Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Da lipsa...https://imgur.com/q8ylA9m:))))
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Incearca ea sa dovedeasca userii p-acilea, dar, ce dovedeste ea, sunt sticlele de bere.
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 16, 2018 Pardon? Ma confundați. N-am cum să uit când făceai crize de furie pentru steluțe
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Tu cauți bărbatul care nu iegzista! Soluția?... Exact! Ce te face sa crezi asta?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 N-am cum să uit când făceai crize de furie pentru steluțeN-am fost si nu voi furios pe aceste meleaguri. Ar putea sa confirme cineva alegatiile dumneavoastră? Confuzia persista.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2018 scuzati-ma ... sunt in trecere pe aici.... asa ca va spun repede ce mi-a trecut prin minte... Recunoasteti personajul? :laugh2 Revin mai incolo :hihat 3 3
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Mai aproape de realitate. 3
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 scuzati-ma ... sunt in trecere pe aici.... asa ca va spun repede ce mi-a trecut prin minte... Recunoasteti personajul? :laugh2 Revin mai incolo :hihatPă care dîn ei? ðŸ˜
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 16, 2018 O să intri aici până îți dai ultima suflare, n-ai unde să te duci in alta parte,doar aici ești băgată în seamă prostul nu e prost destul daca nu e si fudul nu te potolesti? crezi ca am nevoie sa ma bage un pisat in seama??? ti-am zis ca nici mucii nu-i dau pe tine d'apoi sa te platesc ca te tii de curul meu
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Vreme trece, vreme vine... https://www.youtube.com/watch?v=8hejldL9BckPtiuu. Indianu ăsta? Sunt un iubitor de muzică dar pseudo-artisul ăsta de peste Prut îmi repugna. Cum dracu să ai coaie și să te strige Cheloo, "Carla"!
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 16, 2018 ce ma irita bagatorii in zeama! ZEN-ul fie cu mineeeeee :D
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Vreme trece, vreme vine... https://www.youtube.com/watch?v=8hejldL9BckPă modu' tradițional, se știe!https://youtu.be/5AOZNjFLQB4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 16, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 16, 2018 Salutare tuturor , adica lupilor de stepa. si fetelor/femeilor in .....calduri , bineinteles . :hihatCare mai e baiul pe aici ? Cine s-a mai casatorit , divortat , imperecheat ?Existenta unora o intuiesc deja , cam aceeasi as zice , si contrar acestor cuvinte - daca nu-ti traiesti viata cand existi , cand esti mort degeaba o mai traiesti , continua in acelasi ritm de la o zi la alta .Totusi nu m-am dumirit . Ce conteaza mai mult : viata sau existenta de dupa ? :hmmm ....observand in treacat ca unii au uitat cum sa si-o petreaca , asta e clar. Sa fiu nebun daca inteleg , acum am obsservat . Ptr. ce i-o trebui @Amandinei cont SP ? :no2 Hmmm... stiu....e vorba de :teufel Da , ce pot sa zic ....mai bine .....(fara cuvinte) ....ca acum sare si pe mine . :ras
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Sunt ingrijorat. Maine Printesa cea draga va fi accidentata pe la spate, si nu de mine.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2018 Sunt ingrijorat. Maine Printesa cea draga va fi accidentata pe la spate, si nu de mine. care dintre ele? :wink2 Tanya? 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Sunt ingrijorat. Maine Printesa cea draga va fi accidentata pe la spate, si nu de mine. What !?! :dontgetit :dontgetit :dontgetit Omule, pe bune... D'uh, nevermind... :huh: :huh: :huh: :mellow: -_- 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 care dintre ele? :wink2 Tanya?Da. :wallbash
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2018 Da. :wallbashviata-i cruda ... parerea mea :hihatP.S. io zic sa-ti cauti o printesa de back-up, nu de alta, dar la "tackling - uri" de astea, mai ales daca vin din spate ... poate sta "rezerva" mai mult timp. Hai succes... fii tare! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 What !?! :dontgetit :dontgetit :dontgetit Omule, pe bune... D'uh, nevermind... :huh: :huh: :huh: :mellow: -_-PUTIN bolnav, nu face rau decat cu libidinosenie si disperare exagerata, bine ca nu suntem printzele lui ca avea fatza cam stramba.... :laugh2 1 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2018 Isi pune a treia gaura la bataie? :rax2 O speli si e ca noua, sa foloseasca si apa de gura si nici nu stii ca a largit-o cineva...sa foloseasca apa de gura ... la una din gaurile gresite ... :laugh2 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Astazi ma simt prea mult bagat in seama...Iti dai seama cum e sa iei pagina cu pagina sa-mi dai minusuri.... Ma opriseram la a 6, unde a obosit terminatul... Sa se roage la puteri ca nu stie cu cine s-a pus! :laugh2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2018 pai mie imi ia foc gura de la Listerine, nici nu vreau sa ma gandesc ce "senzatii tari" simte o femeie cand isi toarna "un capacel de Listerine" in "maiastra" sau in "rozeta". :blushing2 3 3
sinuzitacuta Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 daca ar stii doc parasinuzita acuta de futaiurile din Parang din 2015, face infarct.shhh hai sa nu ii spunem :laugh2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 16, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 16, 2018 Obosit, dar pe cale de relaxare... si bucuros. Am ajuns acasa in timp util ca sa prind momentu' pe care-l asteptam de-amu' cateva saptamani... Ca fapt divers - ba, esti prost? ba, esti nebun?® Anu' asta se pare ca Eurosport 1 transmite live toata cursa... like, TOATA - 24 de ore de legatura directa, minus pauzele de reclame. Oare ce se-ntampla daca alternezi (cate-un pic de) bere cu (oleaca mai multa) cafea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum