Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Da , bahhh prostule , am inteles ...e greu sa muti aragazul din apartament in strada si sa-ti faci un selfie pe trotuar cu acesta  .Hahaha

• Oras:undeva
Postat

Ce draq scrii , bahh , puslama acolo ? Fii mai citet , ca daca iti arat cat am produs , doar ieri , din chiloti bineinteles , te duci in plm la tomberoane si golesti toate PET-urile , cu rest pe fund ,  aruncate de altii .

SOBOLANE, te tot lauzi cu castigurile tale zilnice. Atunci de ce bilantul firmei tale sunt pe pierdere? Sunt doua explicatii, ori minti ori fentezi ANAF si asta inseamna evaziune fiscala!  :laugh2 Ia ca merita aflat puscariabile! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Hahahahahaaahhaaa

Dezvoltatorule, vezi că-ți fug muncitorii de pe șantier cu fierul beton să-și facă grătare!

Mic, mic salariul, dar dacă iti pun o poza cu grătarul meu s-ar putea sa plângi iar în pumni cum plangeai după aia mică.

;)

Care dezvoltator nene, are o singura societate de .....ace, brice si carice! :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cand eu spun ca esti prost , apai esti prost , homosexualule  

Pe langa asta ati si postat o poza (in scop de santaj )cu casa oamenilor aiurea 

Las ca ne-o postezi tu pe a ta , aceea cu cada in curte din mijlocul campului , unde se cultiva altadata huhuruzul  , Cand eu iti spun ca te duci pe pula , usor , usor , nu ma crezi . =))

Postat

Las ca ne-o postezi tu pe a ta , aceea cu cada in curte din mijlocul campului , unde se cultiva altadata huhuruzul  , Cand eu iti spun ca te duci pe pula , usor , usor , nu ma crezi . =))

Esti bine SOBOLANE? Vezi ca o sa crape pipota in tine handicapatule sociopat! :laugh2

• Oras:Văscăuți
Postat

aia cu costumu o stiu, arata bine

aia cu grataru nu o stiu

N-ai pierdut nimic...

Un grătar ruginit facut din electrozi printre care scapă două oase de pui si trei știuleți.

Era party, i se aprobase providentu'

• Like 3
  • Minus 10
Postat

SOBOLANE sociopat si analfabet, ce inseamna huhuruz?????? Daca te referi la sursa stiuletilor pe care ii bagi tu in cur, atunci se numeste cucuruz idiotule! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

N-ai pierdut nimic...

Un grătar ruginit facut din electrozi printre care scapă două oase de pui si trei știuleți.

Era party, i se aprobase providentu'

Nu sunt bre, electrozi, ci niște fier-beton! Focul e făcut din niște vreascuri și bucăți din gard. Lucs!
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

Nu sunt bre, electrozi, ci niște fier-beton! Focul e făcut din niște vreascuri și bucăți din gard. Lucs!

Stiu bre, imi place cum spumegă magnatul....

....știuleților și a tacâmurilor de pui.

:))

• Like 1
  • Minus 10
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aici  ar trebui deschis  cenaclul  '''Foc si  para ''.

:laugh2 :icecream

Agitatie  mare, care este cel mai cel....

Unii  au casa la curte ( singuri sau nu in curte ) , au gratar  , gradina etc.

Este un plus pentru ei....si ca  papa ceva  mai bio....din curtea  / recolta  lor.

Este  pe bune......papa  la  gratar  are  alt  gust... :clap2

Va propun o  piesa  mai veche, am umblat la  cutiuta  cu  vechituri...

Asa, de linistire  si de  relaxare....

Emerson, Lake & Palmer  -'' Watching over you ''   - din anii 70.

Vocal  Greg  Lake  - locul  2  la  chitaristi  bass si  locul  5  la solisti  vocali...in anii  respectivi.....clasament  mondial.

Claviaturi  Keith  Emerson -  considerat  number  one  mondial  in anii  70 - 80 - 90  ....

