Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Ce-ar fi sa ne oprim din speculatiile despre nervi si tendoane? Ce-ar fi sa ne punem si in locul lui Ines? :hihatTu cu cine te cerți? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Nervul nu are deaface cu miscarea degetului, el fiind un nerv senzitiv. Daca nu poate indoi degetul inseamna ca are sectionat si un tendon. In general, este foarte putin probabil sa sectionezi un nerv (aflat profund) fara sa sectionezi si tendonul de deasupraFemeie, medicul ii spune ca are tendonul intact si tu o tii langa? :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Femeie, medicul ii spune ca are tendonul intact si tu o tii langa? :slap2Fie ca medicul..
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Tu cu cine te cerți?Nu m-am certat cu nimeni, niciodată! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 21, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 21, 2018 Amandino, tu astepti sa ai o conversatie inteligenta cu asta? :slap2 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Nu m-am certat cu nimeni, niciodată!Bravo.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Ce-ar fi sa ne oprim din speculatiile despre nervi si tendoane? Ce-ar fi sa ne punem si in locul lui Ines? :hihat dar mie imi place cand citesc pareri :* mie nu mi-au spus la Urgente de tendon iar pe fișă scria ceva de rană superficială. Oricum in orasul asta mic ma astept la orice. La clinica la fel . Nu au mentionat nimic. Ori nu vor sa ma sperie , ori nu inteleg de ce nu il pot misca. Nici nu stiu cum sa aflu altfel.
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 simt ca as vrea sa-mi dau drumu pa degetu ralucai
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 simt ca as vrea sa-mi dau drumu pa degetu ralucai cine e raluca?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 o proastasi ce te recomanda ca sa te iau in seama?
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Bai, rata baltata, eu sunt dragostea lui xoxo. Ce te fute pe tine grija de la cine primesc puncte ? Bine ca iti da tie lumea puncte... #prostulforumuluiTu esti o baragladina de 150 RON, provenita dintr-o familie de ciori, care agreseaza oameni pentru niste locuri de parcare.Viitorul tau : uita-te la Amada.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 dar mie imi place cand citesc pareri :* mie nu mi-au spus la Urgente de tendon iar pe fișă scria ceva de rană superficială. Oricum in orasul asta mic ma astept la orice. La clinica la fel . Nu au mentionat nimic. Ori nu vor sa ma sperie , ori nu inteleg de ce nu il pot misca. Nici nu stiu cum sa aflu altfel.:) Fa-ti de lucru, vezi unde ai taietura si ce puteai sa-ti sectionezi.Observa cati nervi are o mana in comparatie cu tendoane...Tind sa cred ca nu e asa de grav, dar tu nu mai ai rabdare. Fa exercitii zilnic, este posibil sa-ti fie si frica sa-l misti. :hug1http://www.creeaza.com/files/biologie/234_poze/image012.jpg 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 talentu si prestantam-a facut rege la franta si cocalar pe deasupra 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 dar mie imi place cand citesc pareri :* mie nu mi-au spus la Urgente de tendon iar pe fișă scria ceva de rană superficială. Oricum in orasul asta mic ma astept la orice. La clinica la fel . Nu au mentionat nimic. Ori nu vor sa ma sperie , ori nu inteleg de ce nu il pot misca. Nici nu stiu cum sa aflu altfel.Poate n-ar strica sa incerci la o clinica serioasa pentru o a doua opinie. Pup!
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 dar mie imi place cand citesc pareri :* mie nu mi-au spus la Urgente de tendon iar pe fișă scria ceva de rană superficială. Oricum in orasul asta mic ma astept la orice. La clinica la fel . Nu au mentionat nimic. Ori nu vor sa ma sperie , ori nu inteleg de ce nu il pot misca. Nici nu stiu cum sa aflu altfel.Ai infectie.Probabil cangrena.Nu e normal, sa nu poti misca degetul dupa 10 zile.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 :) Fa-ti de lucru, vezi unde ai taietura si ce puteai sa-ti sectionezi.Observa cati nervi are o mana in comparatie cu tendoane...Tind sa cred ca nu e asa de grav, dar tu nu mai ai rabdare. Fa exercitii zilnic, este posibil sa-ti fie si frica sa-l misti. :hug1http://www.creeaza.com/files/biologie/234_poze/image012.jpgIntre degete. Cred ca la “aductor polliscis muscle” nu m-am uitat cand m-a cusut , nici cand schimb bandajul ca mi se face rau. Mai astept putin si merg si la alte clinici .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Ai infectie.Probabil cangrena.Nu e normal, sa nu poti misca degetul dupa 10 zile. nu am ca am facut pe loc vaccin anti tetanus sau cv de genul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Intre degete. Cred ca la “aductor plliscis muscle” nu m-am uitat cand m-a cusut , nici cand schimb bandajul ca mi se face rau. Mai astept putin si merg si la alte clinici .Ai dat in muschi deci. Lasa frica si fa exercitii chiar daca te doare putin. ;) 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum