black29 Reputație: 460 Postat Mai 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 1, 2018 ;) Mda, nu stiam :P Sa le faca mari si frumoase!!!!Neee, berea contine estrogen. 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 Neee, berea contine estrogen. Si ovule Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 1, 2018 Mananca peste o sa te ajute :)) Nu ma omor cu pestele si mie imi place sa fiu grasa si frumoasa Neee, berea contine estrogen. Simteam ca-mi lipseste ceva... 1 11 Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Mai 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 1, 2018 Nu ma omor cu pestele si mie imi place sa fiu grasa si frumoasa Simteam ca-mi lipseste ceva...Aha! sa inteleg ca nu mai aveai chef ?:) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 1, 2018 Scroafa sau nevasta lui porcu Mie imi place sa-i zic "poarca" Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 Mie imi place sa-i zic "poarca" Pai e in dexul feminin termenul deci .... Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Mai 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 1, 2018 Mie imi place sa-i zic "poarca"Stai ca m-ai pierdut,cum adica grasa si frumoasa?? celalalt cuvant nu sta bine pe langa primul :) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 1, 2018 Stai ca m-ai pierdut,cum adica grasa si frumoasa?? celalalt cuvant nu sta bine pe langa primul :) Nu-ti stoarce creierasii =)))) Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Mai 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 1, 2018 Nu-ti stoarce creierasii =))))Stai linistita ca nici nu am =)) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 Stai ca m-ai pierdut,cum adica grasa si frumoasa?? celalalt cuvant nu sta bine pe langa primul :) Frate sti vb cu Crede si nu cerceta de la biblie am ajuns la concluzia ca mai mari sanse sunt sa intelegi niste enigme ale religiei decat sa studiezi femeia Crede.ma ai sanse mai mari sa gasesti un raspuns Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 1, 2018 Va parasesc acum... Distractie placuta! 3 11 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 1, 2018 . Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Mai 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 1, 2018 Frate sti vb cu Crede si nu cerceta de la biblie am ajuns la concluzia ca mai mari sanse sunt sa intelegi niste enigme ale religiei decat sa studiezi femeia Crede.ma ai sanse mai mari sa gasesti un raspuns De fel sunt Toma necredinciosu,oricum femeile nu se inteleg pe sine si culmea ca au pretentia sa le intelegem noi. 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 De fel sunt Toma necredinciosu,oricum femeile nu se inteleg pe sine si culmea ca au pretentia sa le intelegem noi. Atunci esti in regula :) Eu uneori nu inteleg cum se suporta femeia in corp de femeie Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 Va parasesc acum... Distractie placuta! Sa ne pastrezi si noua gratar :) Link spre comentariu
red spot Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Care Ghicește cines astea ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 1, 2018 Tu ce faci ma iar n.ai tras apa si vb pe aici ..Gustere sti care i faza ca pe vorbele tale imi vars eu icrele inclusiv pe rasa din care te tragi cu mandrie Ești mulțime vidă, puțoiule! * știi care-i faza, agramatule! 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 Care Ghicește cines astea ? 2 femei cu impozitele la zi toata stima pentru ele :bow 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Am nervi azi deci sa nu ma enerveze nimeni :)) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 1, 2018 Doar ma-ta zice ca esti un baiat destept, in fond, orice creatura isi iubeste copilul... :no2* m-ai luminat, neșcolarizatule!Cere-te bă, afară! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 1, 2018 Ia-l de _)_ dal afara :bow *dă-l afară, semi-anaflabetule!Du-te bă, la școală! 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 * m-ai luminat, neșcolarizatule!Cere-te bă, afară! E luna mai mosulica nu m.ai Deh mai stai pe forum ca pana la pensie mai ai de asteptatMa bucur ca ai facut tu scoala si pentru mine :bow Mai scutit de cativa ani Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Ce face băieții de 1 mai ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 1, 2018 E luna mai mosulica nu m.ai Deh mai stai pe forum ca pana la pensie mai ai de asteptatMa bucur ca ai facut tu scoala si pentru mine :bow Mai scutit de cativa ani * m-ai scutit...Cere-te repede afară, retardel! 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 1, 2018 *dă-l afară, semi-anaflabetule!Du-te bă, la școală! Tu ori ai prea multa ori n.ai deloc si iti pare rau ca prea ii faci propaganda ...Ai gresit institutia baiatu meu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum