n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Nu-s eu sigur ca eu sunt chitros. Esti o pizda nesimtita! Acum inteleg de ce face-to-face esti asa de penibil... recuperezi pe net. Nu ma mai enerva, s-ar putea sa fiu in stare...Public, draga, pentru ca pot!
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 Ce mai face piciorul luxat?Nu am avut piciorul luxat )))
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 Nu ai bataturi in vagin?! Gura ti-a ramas cu forma literei O? Nu am . Pt ca eu sunt stilul soft. ))))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Nu am avut piciorul luxat ))) Deci o sa ai.Nu mereu pot estima timpul...Imi asum, sa treaca, fii atenta la piatra cubica cu toc subtire...Daca... ma abtin, daca nu se intampla, imi asum, am de primit datorii.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Nu am . Pt ca eu sunt stilul soft. ))))Ii numeri si pe cei care termina ... inainte sa inceapa? 2 2
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 Noapte buna ☺ï¸ðŸŒ˜ðŸŒœ
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 16, 2017 Esti o pizda nesimtita! Acum inteleg de ce face-to-face esti asa de penibil... recuperezi pe net. Nu ma mai enerva, s-ar putea sa fiu in stare...Public, draga, pentru ca pot! Mă doare-n pula
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 Deci o sa ai.Nu mereu pot estima timpul...Imi asum, sa treaca, fii atenta la piatra cubica cu toc subtire...Daca... ma abtin, daca nu se intampla, imi asum, am de primit datorii. ))))))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Mă doare-n pula Iti doresc sa te doara cat mai mult! Militari? Pizda, nu stii cu cine vorbesti! Cand o sa fii distrus crezi ca eu o sa ma bucur? I't part of a job. Tu ai zis ca penibilul asta e...
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 Nu mai intru in polemici cu nimeni de ceva timp . Va uram o noapte frumi tuturor ))))))) 2 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 16, 2017 Minte . Ca eu nu fac 69. Sau cel putin azi Nu.dar ce faci? 70?! (glumesc, stai linistita!) p.s. si felicitari ca esti utilizatorul lunii! 3 7
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 dar ce faci? 70?! (glumesc, stai linistita!) p.s. si felicitari ca esti utilizatorul lunii! Multumesc frumos nu stiu motivele pentru care sunt UL .. dar.. 😠ImiPlace ca apar pe Prima pagina ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 3 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Multumesc frumos nu stiu motivele pentru care sunt UL .. dar.. ImiPlace ca apar pe Prima pagina si aveai niste avataruri mai sexoase ca asta ... 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 16, 2017 Ce mai face piciorul luxat?Era să îl am eu ieri noapte...
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 16, 2017 Multumesc frumos nu stiu motivele pentru care sunt UL .. dar.. ImiPlace ca apar pe Prima pagina sincer sa fiu nici eu nu stiu, eu nu am aparut la UL, vreodata. O seara frumoasa, Inesuka! 3 7
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 De 2 săptămâni nu am mai postat pe nimic pe forum dar mai urmăream din când în când cum vă certați intre voi și mi-am dat seama cât de mult timp pierdeam aiurea pe aici in diverse conflicte făra rost. 9 6
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2017 Vaaai, ce frumos m-am iubit azi! Cu click, piersicuta dulce și zemoasa și sfarcuri erectile.Și ai finalizat glorios, este? 7 11
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 16, 2017 bine ca mi-o banat asta gnomul norocos ma simt parca mi l-a rapit cineva pe spiridusul meu irlandez cu tot cu oala cu aur si trifoaie :(pissed as fuck
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 bine ca mi-o banat asta gnomul norocos ma simt parca mi l-a rapit cineva pe spiridusul meu irlandez cu tot cu oala cu aur si trifoaie :(pissed as fuckSalut, draga Roz!Nu stiu despre ce vorbesti, da' stiu sigur ca-ti trece supararea. Oare pe spinarea cui o sa se intample asta ?
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 16, 2017 Salut, draga Roz!Nu stiu despre ce vorbesti, da' stiu sigur ca-ti trece supararea. Nu stiu inca pe spinarea cui o sa se intample asta .Buna dear Beer-deerSunt tare necaita ca -a banat pe bobinator. Desigur trola,dar asa inocent si fara sa cauzeze niciun deran nimanui cu adevaratPlus e unul din rarii trolli care are haz inerent, fara sa faca ceva anumeEu nu-nteleg de ce a trebuit sa dispara cand am avut atat de putine guilty pleasures pe forumDoar ca sa imi fie privata placerea sa il urmaresc eu cum topaie frenetic si nevinovat Nicio placere nu poate avea omu pe curva asta de forumte pup
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Buna dear Beer-deerSunt tare necaita ca -a banat pe bobinator. Desigur trola,dar asa inocent si fara sa cauzeze niciun deran nimanui cu adevaratPlus e unul din rarii trolli care are haz inerent, fara sa faca ceva anumeEu nu-nteleg de ce a trebuit sa dispara cand am avut atat de putine guilty pleasures pe forumDoar ca sa imi fie privata placerea sa il urmaresc eu cum topaie frenetic si nevinovat Nicio placere nu poate avea omu pe curva asta de forumte pupSunt sigur ca o sa revina un forta. Asta e paradisul troll-ilor, simpatici sau nu; nimeni n-ar vrea sa lipseasca dintr-o asemenea gradina. De fapt, toti ne-am transformat in trolli aici. 2
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 16, 2017 Sunt sigur ca o sa revina un forta. Asta e paradisul troll-ilor, simpatici sau nu; nimeni n-ar vrea sa lipseasca dintr-o asemenea gradina. De fapt, toti ne-am transformat in trolli aici.Dap, s-o intors cat as zice gnom eu ma retragcheers boo
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Era să îl am eu ieri noapte... Cu tine nu mai vorbesc, repet, cu siguranta intelegi mai greu.
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Octombrie 17, 2017 Ai grija cum ii vorbesti lui justlove. Nu tolerez jignirile.Ia uite unde era Avocatu' lu' Peşte-Prăjit. Să nu-mi spui că eşti necrofil. bine ca mi-o banat asta gnomul norocos ma simt parca mi l-a rapit cineva pe spiridusul meu irlandez cu tot cu oala cu aur si trifoaie :(pissed as fuckDispari, distruso! 2 9
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 ))))))... asta-i avatarul care-mi place
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum