Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Crede-ma ? Deci...esti bine? :)

post-194745-0-78556700-1477833274_thumb.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hmm... Baieti (si fete): e cazut Filelist-ul ???

Da,era cazut de ieri,am incercat si io sa iau ceva si pauza.

Eu ma simt bine.Mancat sunt,baut sunt,futut sunt(multzam Corina)...ma bag la un somnic.

Sa-mi fie de bine :)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14872556_1287196161320043_1974602967_n.png?oh=86b387edf643093d8ba5248368f0996e&oe=581927C4 :laugh2

• Like 7
  • Minus 26
  • Oras:Bucuresti
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14872556_1287196161320043_1974602967_n.png?oh=86b387edf643093d8ba5248368f0996e&oe=581927C4 :laugh2

Adica, bei fara mine?!

Sa-ti fie rusine, honey! :laugh2  :laugh2  

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Adio Unire pentru tot restul vietii noastre!

Pentru ce Unire?

Pentru niste idioti pe care daca-i intrebi ce limba vorbesc spun ca vorbesc limba "moldoveneasca"?

Vezi ce-au votat!

Mai bine asa!

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Jamaica
Postat

Nu fii foarte sigur...

Pe de altă parte, dacă vrei unire în cuget şi simțire, eşti pregătit sufleteşte pentru acelaşi fel de unire, a maghiarilor?:)

Vizitator
Postat

Pentru ce Unire?

Pentru niste idioti pe care daca-i intrebi ce limba vorbesc spun ca vorbesc limba "moldoveneasca"?

Vezi ce-au votat!

Mai bine asa!

Adevarat ! :(

Nu fii foarte sigur...

Pe de altă parte, dacă vrei unire în cuget şi simțire, eşti pregătit sufleteşte pentru acelaşi fel de unire, a maghiarilor? :)

Ai dreptate... :(

Postat

Ai dreptate... :(

Ce dreptate am? Eu doar am întrebat!

Unirea...

O unire nu se face din pix. O unire se face întâi prin pași mici; unești scoli, unești comunități, unești oameni, unești sisteme, unești, dacă vrei, chiar ligi de fotbal. Abia după ce le unești pe astea poți să ai pretenția să unești doua state. Dacă-i întrebi pe ardeleni, mai degrabă ar uni Moldova cu Republica mamă. Io nu-s de părerea asta, dar mulți din ei gândesc așa. Tu nu ai răspuns la întrebare, mie mi-au trebuit ani, multi ani de studiu individual, și tot n-am un răspuns. Nu-l am, și nici nu-l voi avea. Probabil, răspunsul e la ei, la maghiari. Asa cum și răspunsul la întrebarea "vrei Unire?" e la noi, la români. E pe-aici pe undeva, dar numa' nu-l găsim. Măcar de l-ar cauta cineva...

• Like 1
Vizitator
Postat

Ce dreptate am? Eu doar am întrebat!

Unirea...

O unire nu se face din pix. O unire se face întâi prin pași mici; unești scoli, unești comunități, unești oameni, unești sisteme, unești, dacă vrei, chiar ligi de fotbal. Abia după ce le unești pe astea poți să ai pretenția să unești doua state. Dacă-i întrebi pe ardeleni, mai degrabă ar uni Moldova cu Republica mamă. Io nu-s de părerea asta, dar mulți din ei gândesc așa. Tu nu ai răspuns la întrebare, mie mi-au trebuit ani, multi ani de studiu individual, și tot n-am un răspuns. Nu-l am, și nici nu-l voi avea. Probabil, răspunsul e la ei, la maghiari. Asa cum și răspunsul la întrebarea "vrei Unire?" e la noi, la români. E pe-aici pe undeva, dar numa' nu-l găsim. Măcar de l-ar cauta cineva...

Unirea, la felul in care arata Politico-economico-social atat RO, cat si Rep. Moldova, ar fi un dezastru atat pentru noi, dar si pentru ei, daca ar fi facuta azi/la anul/peste 2 ani.... Daca e sa vorbim peste 10-15 ani, ei mai discutam, dar asa... Asa ca deocamdata, multi fug de Unire, pentru ca nu e timpul ei. Inca. Ei, in Ardeal e cu TOTUL ALTA lume. Un simplu exemplu: am fost la Cluj, la o serie de workshop-uri foto (pe diverse teme), o minunatie, in 8 zile peste 400 de workshop-uri, fotografi din tara si din strainatate, aparatura foto ultra moderna, veselie, mici party-uri la sfarsit de zi, dans, voie buna, noaptea la 2-3 grupuri de fotografi pe strada cu aparatele foto, a costat enorm organizarea, dar si rezultatele au fost pe masura, lume dezinhibata, se vede ca altul este standard-ul de viata acolo, altul este moralul.... Asa ceva in Moldova, la Galati cel putin nu s-ar fi putut realiza, saracie, demoralizare, trstete, lipsuri de tot felul, cand nu exista un primar de Doamne-Ajuta in oras, cine sa se mai gandeasca la cultura, civilitate-civilizatie, Unire, cand lumea traieste de azi pe maine.... Poate doar Iasi-ul e mai "scuturatel", desi nici Iasi-ul nu mai este ceea ce a fost odinioara...

Traim intr-o tara divizata economic-social, o tara imbolnavita de catre toate leprele politice care au jefuit tara asta din 1989 incoace. Vina ? Vine este a tuturor, a mea, a ta, a lui x, a lui igrec, pentru ca nu am reactionat la timp. Acum ? Acum e prea tarziu... sau poate nu, eu mai sper....

Inca (mai) sper....

Postat

Cand vorbim de Unire mor s-aud "felul in care arata politico-pula mea", conteaza pasii aia mici care trebuie facuti daca se vrea.

Cand vorbim de vina... don't blame me, I voted green din '90 pana acum :D

De diferenta dintre Cluj si Galati, ce sa zic, asta este, alta nu-i. Imi aminteste de harta voturilor, desi nu-s sociolog sa decid ce-a fost inainte vinovat, votul sau politicianul.

Vizitator
Postat

Sa zică tătuca ala de nu se mai curăță odată. Ah,și minerii.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

De "coniacul" Unirea vorbiți, este?

• Like 4
  • Minus 1
Postat

La ce ti-e gandu' de dimineata... :D

Și lunea!

Postat

Pentru ce Unire?

Vezi ce-au votat!

Mai bine asa!

Manca-i-ar rusii sa-i manance , de tot

• Like 8
  • Minus 15
Postat

:slap2  Te-a mancat sa spui o prostie. :)

Nu s-a pus vreodata, real vorbind, reunirea.

Moldova este rusificata, iar rusii nu renunta la teritorii, vezi razboaiele periodice... 

S-ar risca Romania, care si asa e in mare rahat, sa provoace Rusia?!

Mai mult de atat nu e nimic de dezbatut la subiectul asta.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

:slap2  Te-a mancat sa spui o prostie. :)

Nu s-a pus vreodata, real vorbind, reunirea.

Moldova este rusificata, iar rusii nu renunta la teritorii, vezi razboaiele periodice... 

S-ar risca Romania, care si asa e in mare rahat, sa provoace Rusia?!

Mai mult de atat nu e nimic de dezbatut la subiectul asta.

Pana la urma, totusi, rezultatul se afla tot... peste 2 saptamani ;) :hug1

Postat

Io ma duc la lucru , chiar am chef .....dar-ar Dumnezeu sa nu gasesc nici azi  :)

• Like 5
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...