petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Zise ala de viseaza sa-vare nasu' in floaca mea Asta visezi tu! Eu nu visez sa imi bag nici macar pula! Te rog sa nu mai suferi din cauza ca te tot refuz. O sa gasesti pana la urma un barbat sa te ..... ce vrei tu. Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Asta visezi tu! Eu nu visez sa imi bag nici macar pula! Te rog sa nu mai suferi din cauza ca te tot refuz. O sa gasesti pana la urma un barbat sa te ..... ce vrei tu.Tu esti mereu acela de ma'mpungi cu deshtu' ca sa te bag in seama Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Tu esti mereu acela de ma'mpungi cu deshtu' ca sa te bag in seamaDa, recunosc! Doar cu degetul, chiar daca tu ti-ai dori sa fie altceva.... Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Da, recunosc! Doar cu degetul, chiar daca tu ti-ai dori sa fie altceva.... Nu simti raceala mea? Daca nu, te anunt ca ma lasi rece Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Nu simti raceala mea? Daca nu, te anunt ca ma lasi receTu spui orgoliului rănit sa simta răceala rațiunii tale? Acest proces poate că are posibilitati să functioneze la tine...dar la el da mereu pe repeat. Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Nu simti raceala mea? Daca nu, te anunt ca ma lasi receMai femeie tu vorbesti serios? Cum naiba sa te las rece? Chiar asa criminal ma crezi? Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Ametita.Sa nu stati in casa cand se zugraveste cu vopsea pe baza de ulei! 2 6 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Ametita.Sa nu stati in casa cand se zugraveste cu vopsea pe baza de ulei!acum e momentul ... baieti sariti pe ea 3 5 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 12, 2017 acum e momentul ... baieti sariti pe ea Ti-ai si imaginat-o pe blondykiss cu coiful din ziar pe cap si cu trafaletul in mana, in pizda goala,suita pe scara, manjita pe fata si pe frunte de lavabila 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Ti-ai si imaginat-o pe blondykiss cu coiful din ziar pe cap si cu trafaletul in mana, in pizda goala,suita pe scara, manjita pe fata si pe frunte de lavabilaIote Motanu ce imaginatie bogata are ! =)) Brava nene, nu le zici rau ! :laugh2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Incordat ... in asteptarea unui raspuns, care oricum o sa ma puna intr-o situatie de "lose/lose" si trebuie sa fac un "damage control" de mare finete. Numai de asta nu aveam nevoie inainte de weekend. Fuck! Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Ti-ai si imaginat-o pe blondykiss cu coiful din ziar pe cap si cu trafaletul in mana, in pizda goala,suita pe scara, manjita pe fata si pe frunte de lavabilaDaca as fi avut pucioare lungi mi s-ar fi parut si mie incitanta imaginea, dar asa... Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Ametita.Sa nu stati in casa cand se zugraveste cu vopsea pe baza de ulei!sa inteleg ca iti zugravesti casa?! . Mesterii sunt buni?! Mergi in parc la aer, ca e frumos afara, apoi ai mai vrea si incep ploile. 2 7 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Daca as fi avut pucioare lungi mi s-ar fi parut si mie incitanta imaginea, dar asa...las' ... ca merge si asa! 2 5 Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Octombrie 13, 2017 sa inteleg ca iti zugravesti casa?! . Mesterii sunt buni?! Mergi in parc la aer, ca e frumos afara, apoi ai mai vrea si incep ploile.Nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu un mos de 60-70 de ani pe post de zugrav. Pana o sa termine el o sa ma prinda iarna. As vrea sa merg in parc, dar la mine ploua. 2 6 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu un mos de 60-70 de ani pe post de zugrav. Pana o sa termine el o sa ma prinda iarna. As vrea sa merg in parc, dar la mine ploua. care iarna? 2020? 2 5 Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Octombrie 13, 2017 care iarna? 2020?Foarte probabil, dar speranta moare ultima... 2 6 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Ma simt minunat pentru ca inca nu m a banat motanu'ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu un mos de 60-70 de ani pe post de zugrav. Pana o sa termine el o sa ma prinda iarna. As vrea sa merg in parc, dar la mine ploua. eu cred, ca o sa faca treaba buna, mai ales ca e in varsta, are experienta omu', ca deh, toata viata lui a facut asta, in loc de unul tanar care cum te si vedea, ca esti fata zic nu cred ca ii mai ardea sa zugravesca ci ii statea mintea la prostii (are fantezii, unu' tanar, zic) Naspa, vino la mine la Bucuresti, ca ii super fain afara acum, muuult Soare! O zi excelenta, iti doresc! Si bafta sa-ti iasa casa asa cum ti-o doresti sa fie! 4 7 Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Trebuie sa iasa ok.Multumesc frumos, o zi buna si insorita sa ai ! Diseara ma duc la Bingo! Yupi,yupi! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu un mos de 60-70 de ani pe post de zugrav. Pana o sa termine el o sa ma prinda iarna. As vrea sa merg in parc, dar la mine ploua. io zic sa pui un furou vaporos pe tine .. sa vezi ce viteza capata mosu... elice zici ca e! 2 5 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 13, 2017 care iarna? 2020?da', sfarsitul lumii, cand o veni? in 2020? ....ca ne tot amana... dar, lasa, mai bine sa nu vie, ca si asa e frumoasa viata daca stii cum s-o traiesti!....ca deh, doar o singura viata ai! Bafta! P.s. Eu niciodata nu am crezut in prostia asta cu sfarsitu' lumii, sunt bazaconii astea, inventate de oameni care n-au ce face. 2 7 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Trebuie sa iasa ok.Multumesc frumos, o zi buna si insorita sa ai ! Diseara ma duc la Bingo! Yupi,yupi!.... cu zugravu'! Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Octombrie 13, 2017 io zic sa pui un furou vaporos pe tine .. sa vezi ce viteza capata mosu... elice zici ca e! Nu vreau sa-l omor, trebuie sa-mi termine dormitorul! 2 6 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Zi mohorita, inceputa cu stangul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum