Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:X.
Postat

Deja imi bâzâie muștele la gură...Incredibil, cât de diabolic pot fi.

Si din WC.

Conțopistule, da-ți-ar Dumnezeu mintea de pe urma, si par, iarasi modifici postările?

Clar....dispera trepanații.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ? :thinking  :thinking  :thinking  :thinking  Doar intreb si eu...

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ?

pentru ca n-au coloana vertebrala :laugh2

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

De ce trebuie totusi sa defileze la Parada de Ziua Nationala a Romaniei Garda Irlandeza cu Kilturi si Cimpoaie ? :thinking  :thinking  :thinking  :thinking  Doar intreb si eu...

Lasa-i sa defileze, ca temperaturile sunt negative si n-au nimic pe sub kilturi ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pentru că și noi, ca țară NATO am trimis subunități pentru a defila în alte țări membre. De exemplu, pe Champs Elisee, de 14 iulie. Este o modalitate de a demonstra unitatea NATO.

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Pentru că și noi, ca țară NATO am trimis subunități pentru a defila în alte țări membre. De exemplu, pe Champs Elisee, de 14 iulie. Este o modalitate de a demonstra unitatea NATO.

Da, din punctul asta de vedere e ok, intr-adevar. Plus ca irlandezii au un superb port popular, la fel ca cel romanesc/balcanic/slavon, ferice de fotografii din Buc. acreditati sa faca fotografii la Parada ! :)

Postat

Sa defileze picon in budigai, iar pudelu' Machucambo sa-i ia-n dinti sonda vezicala.

In semn de unité, egalité, pupincurité.

Vizitator stau de sase
Postat
post-131728-0-13152400-1480587995_thumb.png
  • Like 3
Postat

Sa defileze picon in budigai, iar pudelu' Machucambo sa-i ia-n dinti sonda vezicala.

In semn de unité, egalité, pupincurité.

Mai bine defilezi tu, cu ghearele prezentate în onor și cu maimuța pe paleți!

:laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator stau de sase
Postat

Mai bine defilezi tu, cu ghearele prezentate în onor și cu maimuța pe paleți + poza cu manechiura in culorile tricolorului!

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mai bine defilezi tu, cu ghearele prezentate în onor și cu maimuța pe paleți!

lasa-l sa contempleze  .....si-a luat cafea la plic  si carti de duzina , scrise de autori de care nici Wikipedia nu a auzit

Sa-mi bag poola daca asta nu face pe designerul arhitectural prin Franta  si monteaza  perdele de dus in baie 

Ce zici sa-l trezesc cu o manea  ? :laugh2

• Like 8
  • Minus 14
Postat

lasa-l sa contempleze  .....si-a luat cafea la plic  si carti de duzina , scrise de autori de care nici Wikipedia nu a auzit

Sa-mi bag poola daca asta nu face pe designerul arhitectural prin Franta  si monteaza  perdele de dus in baie 

Normal, astea îi plac de fapt! Dar nu recunoaște.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Pentru politicienii romani (sigur unii dintre ei intra pe site): :sweeping

• Like 1
Postat

Normal, astea îi plac de fapt! Dar nu recunoaște.  :laugh2

mie imi spui :laugh2 

am vazut atatia oameni cititi si scoliti , iar  cand le puneai o manea sareau de pe scaune  , iar daca ii intrebai pe strada daca le plac manelele ziceau ca se duc numai la teatru si la opera . Ai dracu' faceau pe cultii   :laugh2

• Like 6
  • Minus 14
Postat

mie imi spui :laugh2

am vazut atatia oameni cititi si scoliti , iar cand le puneai o manea sareau de pe scaune , iar daca ii intrebai pe strada daca le plac manelele ziceau ca se duc numai la teatru si la opera . Ai dracu' faceau pe cultii :laugh2

Esti mai destept ca pakistanezu' de la Concierge.

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Asa... de darnicie subită!

Mi se intampla din când in când si mai si... spre exemplu asa mi-a venit astăzi sa ii arat cuiva:

Neinspirat cadou... :)

gata de ”parada :feet:laugh2

:hug1

Mi-am terminat punctele, raman dator. :)

Lasa-i sa defileze, ca temperaturile sunt negative si n-au nimic pe sub kilturi ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vai de curu' lor... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mi-am terminat punctele, raman dator. :)

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Acum vazui ! Maurizio Galante nici nu se poate gasi pe Wikipedia :laugh2 :laugh2 pentru ca este un creator de moda "Haute Coiture" (acela este probabil un catalog foto de la o expozitie).

Chao Praya River.

Dintre creatiile sale:

http://www.windsorstar.com/life/cms/binary/6038948.jpg?size=640x420

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...