Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stiu, sunt incapatanat si nu vreau sa ies din cochilia mea. A lost cause.

Si? Ai vrut sa-mi spui ceva ce nu stiu?

Alearga pe forum ca un copil, umple-te de toata mizeria lui, cand puteai sa discuti, cum ti-am recomandat, cu femei normale...

Nu-mi bat capul cu tine. 

la partea cu drogurile nu ma bag, nu cunosc... dar strict legat de poza, mie mi se pare ca are chiar un look retro

o fi ea aiurita, dar e fotogenica :)

Parerea ta si ti-o respect. Daca vezi ce a facut azi din propriul topic, unui singur i-a scris de 5 ori, apoi vorbea singura...

Nu este aiurita, ar fi fost prea bine, avea sanse sa-si revina, poate.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

la partea cu drogurile nu ma bag, nu cunosc... dar strict legat de poza, mie mi se pare ca are chiar un look retro

o fi ea aiurita, dar e fotogenica :)

Nu te supăra, tu știi ce ce este fotogenia? Tocmai, că nu e fotogenică deloc, pozează prea mult, încearcă să-și compună un zâmbet și o privire ce ar trebui să sugereze sensibilitate, romantism, inteligență, promisiuni, dar, nu reușește decât să-și compună o față tâmpă. Privirea și zâmbetul par a fi ale unei drogate. După ce scrie pe aici, este clar că e prăjită. 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx

Măi! Poza aceea in iarba sau iedera e chiar una bună a ei...in rest da, nu pare fotogenică sau ma rog... Tantric nu ar fi o femeie urâtă per say, doar ca pare tare neglijentă cu ea însăși, de la tunsoare mereu proastă, la sprancene, exercitii fizice bune si pt sănătate si sa te simți viu nu doar sa arați armonios. Ea avea un fund frumos. Cred ca a slăbit brusc si și-a mai revenit caci din un fund frumos acum il are teșit. Dar asta se poate corecta daca îți miști fundul ca sa zic așa.

Mai apoi pare îmbătrânita prematur. Indiferent ce vârstă are. Pe lângă faptul ca nu știe sa pozeze expresiv gen trebuie sa tai prin aparatul foto cu privirea, sa îți scânteie, ma rog si eu am zis ca are privirea tâmpă in o faza răutăcioasă, dar este doar stinsă. Este prea palidă, nu o paliditate sănătoasă si nu pare vivace. Pare neimplinita, suferinda, pierduta. Eu m-am confruntat cu o situație similară acum câteva luni cand tb sa pozez și eu pe mine ma găseam slută după ceva suferință pe termen lung, eu recunosc chiar ms urâțesc daca trăiesc prost. Ma rog ma regenerez rapid o săptămână maxim si strălucesc daca elimin elementul de nemulțumire.

Eu cred ca tantric ar avea mai mult farmec daca s-ar ocupa de ea in loc sa se tureze aici in discuții neconstructive si are si ea elemente atrăgătoare. Mai precis culoarea ochilor si forma șoldurilor. Are solduri faine după pararea mea

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Ce gânduri te-apasă sărăcuțule... Impresionant!

Ca pe lumea asta au ajuns niste ibovnice platite sa se creada un fel de neveste hai dute n .... nu te mai baga n seama la japca ca nu tia zis nimeni nimic 

Link spre comentariu

Etă prostul care după ce-si face gura prastie de aruncat cu kk, mai îndrăznește apoi sa pipăie pulsul moralității ce se află intr-o situație! Discreție cică, toți viteji se-arată după...oameni falsi! Voi chiar credeti ca sunteți singurii care stiti sa lucrați pe "conjucturalul" unui fenomen...

Fetito vezi ca ti am vb frumos si mai vezi ca nu ma cunosti si din pacate nu sti cine iti bate la usa asa ca lasa dinti jos ca zgarii si nu mi place 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...