Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Romania-TimiÅŸoara

Cred ca doar tu ai simtit cutremurul, restul sunt prea preocupati sa o scarmene pe SIana :Dhooo anonoooo de ce esti suparata surioara...spune-mi si mie...stai in preajma mea...ca esti ferita de cutremur...te pup fatoooooo sa ai o zi suuuper!!!!!!

Enervata din cauza reviziei :(((

Link spre comentariu

Obosit, dupa o zi de munca infernala. Cred ca voi bea o bere rece.

Noroc tuturor.

hai noroc si sanatate...te pup muuuuult..vreau sa facem iubire...si sa ma inițiezi in arta amorului..te vreau...muuuult..si te visez noaptea...pupici
Link spre comentariu
  • Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau

Dupa un pahar de ceva bun si cu grade,ma simt intr-o dispozitie aparte.Relaxare e cuvantul potrivit,ar fi bun un masaj,doar ca pe aici mi-e frica ca dau faliment si din pacate nici nu stiu limba ca sa exprim ce-mi place...

Link spre comentariu

Annonoo atunci dorm..e târziu ptr mine...eu vreau in timpul zilei...acțiune..si sa ne distrăm maxim..te pup fatooooo baga puncte nu fi zgârcă..pupici

Fanico, ai de grija ca nu mereu sunt indulgenta ... ti-am dat o data puncte si te-ai sters la pasarica cu munca mea ... acu' stai mataluta noaptea treaza , in asteptarea actiunii pe forum, si jura baba ca iti da puncte cate poate... toate intr-o zi :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...