Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

Ma simt bine!  Am facut sport, am mancat sanatos, diseara merg la rugby ( Romania- Irlanda2).  Sunt bucuros ca nu am observant vreun dulau trimis de Dulcica. :laugh2 Intre timp, mi-am curatat Kalashnikovu' :laugh2 :laugh2

eu iar sunt mahmur... stf ca nu m-ai sunat sa mi aduci aminte si nu mai am bani de belete. Si am si uitat...

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti

Excelent!

Mai am noroc si de sclavi adevarati...  :gifs_ojos

O experienta de nedescris, dar poate o sa incerc sa o descriu pe blog, nu se supara. 

Legat de un anumit parazit, care tot incearca sa se impuna....  :laugh2

Lasa-l sa se bucure cat mai poate, toate la randul lor. :D

Urmeaza ceva misto, deci ma retrag, pe maine.

:hug1

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

ma simt naspa din cauza ca pisic ma pedepseste mereu...si eu mereu am sa-l blestem ..sa pateasca ceva rau. in noaptea asta..si maine sa nu mai poata intra pe forum :no2  nu vreau sa ma asculti rastignitule ..in ciuda rautatii lui io chiar nui vreau raul... :laugh2  :laugh2  :pope

Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Neterminat :( am vrut s-o fut pe una bucata pizda 'criminala',m-am chinuit doua saptamani sa o vrajesc,vrajeala de se indoia si stalpul de telegraf,plm....azi cand sa i-o introduc a primit un telefon,urgenta de gradul 0....sa-mi trag pula-n norocu' meu de labagiu care sunt eu labagiu =))

Nu faceam mare caz din asta,dar am mana dreapta luxata si cu stanga nu ma risc sa mi-o iau la laba :(

Link spre comentariu

• Oras:Arad
  • Oras:Arad

Neterminat :( am vrut s-o fut pe una bucata pizda 'criminala',m-am chinuit doua saptamani sa o vrajesc,vrajeala de se indoia si stalpul de telegraf,plm....azi cand sa i-o introduc a primit un telefon,urgenta de gradul 0....sa-mi trag pula-n norocu' meu de labagiu care sunt eu labagiu =))

Nu faceam mare caz din asta,dar am mana dreapta luxata si cu stanga nu ma risc sa mi-o iau la laba :(

Pune stanga la lucru decat sa stai asa...mai faci vreo comotie cerebrala...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...