miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 28, 2019 Da , bahhh prostule , am inteles ...e greu sa muti aragazul din apartament in strada si sa-ti faci un selfie pe trotuar cu acesta .Hahaha
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 28, 2019 Ce draq scrii , bahh , puslama acolo ? Fii mai citet , ca daca iti arat cat am produs , doar ieri , din chiloti bineinteles , te duci in plm la tomberoane si golesti toate PET-urile , cu rest pe fund , aruncate de altii .SOBOLANE, te tot lauzi cu castigurile tale zilnice. Atunci de ce bilantul firmei tale sunt pe pierdere? Sunt doua explicatii, ori minti ori fentezi ANAF si asta inseamna evaziune fiscala! :laugh2 Ia ca merita aflat puscariabile! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 28, 2019 Hahahahahaaahhaaa Dezvoltatorule, vezi că-ți fug muncitorii de pe șantier cu fierul beton să-și facă grătare! Mic, mic salariul, dar dacă iti pun o poza cu grătarul meu s-ar putea sa plângi iar în pumni cum plangeai după aia mică. ;)Care dezvoltator nene, are o singura societate de .....ace, brice si carice! :laugh2 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 28, 2019 Cand eu spun ca esti prost , apai esti prost , homosexualule Pe langa asta ati si postat o poza (in scop de santaj )cu casa oamenilor aiurea Las ca ne-o postezi tu pe a ta , aceea cu cada in curte din mijlocul campului , unde se cultiva altadata huhuruzul , Cand eu iti spun ca te duci pe pula , usor , usor , nu ma crezi . =))
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 28, 2019 Cand eu spun ca esti prost , apai esti prost , homosexualule Pe langa asta ati si postat o poza (in scop de santaj )cu casa oamenilor aiurea Las ca ne-o postezi tu pe a ta , aceea cu cada in curte din mijlocul campului , unde se cultiva altadata huhuruzul , Cand eu iti spun ca te duci pe pula , usor , usor , nu ma crezi . =))Esti bine SOBOLANE? Vezi ca o sa crape pipota in tine handicapatule sociopat! :laugh2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 28, 2019 aia cu costumu o stiu, arata bine aia cu grataru nu o stiuN-ai pierdut nimic...Un grătar ruginit facut din electrozi printre care scapă două oase de pui si trei știuleți. Era party, i se aprobase providentu' 3 10
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 28, 2019 Cand eu spun ca esti prost , apai esti prost , homosexualule Pe langa asta ati si postat o poza (in scop de santaj )cu casa oamenilor aiurea Las ca ne-o postezi tu pe a ta , aceea cu cada in curte din mijlocul campului , unde se cultiva altadata huhuruzul , Cand eu iti spun ca te duci pe pula , usor , usor , nu ma crezi . =))SOBOLANE sociopat si analfabet, ce inseamna huhuruz?????? Daca te referi la sursa stiuletilor pe care ii bagi tu in cur, atunci se numeste cucuruz idiotule! :laugh2 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 28, 2019 N-ai pierdut nimic...Un grătar ruginit facut din electrozi printre care scapă două oase de pui si trei știuleți. Era party, i se aprobase providentu'Nu sunt bre, electrozi, ci niște fier-beton! Focul e făcut din niște vreascuri și bucăți din gard. Lucs! 5 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 28, 2019 Nu sunt bre, electrozi, ci niște fier-beton! Focul e făcut din niște vreascuri și bucăți din gard. Lucs! Stiu bre, imi place cum spumegă magnatul.... ....știuleților și a tacâmurilor de pui. :)) 1 10
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2https://cdn.knd.ro/media/521/2861/35030/16161025/2/media-137779348004629300.jpg 3
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2019 Aici ar trebui deschis cenaclul '''Foc si para ''. :laugh2 :icecream Agitatie mare, care este cel mai cel....Unii au casa la curte ( singuri sau nu in curte ) , au gratar , gradina etc.Este un plus pentru ei....si ca papa ceva mai bio....din curtea / recolta lor.Este pe bune......papa la gratar are alt gust... :clap2 Va propun o piesa mai veche, am umblat la cutiuta cu vechituri...Asa, de linistire si de relaxare....Emerson, Lake & Palmer -'' Watching over you '' - din anii 70. Vocal Greg Lake - locul 2 la chitaristi bass si locul 5 la solisti vocali...in anii respectivi.....clasament mondial.Claviaturi Keith Emerson - considerat number one mondial in anii 70 - 80 - 90 ....Ambii ne-au parasit in 2016....R.I.P.Baterist - Carl Palmer, oh, yeah ! :138x 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 28, 2019 Esti " bolnav de nervi..." daca nici tu nu cunosti cel mai bine cereala aceea in care sari in fiecare dimineata cu fundul..S-a dus ala sa-si cumpere cu buletinul un gratar de la Altex ? Sau sta , iar , ca paduchele pe aici si atarna ?Picoaie e atat de prost , cu toata facultatea lui , incat nu cunostea diferenta dintre OB si PC . Dar ii placea sa faca poze la baile curvelor , unde se spala , si cu care deschisese Topic aici . Singura lui realizare notabila si corecta pe forumul acesta , din toti acesti 8 ani de parazitat pe aici. Artist , ce pla lui , aia beleaga . Despre ce vorbim ?Na , ca a aparut si baragladina care l-a lovit pe ala cu statueta in cap in propria casa , dupa care , cherchelita bine , s-a laudat tot ea aici cu acesta isprava , ca sa stie si baietii ce praf sunt , ambii .Astalalt sigur (inca) nu citise ce am scris azi de el
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 Ma uit la Familia Bundy :))) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2019 Ma uit la Familia Bundy :))) Ptiu, nu mai am puncte. :(Am tot serialul si deseori in pun incet cand ma bag la somn... :laugh2 Sa-i aduca cineva pastilele omului, nu vedeti ca mai are putin si mananca tastatura! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 28, 2019 Esti " bolnav de nervi..." daca nici tu nu cunosti cel mai bine cereala aceea in care sari in fiecare dimineata cu fundul.. S-a dus ala sa-si cumpere cu buletinul un gratar de la Altex ? Sau sta , iar , ca paduchele pe aici si atarna ? Picoaie e atat de prost , cu toata facultatea lui , incat nu cunostea diferenta dintre OB si PC . Dar ii placea sa faca poze la baile curvelor , unde se spala , si cu care deschisese Topic aici . Singura lui realizare notabila si corecta pe forumul acesta , din toti acesti 8 ani de parazitat pe aici. Artist , ce pla lui , aia beleaga . Despre ce vorbim ? Na , ca a aparut si baragladina care l-a lovit pe ala cu statueta in cap in propria casa , dupa care , cherchelita bine , s-a laudat tot ea aici cu acesta isprava , ca sa stie si baietii ce praf sunt , ambii . Astalalt sigur (inca) nu citise ce am scris azi de elSOBOLANE, mars la spital laba trista ca ai spume la gura! :laugh2 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 28, 2019 Baragladina , sunt artist , dintr-o postare sigur agat cel putin 4 fraieri sa se tina dupa mine . Tu esti una :)
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 28, 2019 Baragladina , sunt artist , dintr-o postare sigur agat cel putin 4 fraieri sa se tina dupa mine . Tu esti una :) :laugh2 Iar ai ramas fara replici SOBOLANE sociopat?
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 28, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 28, 2019 ”trista” , in 29, 30 si 31 februarie ,feisbucu o sa fie inchis :no2 .............. :laugh2 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 28, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 28, 2019 :laugh2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 28, 2019 Cand vine orezul+paine si Metaxa+Pepsi ?
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 :laugh2 ce pula mea mare e acolo ? zici ca sunt barele de la Jilava =))) 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 28, 2019 aia cu costumu o stiu, arata bine aia cu grataru nu o stiu :laugh2 Ia boss
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 28, 2019 Să fie pace !https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52602896_1993203250728093_2693683546794491904_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fotp3-3.fna&oh=9fd2fc3ead158051df613570cb674f26&oe=5CDC90EB
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 28, 2019 Am facut bufff cu o tanti.Nu-i problema, o iau pe cealalta, dar aia nu are geamuri negre...te bagi ???Sau asteptam sa o repar... pfff, n-ai mai avut rabdare si-ai trecut direct la "buf"? :))nu ma bag, nu (mai) am atata tupeu... pot sa astept dupa geamurile fumurii :D 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 28, 2019 aidepulamea, zice știuletaru de OB și PC! El și acum crede că OB 37 e tampon intim și PC 52 vreun computer. :laugh2 Ia bossBoierie! :laugh2Poza aia cu vreascurile și bucățile din gard + punga de plastic, o mai ai? :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum