Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Există un topic cu filme.

Da ce mai găsești prin grămada asta de fan? :)
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da ce mai găsești prin grămada asta de fan? :)

Păi numai cretinul ăla de analfabet de profesie, a deschis azi vreo 20 de topice de căcat! 

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Păi numai cretinul ăla de analfabet de profesie, a deschis azi vreo 20 de topice de căcat!

:)

Am găsit doua-recomandări și horror.

S-arunc un ochi,weekendul e lung :)

Vizitator
Postat

Nu prea ar fi de ras :no2 :no2 Gandeste-te ca pentru cineva din Siria/Irak/Afghanistan/Pakistan/Yemen/Egipt asa ceva este autoturism de lux, pentru ca la ritmul in care cad bombele si suiera gloantele pe acolo, putine lucruri mai raman intregi :(

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ca intr-o zi de iarna cu pomi infloriti si inmuguriti

• Like 1
  • Oras:analfabet
Postat

DE CE II BANAT @del rey? mie mi so parut baiat ok...

Din același motiv pentru care nesimțiți ca doariubire, vin de paie, bombonica, laurica, plimbărețul și alții NU SUNT BANAȚI. Aici totul este discreționar. Adică se promovează abuzul, cenzura și se lasă la bunul plac al unei persoane cursul istoriei (evident la o scară nesemnificativă aici).

Sarmalagiule, hai cu ban-ul  =))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Din același motiv pentru care nesimțiți ca doariubire, vin de paie, bombonica, laurica, plimbărețul și alții NU SUNT BANAȚI. Aici totul este discreționar. Adică se promovează abuzul, cenzura și se lasă la bunul plac al unei persoane cursul istoriei (evident la o scară nesemnificativă aici).

Sarmalagiule, hai cu ban-ul =))

Ce propui sa fie in locul acestor fapte care te deranjează atata!?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am fost la el, m-am otravit cu privirea. Am incercat, am plans, am turbat de draci. Stau singura in casa si ma simt bine acum. Ce sa-i mai spun, ce mai pot face? Oare am sperat in van, oare am fost atat de oarba? Am inceput iar sa mananc mult. De baut nu mai beau. Ar merge un pahar de vin, totusi. Trebuie sa fiu tare, sa rezist. De luni incep munca. Sper sa rezolv si cu chiria. Unde am gresit? Sunt eu vinovata? Totul a fost o iluzie? Mi-e foame iarasi. Trebuie sa ies sa cumpar ceva. Niste tigari ar fi bune. Peretii astia nu-mi plac, culoarea asta nu-mi place. Trebuie sa ma mut. Cum sa fac cu chiria? Hai ca plec dupa tigari.

Daca ai afla azi ca ai gresit... ce ai face diferit?
  • Like 7
  • Minus 3
Postat

Între subiect și predicat nu se pune virgulă, păcăliciule. 

Să vină lingăii! 

PS: Nu mai folosi virgula! Te faci de căcat. Nu că n-ai fi...

Postat

Între subiect și predicat nu se pune virgulă, păcăliciule. 

Să vină lingăii! 

PS: Nu mai folosi virgula! Te faci de căcat. Nu că n-ai fi...

Du-te mă și te cacă, papagal sifilitic!

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nașpa.Dar știu cum e :)

Un unchi d-al nevestii,băiat de treabă, sătul de gura nevestii,s-a dus și el tot la calea ferată. Bine c-au aflat din timp și l-au întors.

Om bun,de casa, cu băiat mare,muncitor(acum e iar în Germania),liniștit.M-a surprins ce a vrut sa facă,dar cum am auzit de ce,și știind-o și pe nevastă-sa...

Este . Crezi ? Nu prea seamana cu ce ai descris tu  :refoz  Sau poate ca seamana intr-un sigur punct , acela ca  unele femei se comporta precum niste curve de oameni (atat la  propriu cat si la figurat) 

Ca parinte cand ajungi in  punctul de a fi izgonit din propria casa si de propria fica care te terorizeaza psihic , nu stiu cate oportunitati in favoarea ta mai ai , fara ca sa ajungi si la astfel de rataciri de moment . Ca de ...toate nenorocirile (posibile si imposibile) pleaca intr-un fel sau altul de la bani si nu degeaba s-a  inventat si fraza "unii sunt in stare sa-si vanda propria mama " care continua sa tot circule prin popor.  Cei care inca mai aveti parinti , mai cu seama mame , punti-va o singura intrebare : " Cat valoreaza o mama? ". Ptr. unii absolut nimic. :ewpu

PS : Eu inca mai am parinti , multumesc lui Dumnezeu (anul acesta implinesc 77 de ani) , pe care ii respect , ii ajut ori de cate ori pot si le multumesc ca mi-au dat viata , ca m-au ajuta cu ce au putut pana la varsta de 20 de ani  si  mai  ales ca mi-au dat o educatie destul de potrivita . :)

• Like 9
  • Minus 16
Postat

Mie-mi spui? Sunt cu nevasta-mea de 11 ani :)

Bine ca nu mi-am luat olteanca  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:?
  • Oras:?
Postat

A crezut ca ma poate juca in picioare, a crezut ca nu voi putea trai fara el. S-a inselat. Sunt singura, dar imi este mai bine. Simt o energie pozitiva acum. M-am ingrasat. Am mancat mult si neregulat. Ma simt fara vlaga daca nu mananc. Du-te! Nu vreau sa te mai vad! Lasa-ma, nu ma mai suna! Ai fost o perdea de cenusa in viata mea. Ma simt mai puternica fara tine. Dar ce vrei? Nu mai insista. As manca inghetata. Chiria trebuie achitata luni, dar luni incep munca. Inghetata ingrasa? Poate ajung dupa program sa achit chiria.

Vizitator ana paraschiv
Postat

Prizonier(a) in orasul gri.Vreau soare, vreau zumzet de albinute si cantec de pasarele-am zis pasarele, da... nu pasarici!

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

A crezut ca ma poate juca in picioare, a crezut ca nu voi putea trai fara el. S-a inselat. Sunt singura, dar imi este mai bine. Simt o energie pozitiva acum. M-am ingrasat. Am mancat mult si neregulat. Ma simt fara vlaga daca nu mananc. Du-te! Nu vreau sa te mai vad! Lasa-ma, nu ma mai suna! Ai fost o perdea de cenusa in viata mea. Ma simt mai puternica fara tine. Dar ce vrei? Nu mai insista. As manca inghetata. Chiria trebuie achitata luni, dar luni incep munca. Inghetata ingrasa? Poate ajung dupa program sa achit chiria.

Să nu răceşti la ovare de la îngheţată

• Oras:undeva
Postat

Prizonier(a) in orasul gri.Vreau soare, vreau zumzet de albinute si cantec de pasarele-am zis pasarele, da... nu pasarici!

Vino ACASA!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E o liniste in aer inainte de ploaie... încât vreau sa ramana asa mai mult timp si sa nu ploua.

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Am o poză-n puța goala...pot s-o pun???

p.s mă simt drăcos, d-aia zic

Incearca, ce ai de pierdut!?
  • Like 14
  • Minus 1

Vizitator
Postat

Am o poză-n puța goala...pot s-o pun???

p.s mă simt drăcos, d-aia zic

Să nu răceşti la ovare de la îngheţată

Shes back în town?

Trolle-ai poză de când erai mic? Ca aia înseamnă-n "putza goală "

Acu nu poți decât în poola goala :))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...