Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Asta visezi tu! Eu nu visez sa imi bag nici macar pula! Te rog sa nu mai suferi din cauza ca te tot refuz. O sa gasesti pana la urma un barbat sa te ..... ce vrei tu.

Tu esti mereu acela de ma'mpungi cu deshtu' ca sa te bag in seama

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Nu simti raceala mea? Daca nu, te anunt ca ma lasi rece

Tu spui orgoliului rănit sa simta răceala rațiunii tale? Acest proces poate că are posibilitati să functioneze la tine...dar la el da mereu pe repeat.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

acum e momentul ... baieti sariti pe ea  :laugh2

Ti-ai si imaginat-o pe blondykiss cu coiful din ziar pe cap si cu trafaletul in mana, in pizda goala,suita pe scara, manjita pe fata si pe frunte de lavabila

• Like 3
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ti-ai si imaginat-o pe blondykiss cu coiful din ziar pe cap si cu trafaletul in mana, in pizda goala,suita pe scara, manjita pe fata si pe frunte de lavabila

Iote Motanu ce imaginatie bogata are ! =)) =)) Brava nene, nu le zici rau ! :laugh2 :laugh2 :blushing2

Link spre comentariu
  • Oras:....
  • Oras:....

sa inteleg ca iti zugravesti casa?! :). Mesterii sunt buni?! :laugh2

Mergi in parc la aer, ca e frumos afara, apoi ai mai vrea si incep ploile.

Nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu un mos de 60-70 de ani pe post de zugrav. Pana o sa termine el o sa ma prinda iarna.

As vrea sa merg in parc, dar la mine ploua. :)

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

Nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu un mos de 60-70 de ani pe post de zugrav. Pana o sa termine el o sa ma prinda iarna.

As vrea sa merg in parc, dar la mine ploua. :)

eu cred, ca o sa faca treaba buna, mai ales ca e in varsta, are experienta omu', ca deh, toata viata lui a facut asta, in loc de unul tanar care cum te si vedea, ca esti fata zic nu cred ca ii mai ardea sa zugravesca ci ii statea mintea la prostii :laugh2 (are fantezii, unu' tanar, zic)

Naspa, vino la mine la Bucuresti, ca ii super fain afara acum, muuult Soare! O zi excelenta, iti doresc! Si bafta sa-ti iasa casa asa cum ti-o doresti sa fie!

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu

care iarna? 2020?

da', sfarsitul lumii, cand o veni? in 2020? :laugh2 ....ca ne tot amana... :laugh2

dar, lasa, mai bine sa nu vie, ca si asa e frumoasa viata daca stii cum s-o traiesti!....ca deh, doar o singura viata ai! Bafta!

P.s. Eu niciodata nu am crezut in prostia asta cu sfarsitu' lumii, sunt bazaconii astea, inventate de oameni care n-au ce face.

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...