Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Ma simt bine.Dar si putin trist.

Am ajuns ca picon, sa fac conturi clona.

Nu pentru a-mi injura parintii, ci pe mine insumi.

Ce face Parisu' din om!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A mai trecut o zi :D

Ce melancolica :) ma simt :) 

• Like 2
Vizitator
Postat

Yvan Muller s-a retras ! Good Bye Champ ! :hihat :bye :bye

https://www.auto123.com/ArtImages/160137/wtcc-muller-champion-lukoil-inline.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu pot sa decriu, nici nu ma apuc, putini ar ontelege... P adevarata provo are dpar sa scriu de pe jaful asta

am rupt din mine, am plans pana acum ca la mormantul celei mai dragi perdoane... E tpul sa ma ridi. Inca nu-mi dau seama. E dunt acum, mi-e greu sA ma obisnuiesc fara suflet. Ramane de vazut, pe viitor o sa fie mai usor, de asta am renuntAt la el, ma tragea in jos.

Postat

O sa am nevoie de cel putin 2 zile, e ceva mult pfea difedit. Pentru cei care nu cred, propun sa ma scaneze, gasesc un gol. Asta este, nu mi-a facut decat raupana aum. As fi in stare xe. Prea multe, aia ma tempera, dar poate fara nici nu ma mai... O chestiune de timp sa aflu daca am luat decizia gebiala sau in ecila.

Postat

la psiholog ce sa caut? nu dunt nebuma, am pravata de afectiune. .nu ar stiai mult decat stiu. Inca fidb/ ard, in 2 zile se vindeca apoi si eu sunt curioaasa.. Pe sor-mea cu taranul ei **spam editat**... Deja stiy caas pedepsi grav. Momentan nu, dar nu as ezita. Sa-mi revin putin, apoi vede ce e sadusm, nu o pisica taiata si aryncata in cuptir peerut, sorelov sa-mi revin putin.

Postat

Ea a tAiaiat coada si urechile unei pisici su mama a gasit-o in cuptor nu am astfel de apycaturi. Alta a trantit in fata mea de gresie. . Nu mau am cu ce sa iert.

Vizitator
Postat

Ea a tAiaiat coada si urechile unei pisici su mama a gasit-o in cuptor nu am astfel de apycaturi. Alta a trantit in fata mea de gresie. . Nu mau am cu ce sa iert.

Doamne Fereste ! :shocked Nu te mai gandi la asa ceva draguto, nu iti face bine... :( :no2 :no2 :hug1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Apropo de picon ca am vazut azi o poza cu el, daca nu ma insel :hmmm , l-am vazut odata in 104 fara misto zic :no2 , ori.... semana foarte bine, oricum daca el era...caterinca mare mosu' =)) se certa pe acolo dar intr-un stil amuzant asa......din cearta o dat-o in mistocareala :laugh2

Picoane tu erai sau te confund ? :)

Nu am mai circulat cu RATB de foarte mulți ani. Singurul mijloc de transport în comun pe care îl mai folosesc uneori, e metroul. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Lopix, realitatea e crunta, fugind de ea as sta N timp izolata, slaldadu-ma un alcool... El a fost deha in genunchi, e randul ei

numai dupa o sa-mi gasesc eu linistea. Diferenta sisezabila pana ac e ca mai frig, caldura aia a disparut, ma simt transparenta, iar esofagul nu mau face figuri delov, le facea pe sistwm nrrvos se pare. O sa fie mai bone, mentan incerc saa obisnuiesc, un fel de sevraj, apoi o sa sufar de indiferenta, prra mult am fost marcata de nutilitati.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Lopix, realitatea e crunta, fugind de ea as sta N timp izolata, slaldadu-ma un alcool... El a fost deha in genunchi, e randul ei numai dupa o sa-mi gasesc eu linistea. Diferenta sisezabila pana ac e ca mai frig, caldura aia a disparut, ma simt transparenta, iar esofagul nu mau face figuri delov, le facea pe sistwm nrrvos se pare. O sa fie mai bone, mentan incerc saa obisnuiesc, un fel de sevraj, apoi o sa sufar de indiferenta, prra mult am fost marcata de nutilitati.

trebuie sa recunosc ...de data asta m-am  chinuit nitel sa inteleg ceva din  scrisul tau :)

ai facut curatenie la tastatura si ai inversat literele cand le-ai repus la loc ? Eu am patit odata , da se intampla prin copilarie  :slap2

:kiss2

Postat

Trebuie sa recunosc ca vineri am cam scapat cu usurinta de asemenea soferi  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce-ai patit varule ? :slap2 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/strazile-din-sinaia-s-au-transformat-in-patinoar-iar-masinile-s-au-ciocnit-in-lant-drumul-spre-cota-1400-inchis-de-politie.html

fiind ase (in coloana) :)

post-194745-0-41615200-1480841310_thumb.jpg

post-194745-0-47155400-1480841318_thumb.jpg

post-194745-0-46210300-1480841328_thumb.jpg

post-194745-0-17990700-1480841340_thumb.jpg

post-194745-0-36887400-1480841348_thumb.jpg

post-194745-0-28974600-1480841356_thumb.jpg

post-194745-0-18852600-1480841367_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 14
Postat

ieri , cand ma intorceam la Bucuresti , era cam ase 

deci .....se potolise :)

• Like 8
  • Minus 13
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

E duminica! :)

Si maine e luni! :)

• Like 2
Postat

Aici erai cu ștraifu'.

da , ba , ca sunt singurul care detin autorizatie de circulatie pe DN1 :laugh2

• Like 6
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 35 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...