Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 - Soldat Ploaiepestemine...bază!- Bază!- Pluton, în coloană adunarea!-Culcat soldat .Hai mai repede :))))
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 -Culcat soldat .Hai mai repede :))))Neeee...-Salt înainte! Culcat! Mă soldat, când am zis io "culcat", foaie de hârtie te faci, mănânci pământ! aidepulamea...armata lu' peșt! 4
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 13, 2018 s-a lasat linistea peste unitate :))))))))))))))))))))) 1
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 13, 2018 :)))))))))))))))))))))))))
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2018 De câte ori vrei să ne dovedești că ești o babă dementă și incredibil de imbecilă? Toate conturile banate au fost activate de câteva luni,promovarea la "Membru vip" se face automat când faci 5 mii de postări.În concluzie, ești curva bătrână dar incredibil de proastă. Nu-mi spune ca esti magnat !Cred ca azi nici n-ai mancat.Ai manca sandwich de pizdachiar de-ar avea-n el si branza,intre felii c-un lindicumplut cu mult sos spermic.Pofta mare ! Bale multe !Pe cine lingi, sa te uitesi in gura sa te scuipe !O femeie langa tinenu are de ce se tine;n-ai nici card, nici portofel,in pantaloni n-ai maner,betivan scandalagiu,ce te pisi prin Cismigiu,de-ai uscat florile toate.Ziua te speli de pacatein Dambovita iar pe searate duci sa cersesti prin gara.Esti saltimbanc necrofil,paznic la un cimitir,la stafii, sperietoare.Si-o stafie fuge tarecand te vede, Cap de Mort,ca faci sila cu-al tau hoit.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2018 De câte ori vrei să ne dovedești că ești o babă dementă și incredibil de imbecilă? Toate conturile banate au fost activate de câteva luni,promovarea la "Membru vip" se face automat când faci 5 mii de postări.În concluzie, ești curva bătrână dar incredibil de proastă. Nu-mi spune ca esti magnat !Cred ca azi nici n-ai mancat.Ai manca sandwich de pizdachiar de-ar avea-n el si branza,intre felii c-un lindicumplut cu mult sos spermic.Pofta mare ! Bale multe !Pe cine lingi, sa te uitesi in gura sa te scuipe !O femeie langa tinenu are de ce se tine;n-ai nici card, nici portofel,in pantaloni n-ai maner,betivan scandalagiu,ce te pisi prin Cismigiu,de-ai uscat florile toate.Ziua te speli de pacatein Dambovita iar pe searate duci sa cersesti prin gara.Esti saltimbanc necrofil,paznic la un cimitir,la stafii, sperietoare.Si-o stafie fuge tarecand te vede, Cap de Mort,ca faci sila cu-al tau hoit.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 s-a lasat linistea peste unitate :)))))))))))))))))))))S-a dat stingerea, cum ar veni. 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 13, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 13, 2018 Pentru comparatie, ascult-o pe Tarja Turunen (ex solista de la Within Tempation Nightwish...) Am corectat pentru conformitate :hihat (ca paranteza... ce femeie, dom'le... :blushing2 ) https://www.youtube.com/watch?v=frq5DLMNSPE
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 13, 2018 Am corectat pentru conformitate :hihat (ca paranteza... ce femeie, dom'le... :blushing2 ) https://www.youtube.com/watch?v=frq5DLMNSPE hai c-o dati in "satanisme"! :))))))))))))))) works for me! :) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 13, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 13, 2018 hai c-o dati in "satanisme"! :))))))))))))))) works for me! :) I-am vazut in 2004 la Sala Palatului. Fara a fi neaparat "fan" NW in adevaratul sens al cuvantului, totusi a fost clar unul din cele mai bune concerte la care am fost vreodata si n-o sa-l uit multa vreme...
