Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

inesuka sa ii porti la o fusta rosie ca focul mulata si camasa decoltata alba si sa pui pozele pe topic

acum postez poze din Intercontinental.
Vizitator
Postat

Motane vrei sa faci o labă si nu stii cum sa ne zici ?

• Like 4
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

buna dimineata! :)

ala e un cimitir? :D

Misto 

Aer proaspat de cadavre mai ales acum vara iti vine un dumf de te arunca de pereti prin casa 

pfff....  :slap2

e un pod .... chestiile alea verticale sunt balarii  :laugh2

poate se vad mai bine din alt unghi 

https://image.prntscr.com/image/Pt1zfbzITXG43oEMufr69Q.png

posibil langa Busteni 

nici macar pe-aproape... nu imi place pe Lipscani, acolo., ma sufoc :)

• Like 4
Vizitator
Postat

ia sa le vedem

a fost super pe Outcall in Hotel de 5 steluțe. Ca ratingul de pe Nimfomane.

post-250291-0-41808700-1535865519_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Mă simt super la București :))))

• Like 1
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Ai luat niște pule-n gura da macar ai facut 200 de euro?
  • Oras://
  • Oras://
Postat

a fost super pe Outcall in Hotel de 5 steluțe. Ca ratingul de pe Nimfomane.

te insoteste mereu pestele. cine ti-a facut poza?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Anul trecut parca nu-ti placea  .

Intre timp ai mirosit ca aici sunt bani multi si fantani arteziene cu prosti  la orice pas . Da, da.... =))

• Like 3
Postat

1- din obișnuință, "armez" doar zidurile care nu sunt din beton.

2- da, se impunea, faianța după, în cazul zidurilor din cărămidă.

3- firele trase prin sapă, da, am văzut planuri făcute astfel, de firme. :)

4 - depinde aici de ce a cumpărat. Eu, am avut un caz, unde modelul era mai mic. La rectificata vorbim altfel. Plus două pânze Bosch :)

1. depinde , dar de multe ori munca inutila

3. In mod normal instalatia electrica ar trebui sa aiba garantie pe viata daca sunt respectate normativele si sunt folosite materiale de calitate  

Alternativa prin sapa   este buna atunci cand :

- vrei sa faci "oarece" economie de materiale si lucru de mantuiala

- nu se foloseste copex simplu , ci copex metalic rigid cu manta PVC , ptr. a putea fi extras un fir in caz de ...Pe langa asta capetele tuburilor trebuiesc sigilate , umplute cu silicon sau spuma poliuretanica . Dar si aici lumea lucreaza cu ieftinescovici si cat mai putina munca/efort , doar profesionistii lucreaza corect

- prin sapa trebuie urmarit ca traseul sa nu fie gatuit , adica bine lucrat , cu cat mai putine bucle , coturi , ca daca esti obligat vreodata  sa schimbi un fir intrerupt , ce te faci ? Schimbi la decopertare si gresia , parchetul laminat , bineinteles . Dar daca esti bengos  si ai marmura d'aia de 250 lei/mp si parchet masiv incepand de la 150 lei/mp ?

Nu se executa instalatie electrica prin sapa cand se doreste a se efectua incalzire prin pardoseala. Ce te faci daca cedeaza cea din pardoseala?  Spargi sa remediezi problema si o nenorocesti (o faci varza)  si pe  cea electrica , ca bineinteles traseele nu  sunt pozate (in cele mai multe situatii) cu cote pe proiect si respectate la punerea in practica . Ce te faci la o inundatie , cand apa se infiltreaza , iar circuitele (traseele) nu sunt protejate in mod corespunzator , nu exista in panoul electric diferentiale pe fiecare circuit? Nu razi putin ca ....la bec ?   

Datorita cresterii consumului  casnic , preventiv , mai ales la bucatarie , se efectueaza circuite separate : plita/aragaz  , frigider , blat de lucru  , cuptor/microunde

Toate acestea trebuiesc prevazute dinainte . In fine e o discutie complexa pe tema asta , chiar daca multi o abordeaza cu o usoara lejeritate si nu e cazul aici

Oricum in cazuri de genul acesta , "trebuie facuta si o bucla de impamantare si apoi traversata cu ea si pe la vecini " , in caz de stai la bloc si la un anumit etaj  , mai sus de 1.

4.  Aceea e montata putin gresit (arat in poza) , fiindca  nu sunt abateri atat de vizibile intre placa de faianta si cea de decor .Adesea am intalnit si la cea rectificata abateri semnificative  , mai ales la cea venita din Spania , unde utilajele folosite la greu la  fabricarea acesteia sunt decalibrate , ori ca in procesul de fabricare prin slefuire/taiere ,  nu sunt schimbate panzele la timp.

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

3. In mod normal instalatia electrica ar trebui sa aiba garantie pe viata daca sunt respectate normativele si sunt folosite materiale de calitate  

- nu se foloseste copex simplu , ci copex metalic rigid cu manta PVC , ptr. a putea fi extras un fir in caz de ...Pe langa asta capetele tuburilor trebuiesc sigilate , umplute cu silicon sau spuma poliuretanica . Dar si aici lumea lucreaza cu ieftinescovici si cat mai putina munca/efort , doar profesionistii lucreaza corect

- prin sapa trebuie urmarit ca traseul sa nu fie gatuit , adica bine lucrat , cu cat mai putine bucle , coturi , ca daca esti obligat vreodata  sa schimbi un fir intrerupt , ce te faci ? Schimbi la decopertare si gresia , parchetul laminat , bineinteles . Dar daca esti bengos  si ai marmura d'aia de 250 lei/mp si parchet masiv incepand de la 150 lei/mp ?

Nu se executa instalatie electrica prin sapa cand se doreste a se efectua incalzire prin pardoseala. Ce te faci daca cedeaza cea din pardoseala?  Spargi sa remediezi problema si o nenorocesti (o faci varza)  si pe  cea electrica , ca bineinteles traseele nu  sunt pozate (in cele mai multe situatii) cu cote pe proiect si respectate la punerea in practica . Ce te faci la o inundatie , cand apa se infiltreaza , iar circuitele (traseele) nu sunt protejate in mod corespunzator , nu exista in panoul electric diferentiale pe fiecare circuit? Nu razi putin ca ....la bec ?   

Datorita cresterii consumului  casnic , preventiv , mai ales la bucatarie , se efectueaza circuite separate : plita/aragaz  , frigider , blat de lucru  , cuptor/microunde

Toate acestea trebuiesc prevazute dinainte . In fine e o discutie complexa pe tema asta , chiar daca multi o abordeaza cu o usoara lejeritate si nu e cazul aici

Oricum in cazuri de genul acesta , "trebuie facuta si o bucla de impamantare si apoi traversata cu ea si pe la vecini " , in caz de stai la bloc si la un anumit etaj  , mai sus de 1.

4.  Aceea e montata putin gresit (arat in poza) , fiindca  nu sunt abateri atat de vizibile intre placa de faianta si cea de decor .Adesea am intalnit si la cea rectificata abateri semnificative  , mai ales la cea venita din Spania , unde utilajele folosite la greu la  fabricarea acesteia sunt decalibrate , ori ca in procesul de fabricare prin slefuire/taiere ,  nu sunt schimbate panzele la timp.

Asa imi place de tine,experienta santieristului isi spune cuvantul.Vezi ba taranusule cum se leaga lucrurile,gratar din fier beton,gard din plasa de buzau...........era clar pentru toata lumea ca esti santierist,

• Like 1
Postat

Cand  am ascuns eu ca printre multe altele ma ocup si de constructii rezidentiale de orice fel , si de la A la Z ?

Mai nasol e cand esti  esti aurolac , fara o meserie serioasa la baza , cand te crezi popa si te ocupi toata ziua de   exorcizarea "otrepelor"  si "zdrentelor" pe aici .... si nici acolo bine  , ca pe altele continui sa le lingi in cur ca sa-ti arunce si tie un os/covrig , ca la ultimul cersetor

Acolo tragedie ,  cat si retard mintal . =))

Vizitator dr parnassus
Postat

Tot aerian  :)

post-248835-0-50190700-1535885468_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Trag prin pardoseală că e mai ușor. Nu le vine sa facă șanțuri prin pereții de beton.

Ce e drept, aveam acum 15 ani un electric, cu care colaboram, la ăla nu conta, beton, cărămidă, făcea șanțuri numai în ziduri. Dar avea și preț pe măsură.

Eu am dat de rectificata, adusa din Italia. Am stricat doua pânze Bosch, la o baie de 20mp,așa de tare era.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am dat și io dă asta

Bun, dar mai bun e ăla dă 7 ani! 

• Minus 1
Postat

Trag prin pardoseală că e mai ușor. Nu le vine sa facă șanțuri prin pereții de beton.

Ce e drept, aveam acum 15 ani un electric, cu care colaboram, la ăla nu conta, beton, cărămidă, făcea șanțuri numai în ziduri. Dar avea și preț pe măsură.

Eu am dat de rectificata, adusa din Italia. Am stricat doua pânze Bosch, la o baie de 20mp,așa de tare era.

Le e frica sa nu le intre maluz in gura , de puturosi ce sunt

• Like 2
Vizitator
Postat

. cine ti-a facut poza?

Dumnezeu .

Vizitator
Postat

Anul trecut parca nu-ti placea  .

Intre timp ai mirosit ca aici sunt bani multi si fantani arteziene cu prosti  la orice pas . Da, da.... =))

:*
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 12 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...