Ambii  ne-au  parasit  in  2016....R.I.P.

Baterist  - Carl  Palmer, oh, yeah ! :138x

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Esti  " bolnav de nervi..." daca nici tu nu cunosti cel mai bine cereala aceea in care sari in fiecare dimineata cu fundul..

S-a dus ala sa-si cumpere cu buletinul un gratar de la Altex ? Sau sta , iar , ca paduchele  pe aici si atarna ?

Picoaie e atat de prost , cu toata facultatea lui , incat nu cunostea diferenta dintre OB si PC . Dar ii placea sa faca poze la baile curvelor , unde se spala , si cu care deschisese Topic aici . Singura lui realizare notabila si corecta pe forumul acesta , din toti acesti 8 ani de parazitat pe aici. Artist , ce pla lui , aia beleaga . Despre ce vorbim ?

Na , ca a aparut si baragladina care l-a lovit pe ala cu statueta in cap in propria casa , dupa care , cherchelita bine , s-a laudat tot ea aici cu acesta isprava , ca sa stie si baietii ce  praf sunt , ambii .

Astalalt sigur (inca) nu  citise  ce am scris azi de el

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Ma uit la Familia Bundy :)))

• Like 2
Postat

Ma uit la Familia Bundy :)))

Ptiu, nu mai am puncte. :(

Am tot serialul si deseori in pun incet cand ma bag la somn...  :laugh2

Sa-i aduca cineva pastilele omului, nu vedeti ca mai are putin si mananca tastatura!  :laugh2

Postat

Esti  " bolnav de nervi..." daca nici tu nu cunosti cel mai bine cereala aceea in care sari in fiecare dimineata cu fundul..

S-a dus ala sa-si cumpere cu buletinul un gratar de la Altex ? Sau sta , iar , ca paduchele  pe aici si atarna ?

Picoaie e atat de prost , cu toata facultatea lui , incat nu cunostea diferenta dintre OB si PC . Dar ii placea sa faca poze la baile curvelor , unde se spala , si cu care deschisese Topic aici . Singura lui realizare notabila si corecta pe forumul acesta , din toti acesti 8 ani de parazitat pe aici. Artist , ce pla lui , aia beleaga . Despre ce vorbim ?

Na , ca a aparut si baragladina care l-a lovit pe ala cu statueta in cap in propria casa , dupa care , cherchelita bine , s-a laudat tot ea aici cu acesta isprava , ca sa stie si baietii ce  praf sunt , ambii .

Astalalt sigur (inca) nu  citise  ce am scris azi de el

SOBOLANE, mars la spital laba trista ca ai spume la gura! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Baragladina , sunt artist , dintr-o postare sigur agat cel putin 4 fraieri sa se tina dupa mine .

Tu esti una  :)

Postat

Baragladina , sunt artist , dintr-o postare sigur agat cel putin 4 fraieri sa se tina dupa mine .

Tu esti una  :)

:laugh2  Iar ai ramas fara replici SOBOLANE sociopat?

Postat

Cand vine orezul+paine  si Metaxa+Pepsi ?

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

:laugh2

post-4015-0-23936900-1511173143.jpeg

ce pula mea mare e acolo ? zici ca sunt barele de la Jilava =)))

• Like 1
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Am facut bufff cu o tanti.

Nu-i problema, o iau pe cealalta, dar aia nu are geamuri negre...te bagi ???

Sau asteptam sa o repar...

pfff, n-ai mai avut rabdare si-ai trecut direct la "buf"? :))

nu ma bag, nu (mai) am atata tupeu... pot sa astept dupa geamurile fumurii :D

• Like 1

Postat

aidepulamea, zice știuletaru de OB și PC! El și acum crede că OB 37 e tampon intim și PC 52 vreun computer.  :laugh2

Ia boss

Boierie!  :laugh2

Poza aia cu vreascurile și bucățile din gard + punga de plastic, o mai ai?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...