anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 29, 2017 suge o ceapa :)) n-am... da-mi tu =)) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Decembrie 29, 2017 n-am... da-mi tu =))ai suge tu altceva dar nu ai de unde..... 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 29, 2017 ai suge tu altceva dar nu ai de unde..... taman ce mi-a intins muma-ta o ceapa ... mmmmm buna PS: de unde stii tu? esti barosugtoarea mea? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Decembrie 29, 2017 taman ce mi-a intins muma-ta o ceapa ... mmmmm bunaAre grija de mine mama. A zis ca decat sa te fut mai bine sa sacrifice o ceapa! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Are grija de mine mama. A zis ca decat sa te fut mai bine sa sacrifice o ceapa! Frumos din partea ei. Asta inseamna ca are un suflet caritabil =))S-a gandit ea bine inainte de a-mi intinde ceapa =))) 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Vad ca te-ai dilit, anona, cauti cearta cu lumanarea. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Vad ca te-ai dilit, anona, cauti cearta cu lumanarea. cred, ciocanel, ca nu ai observat asta inainte :D, eram deja dilie ... nu te-a pus nimeni sa te bagi in seama cu mine ... 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2017 anona, cauti cearta cu lumanarea.E la moda! Dar tre' s-o vorbesti tu neaparat, in acest moment, de rău... 4 16 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Frumos din partea ei. Asta inseamna ca are un suflet caritabil =))S-a gandit ea bine inainte de a-mi intinde ceapa =)))Atentie, petre-ti vorbeste de mama lui...! 4 16 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Cum mey, sa suni la ora 6 dimineata si sa ma intrebi la cat incep? ce prostie!!! si dupa toate astea, vad in profilul meu cam 50 de nicnames care mi-au dat cate o steluta =)) cum sa fii atat de idiot sa stai sa-ti faci cotunturi pe forum doar sa ... ce? mah, baietas, tu chiar ai lipsa de preocupari sociale =)))Si aici in Vâlcea, unde-s oameni cuminti...au inceput bărbații sa sune la toate orele. Waw, cum a sunat artificiul acesta care a fost dat acum afară... Super senzatie, s-a miscat un pic ceva in mine! Fuck, doar iubirea, frumusețea, Dumnezeu, sexul si meditația pot trezi ceva mai mult, mult mai mult, inimaginabil...in mine! E clar, nu mă sperie nimic... 4 16 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2017 ... Super senzatie, s-a miscat un pic ceva in mine! ...aoleu... a dat asa de tare din fund? ce ti-o fi dislocat? ficatul?, splina? sau .... laringele? :laugh2 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Vis, taci! 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 aoleu... a dat asa de tare din fund? ce ti-o fi dislocat? ficatul?, splina? sau .... laringele? :laugh2Sfincterul...ca tot pomenea mai devreme de el...😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 cred, ciocanel, ca nu ai observat asta inainte :D, eram deja dilie ... nu te-a pus nimeni sa te bagi in seama cu mine ...Acu cativa ani, cand ai venit prin bucale, mai aveai dram de normalitate. Te-ai ramolit, ti-au crescut flocii, din astea.Fu viata dura cu tine,asa e? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Acu cativa ani, cand ai venit prin bucale, mai aveai dram de normalitate. Te-ai ramolit, ti-au crescut flocii, din astea.Fu viata dura cu tine,asa e? Mai, ciocanel, acum cativa ani,corect spus, cand am decis sa plec din Bucuresti cu activitatea pe care o desfasor, aveam acelasi gram de nebunie, poate putin mai mult. Dar binenteles, nu ai tu de unde sa stii acest lucru, nu te aflai printre cercurile prin care eu ma invarteam pana sa descopar acest forum. In fine, floci am avut si atunci si acum, in functie de cerinte. Sa-ti povestesc ca-i lasam sa creasca special pentru a fii defrisati? ce rost are, nu platesti sa stau la povesti cu tine, dar eu eram platita pentru asa ceva. Nu plateam sa-i dau EU jos =)) Offffff , ce vremi!!! Neeeeeeeeee Viata a fost minunata pentru mine :D 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Mai, ciocanel, acum cativa ani,corect spus, cand am decis sa plec din Bucuresti cu activitatea pe care o desfasor, aveam acelasi gram de nebunie, poate putin mai mult. Dar binenteles, nu ai tu de unde sa stii acest lucru, nu te aflai printre cercurile prin care eu ma invarteam pana sa descopar acest forum. In fine, floci am avut si atunci si acum, in functie de cerinte. Sa-ti povestesc ca-i lasam sa creasca special pentru a fii defrisati? ce rost are, nu platesti sa stau la povesti cu tine, dar eu eram platita pentru asa ceva. Nu plateam sa-i dau EU jos =)) Offffff , ce vremi!!! Neeeeeeeeee Viata a fost minunata pentru mine :DPovesteste-mi, dar in privat, ca yahoo mess nu mai merge de mult. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Povesteste-mi, dar in privat, ca yahoo mess nu mai merge de mult. nu ai tu bani sa platesti... merge messengerul Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Decembrie 29, 2017 După maratonul de ieri am febră musculară la picioare,abdomen și brațe!Trag nădejde să îmi revin pentru că cea de acasă nu mă solicită de obicei și în următoarea zi și,în plus,este și supărată pe mine! S-a supărat ca măgarul pe sat,dar așa sunt femeile,capricioase!Cu cealaltă mă revăd tocmai la anu! 2 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Un An Nou mai fericit,Cu tot ce-i bun, garnisit !Sănătate şi iubireŞi cu multă fericire ! Vă doresc prosperitate,s-aveti bani de vagaboante,Voie bună, trai uşor,Bucurie şi mult spor! Vă urez de prin nămeţiS-aveţi tot ce vreti să beţi,Să glumiţi cu multă vervă,Să mâncaţi, fără rezervă ! Fie-vă verde dolarul,Şi de whisky plin paharul,Toate să vă reuşească,si falusul sa va creasca,Să vă doară fix la bască! La anul şi la mulţi ani, Şi un cont preaplin cu bani!La Mulţi Ani, 2018 ! 2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Un An Nou mai fericit,Cu tot ce-i bun, garnisit !Sănătate şi iubireŞi cu multă fericire ! Vă doresc prosperitate,s-aveti bani de vagaboante,Voie bună, trai uşor,Bucurie şi mult spor! Vă urez de prin nămeţiS-aveţi tot ce vreti să beţi,Să glumiţi cu multă vervă,Să mâncaţi, fără rezervă ! Toate să vă reuşeascăsi falusul sa va creasca,dusmanii sa nu sporeasca,norocul sa va gaseascaSă vă doară fix la bască! Fie-vă verde dolarul,Şi de whisky plin paharul,La anul şi la mulţi ani, Şi un cont preaplin cu bani! La Mulţi Ani, 2018 ! 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Un An Nou Fericit! Sa ne auzim cu bine in 2018! 5 Link spre comentariu
danela_ Reputație: -160 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:în lumea ta Oras:în lumea ta Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Un An Nou Fericit! Sa ne auzim cu bine in 2018!https://www.youtube.com/watch?v=pJ-Z2qB3YCk Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 nu ai tu bani sa platesti... merge messengeruAs plati, un kil de cartofi si o ceapa degerata, numa sa am mess-ul de odinioara. PS: iti dau si-o jumatate de paine impletita, daca vrei, facuta pe vatra. 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Un An Nou Fericit! Sa ne auzim cu bine in 2018! anonna ce cadou ai pentru noi pe 2018 ?? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 anonna ce cadou ai pentru noi pe 2018 ??se tunde la pasa :)))si isi pune silocoane 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum