le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 1, 2016 Deja imi bâzâie muștele la gură...Incredibil, cât de diabolic pot fi.Si din WC.Conțopistule, da-ți-ar Dumnezeu mintea de pe urma, si par, iarasi modifici postările? Clar....dispera trepanații.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ? Doar intreb si eu...
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 1, 2016 De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ?pentru ca n-au coloana vertebrala
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 1, 2016 De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ? Doar intreb si eu... Lasa-i sa defileze, ca temperaturile sunt negative si n-au nimic pe sub kilturi ! :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2016 De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ? Doar intreb si eu...Pentru că și noi, ca țară NATO am trimis subunități pentru a defila în alte țări membre. De exemplu, pe Champs Elisee, de 14 iulie. Este o modalitate de a demonstra unitatea NATO. 6 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Pentru că și noi, ca țară NATO am trimis subunități pentru a defila în alte țări membre. De exemplu, pe Champs Elisee, de 14 iulie. Este o modalitate de a demonstra unitatea NATO.Da, din punctul asta de vedere e ok, intr-adevar. Plus ca irlandezii au un superb port popular, la fel ca cel romanesc/balcanic/slavon, ferice de fotografii din Buc. acreditati sa faca fotografii la Parada !
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 1, 2016 Sa defileze picon in budigai, iar pudelu' Machucambo sa-i ia-n dinti sonda vezicala. In semn de unité, egalité, pupincurité.
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 1, 2016 Am si eu 1 Decembrie personal.Defileaza trepanații de pe nimfomane.com pentru mine.
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 1, 2016 Chao Praya River.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2016 Sa defileze picon in budigai, iar pudelu' Machucambo sa-i ia-n dinti sonda vezicala.In semn de unité, egalité, pupincurité.Mai bine defilezi tu, cu ghearele prezentate în onor și cu maimuța pe paleți! 4 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Mai bine defilezi tu, cu ghearele prezentate în onor și cu maimuța pe paleți + poza cu manechiura in culorile tricolorului! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 1, 2016 Mai bine defilezi tu, cu ghearele prezentate în onor și cu maimuța pe paleți! lasa-l sa contempleze .....si-a luat cafea la plic si carti de duzina , scrise de autori de care nici Wikipedia nu a auzit Sa-mi bag poola daca asta nu face pe designerul arhitectural prin Franta si monteaza perdele de dus in baie Ce zici sa-l trezesc cu o manea ? 8 14
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2016 lasa-l sa contempleze .....si-a luat cafea la plic si carti de duzina , scrise de autori de care nici Wikipedia nu a auzit Sa-mi bag poola daca asta nu face pe designerul arhitectural prin Franta si monteaza perdele de dus in baie Ce zici sa-l trezesc cu o manea ? Normal, astea îi plac de fapt! Dar nu recunoaște. 3 1
dahan25radd Reputație: 167 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2016 Putin dezamagit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Pentru politicienii romani (sigur unii dintre ei intra pe site): 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 1, 2016 Normal, astea îi plac de fapt! Dar nu recunoaște. mie imi spui am vazut atatia oameni cititi si scoliti , iar cand le puneai o manea sareau de pe scaune , iar daca ii intrebai pe strada daca le plac manelele ziceau ca se duc numai la teatru si la opera . Ai dracu' faceau pe cultii 6 14
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 1, 2016 mie imi spui am vazut atatia oameni cititi si scoliti , iar cand le puneai o manea sareau de pe scaune , iar daca ii intrebai pe strada daca le plac manelele ziceau ca se duc numai la teatru si la opera . Ai dracu' faceau pe cultii Esti mai destept ca pakistanezu' de la Concierge.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 1, 2016 Asa... de darnicie subită!Mi se intampla din când in când si mai si... spre exemplu asa mi-a venit astăzi sa ii arat cuiva: Neinspirat cadou... gata de ”parada ” Mi-am terminat punctele, raman dator. Lasa-i sa defileze, ca temperaturile sunt negative si n-au nimic pe sub kilturi ! :laugh2 Vai de curu' lor... :laugh2 IMG_4991.PNG Mi-am terminat punctele, raman dator. 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 1, 2016 Numar zilele pana la Craciun!!!
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 1, 2016 Și câte mai sunt?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Acum vazui ! Maurizio Galante nici nu se poate gasi pe Wikipedia :laugh2 pentru ca este un creator de moda "Haute Coiture" (acela este probabil un catalog foto de la o expozitie). Chao Praya River. lasa-l sa contempleze .....si-a luat cafea la plic si carti de duzina , scrise de autori de care nici Wikipedia nu a auzit Sa-mi bag poola daca asta nu face pe designerul arhitectural prin Franta si monteaza perdele de dus in baie Ce zici sa-l trezesc cu o manea ? Dintre creatiile sale: http://www.windsorstar.com/life/cms/binary/6038948.jpg?size=640x420 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 1, 2016 Și câte mai sunt? cu cea de azi (pt ca nu e trecut de miezul noptii) sau fara
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 1, 2016 cu cea de azi (pt ca nu e trecut de miezul noptii) sau fara Fără 😊
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 1, 2016 Fără nu stiuuuu !!!! (sa numar)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum