adevarata ce-i drept  :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :hooray

Asa cum au generalizat si cu musulmanii...

Numai accentul de figuranti au.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

De austrieci, înaintea unei lupte prin Nordul Italiei. Comandantul a dat ordin să se împartă niște vin de captură, dar să fie îndoit cu apă, să nu se îmbete răcanii. Apa era minerală, de la un izvor din apropiere. Obiceiul s-a răspândit apoi prin Balcani ( mulți soldați fiind din țările aflate sub dominație austriacă) și în Germania. Eu așa am citit pe undeva.

Se pare că sunt multe legende privind geneza şprițului. Într-o veche carte de istorie am citit că şprițul îşi are originea pe vremea lui Napoleon, pentru aceleaşi considerente precizate de tine.

Deja avem trei variante :D

Eu prefer whisky cu gheață, însă.

• Minus 2
Postat

Se pare că sunt multe legende privind geneza şprițului. Într-o veche carte de istorie am citit că şprițul îşi are originea pe vremea lui Napoleon, pentru aceleaşi considerente precizate de tine.

Deja avem trei variante :D

Eu prefer whisky cu gheață, însă.

Ar fi culmea, ca taman francezii să inventeze șprițul!  :laugh2  Dar nu imposibil. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :hooray

Numai accentul de figuranti au.  :laugh2

mie imi place cel rusesc , chiar daca in cel de-al doilea razboi mondial rusii (in retragere) mi-au omorat bunica :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 9
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Sau asta, ca merge pentru inima neagra acum cu recolta noua de toamna :)

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iti dai seama ca nu am pus melodia ascultată de mine in acel moment... dar era tot de la Leonard. Uite si cu traducere in ro.... poate asa, cu acest clip nu o mai para trista.

https://youtu.be/EBZSQVsBfio

Vizitator
Postat

Iti dai seama ca nu am pus melodia ascultată de mine in acel moment... dar era tot de la Leonard. Uite si cu traducere in ro.... poate asa, cu acest clip nu o mai para trista.

Postat

Dar ce spui de asta ?

in general nu suport franceza ......in pana mea de R-araiti :laugh2

Sau asta, ca merge pentru inima neagra acum cu recolta noua de toamna :)

mai bine ma duc si bag ceva de inima albastra , aici

si pa romaneste :laugh2

• Like 9
  • Minus 16
Postat

stiu ce zice :rax2 chiar daca din franceza , rusa si engleza pe care le-am facut la gradinita  , cu franceza  ma descurc uneori cel mai greu :laugh2

Postat

mie imi place cel rusesc , chiar daca in cel de-al doilea razboi mondial rusii (in retragere) mi-au omorat bunica :laugh2 :laugh2 :laugh2

Daca razi m-am linistit. :) Nu stiu cate ai citit, dar jumatate rusoaica sunt, ba limba mea natala a fost rusa, scoala generala in rusa am facut. Ma deranja ca geografia si tabla inmultirii in rusa le stiam. Si acum cand calculez ceva, o fac in rusa in gand, apoi traduc rezultatul in romana.  :laugh2 :slap2  

Intr-o discutie cu un englez cand a auzit de originile mele a facut "Aaaaaaaaa" dezamagit!  :laugh2  :slap2

Intreb de ce. Si-mi spune ca lucreaza si cu rusi, iar ei de fiecare data au ceva de comentat si de adaugat la proiectele sale...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu m-am simtit flatata!  :laugh2  :blushing2

Nu tin cu toti rusii, unii sunt mai nazisti ca nemtii, dar in mare mie mi se par mai calzi ca romanii, dar si mai violenti. Prea extremisti si idealisti uneori. Inca traiesc cu gandirea comunista, asta o sa fie pe durata mult mai lunga decat in Romania, ba poate asa o sa ramana. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mai sa fie nu ne mai plac "manelele" astea lu' Gica Petrescu

Deja l-am ingropat total :laugh2 :laugh2 :laugh2

asa sunt eu ......mai nationalist de fel :slap2

• Like 9
  • Minus 16

Postat

In general popoarele astea latine cam au apucaturi de curve...

Pe langa francezi, ii mai avem si pe lingaii de italieni,alte curve, mai mari decat francezii, care tot in al doilea razboi mondial s-au facut de mare kkt nereusind sa intre in Grecia, fiind respinsi de o armata greaca extrem de slab dotata, dar formata din greci adevarati, patrioti dispusi sa-si dea viata pt.tara.

Atunci, grecii i-au respins pana in Albania, si a fost nevoie de interventia lui Hitler, care a trimis divizii intregi SS pt.a ocupa Grecia. 

• Like 3
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...