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 13, 2018 I-am vazut in 2004 la Sala Palatului. Fara a fi neaparat "fan" NW in adevaratul sens al cuvantului, totusi a fost clar unul din cele mai bune concerte la care am fost vreodata si n-o sa-l uit multa vreme... gust si eu metalul in multele-i forme, pana la black chiar, simfonic, etc...:) 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2018 Bag pula !!! Tre' sa merg sa muncesc ... sa-l fut in dinti p-ala care a inventat tura de noapte !!! In loc sa ma duc la curve , tre' sa ma zgaiesc in " lighean " , dupa " muste " ... pfff ... 2
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Neeee...-Salt înainte! Culcat! Mă soldat, când am zis io "culcat", foaie de hârtie te faci, mănânci pământ! aidepulamea...armata lu' peșt!Hehe, ce vremuri prietene. La ce arma ai facut? Io facui ciclu de instructie la Bobocu, scoala de aviatie Aurel Vlaicu. Apoi ca nu l-am futut in cur pe plutonier, in loc sa ma dea langa casa, m-a trimis la Mihail Kogalniceanu.Apoi cu interventii am ajuns la Baza Aeriana 90 Otopeni, artilerie antiaeriana! Ce viata boss, ce viata...Au fost si zile cand strangeam apa din cantina cu siretul de la bocanci, dar decat sa ne plictisim....Da sa vezi aplicatii la Capu Midia, cand aveam tragere, pfiuu, de neuitat! Frecam la tunurile alea de luceau, altfel nu mancam! A prins bine, amintiri frumoase! 3
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2018 ...aplicatii la Capu Midia, cand aveam tragere ... Aha !!! Deci tu erai ala care imi futea mie meciul ! Dracu' sa le ia de aplicatii militare , zone interzise , rachete si alte cacaturi ... Din cauza lor turbez eu in fata ecranului ... cand mi-e lumea mai draga , incepe restrictia si " balul " cu avioanele . Mi-am lasat jumatate din neuroni la munca din cauza asta ... !!! 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 13, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 13, 2018 Aha !!! Deci tu erai ala care imi futea mie meciul ! Dracu' sa le ia de aplicatii militare , zone interzise , rachete si alte cacaturi ... Din cauza lor turbez eu in fata ecranului ... cand mi-e lumea mai draga , incepe restrictia si " balul " cu avioanele . Mi-am lasat jumatate din neuroni la munca din cauza asta ... !!! Cred ca nu e vorba de aceeasi perioada... :laugh2 Apropo': Si io fusei in aplicatie la Capu' Midia. Da' ieream radiotelegrafist si zaceam in TeVeu toata ziua. 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2018 Cred ca nu e vorba de aceeasi perioada... :laugh2 Apropo': Si io fusei in aplicatie la Capu' Midia. Da' ieream radiotelegrafist si zaceam in TeVeu toata ziua. Hmm ... restrictia Capul Midia exista de zeci de ani ... io muncesc de aproape 30 , sunt aproape sigur ca l-am " prins " ... Urata treaba ... de obicei apare pe ecran " unlimited" , si tre' sa ocolesc zona complet . Nu-i distractiv deloc , mai ales cand apar si ceva charlie bravo p-acolo ... mi-am udat chilotii in cateva randuri . 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 13, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 13, 2018 Hmm ... restrictia Capul Midia exista de zeci de ani ... io muncesc de aproape 30 , sunt aproape sigur ca l-am " prins " ... Urata treaba ... de obicei apare pe ecran " unlimited" , si tre' sa ocolesc zona complet . Nu-i distractiv deloc , mai ales cand apar si ceva charlie bravo p-acolo ... mi-am udat chilotii in cateva randuri . Io vorbesc de trageri de pe vremea lu' nea Nicu! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 Hehe, ce vremuri prietene. La ce arma ai facut? Io facui ciclu de instructie la Bobocu, scoala de aviatie Aurel Vlaicu. Apoi ca nu l-am futut in cur pe plutonier, in loc sa ma dea langa casa, m-a trimis la Mihail Kogalniceanu.Apoi cu interventii am ajuns la Baza Aeriana 90 Otopeni, artilerie antiaeriana! Ce viata boss, ce viata...Au fost si zile cand strangeam apa din cantina cu siretul de la bocanci, dar decat sa ne plictisim....Da sa vezi aplicatii la Capu Midia, cand aveam tragere, pfiuu, de neuitat! Frecam la tunurile alea de luceau, altfel nu mancam! A prins bine, amintiri frumoase!Armă tehnică. 1 4
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Am pohtă de dulce. Amandinooo, unde ești că vreau să mușc din tine..
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 Am pohtă de dulce. Amandinooo, unde ești că vreau să mușc din tine..Și pe tine te mănâncăăă... 1 4
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Și pe tine te mănâncăăă...Vorba înțeleptului : " mă mănâncă, deci exist!"🤠1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Vorba înțeleptului : " mă mănâncă, deci exist!" Exist, deci... ma scarpin ? =)) =)) Only a joke ! :blushing2 :hihat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Io-s cel msi mare vrăjitor!Ai doctoratul. :laugh2 ;) 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 Vorba înțeleptului : " mă mănâncă, deci exist!" Măi, io știam cu "cuget ...", da' dacă zici tu... 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 13, 2018 Ai doctoratul. :laugh2 ;)Urmează docența.😄 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum