Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 E unu care are gânduri negre... 2 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 5, 2019 eu sper sa scoata mai mult de 15 sezoane, continuarea ar trebuie sa fie pe 10 octombrie.15 e ultimul, a anunțat și CW, și actorii, la con-uri.M-am așteptat la un film de încheiere, gen SG1, Ark of Truth sau Continuum.Probabil vor "rezolva" treaba în ultimele 3 episoade. Oricum, ideea întregului serial, e că Winchester-ii au reprezentat un real free will, o carte pe care Dumnezeu a tot rescris-o, din cauza lor. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 bine, faci cum crezi Amada, nu voi sterge mesajul, nu am de ce. Nu te gandi ca este cutia pandorei, doar ca este o perspectiva. Noi sa fim sanatosi ;) Pana acum stii deja ca nu am nimic cu tine.Mai subliniez cand vad ca te duci pe aratura, e alegerea ta daca iei ce scriu...Sterge. M-ai facut sa ma sint aiurea.Nu sunt contra ta, inteleg cine esti si de ce o faci... dar asta nu inseamna ca sunt pentru.Pune stop. O sa te intorci la ziua asta...Nu vreau sa vad mesajul. ;) Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 5, 2019 15 e ultimul, a anunțat și CW, și actorii, la con-uri.M-am așteptat la un film de încheiere, gen SG1, Ark of Truth sau Continuum.Probabil vor "rezolva" treaba în ultimele 3 episoade. Oricum, ideea întregului serial, e că Winchester-ii au reprezentat un real free will, o carte pe care Dumnezeu a tot rescris-o, din cauza lor.ar putea sa faca o serie paralela in genul lui Breaking Bad cu Better Call Saul 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Pana acum stii deja ca nu am nimic cu tine.Mai subliniez cand vad ca te duci pe aratura, e alegerea ta daca iei ce scriu...Sterge. M-ai facut sa ma sint aiurea.Nu sunt contra ta, inteleg cine esti si de ce o faci... dar asta nu inseamna ca sunt pentru.Pune stop. O sa te intorci la ziua asta...Nu vreau sa vad mesajul. ;)nu am de ce sterge, ispita sa il deschizi nu cred ca este asa de mare. Iti pot garanta ca vei fi uimita de ce principii nu au unii ! Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Hai, ca trebuie marfă nouă la subsol. Am adormit cu greu azi...Ma gandesc ca accept si insurat, dar sa vina cand vreau eu, nu renunt la control. ;) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 nu am de ce sterge, ispita sa il deschizi nu cred ca este asa de mare. Iti pot garanta ca vei fi uimita de ce principii nu au unii ! Cu vorba buna nu vrei sa intelegi.Am dezactivat, iar, mesageria, fara sa citesc magariile in care ai vrut sa ma bagi.Retine, eu spun, mai repet, dar ca mine ramane. 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Cu vorba buna nu vrei sa intelegi.Am dezactivat, iar, mesageria, fara sa citesc magariile in care ai vrut sa ma bagi.Retine, eu spun, mai repet, dar ca mine ramane.de ce nu renunti la aceasta hazna care nu iti face bine ? (nu trebuie sa imi raspunzi, am inteles ce vrei sa spui) Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 5, 2019 ar putea sa faca o serie paralela in genul lui Breaking Bad cu Better Call Saul vom vedea. După SG1 și Atlantis au încercat SGU. Eșec total. Am adormit cu greu azi...Ma gandesc ca accept si insurat, dar sa vina cand vreau eu, nu renunt la control. ;)wooowww!!oh, my.... :))) N-am timp acu, m-a băgat Sefu(al meu) pe ore suplimentare că m-a văzut tras de labă, a zis să mă muncească,sa fiu prea obosit, cică îmi dă bani sa ma duc și io lao curvă dă Tata-ajută. :))) Ceo mai face Machu? O înjurătură k-lumea nu mai vezi azi. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 vom vedea. După SG1 și Atlantis au încercat SGU. Eșec total. wooowww!!oh, my.... :))) N-am timp acu, m-a băgat Sefu(al meu) pe ore suplimentare că m-a văzut tras de labă, a zis să mă muncească,sa fiu prea obosit, cică îmi dă bani sa ma duc și io lao curvă dă Tata-ajută. :))) Ceo mai face Machu? O înjurătură k-lumea nu mai vezi azi. Te ingropaseram, ma gandeam sa-ti dau ceva viata.... Asta este tot ce vrei?Atunci respira cat mai poti. de ce nu renunti la aceasta hazna care nu iti face bine ? (nu trebuie sa imi raspunzi, am inteles ce vrei sa spui) Scriu tot mai rar si cat se poate de detasat. Tu? :) 1 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Te ingropaseram, ma gandeam sa-ti dau ceva viata.... Asta este tot ce vrei?Atunci respira cat mai poti. Scriu tot mai rar si cat se poate de detasat. Tu? :)"te ingropaseram" Ai gașcă de gropari? :)))) Nu de alta, da' prea sună a "it's a trap!" :D Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Supărat.Ne bătură spaniolii :slap2https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTAxdHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTkl/MkYwOSUyRjA1JTJGMTExMTc2M18xMTEx/NzYzX3JvbWFuaWEtc3BhbmlhLTIuanBn/Jnc9MTA2MCZoPTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9/MjUzZWJhOGU4ZDY3NTFiZTc2ZThiNzc5NDY4YWY5NWI=.thumb.jpg 1 Link spre comentariu
gino1234 Reputație: 11 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Era unu in blocul vecin care urla "HAi CA SE POATE !!!" Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 "te ingropaseram" Ai gașcă de gropari? :)))) Nu de alta, da' prea sună a "it's a trap!" :D Cred ca ti-am adus cearta acasa, nu mai sunt prea sigura in puterile mele, gandul meu este cam imprastiat...Esti varza total daca si acum crezi ca ti-as face capcane. Cere-mi sa te ajut, nu as refuza daca esti sincer.Eu? Bine, brici, extraordinar! ;) Cand ma odihnesc si eu... Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Madi, tu ti-ai abuzat cinzeaca in seara si vrei sa-i convingi pe toti flacaii astia de aici ca te-au refuzat aia la angajare pentru ca esti peste ce se cere? Si mai ales. delicios fiind, te-a tradat fata. Adica oricine se uita la fata cuiva si-si zice "nu-l angajam p-asta. e peste standardele noastre". Tu esti pe bune, gogosico? Sau explica-ne exact cum te tradeaza fata. Esti superba, nu? Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 asteptam si parerea pedoffilului picon :laugh2 , facem pariu ??? Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 ce cacat mai reumegi bou cu sani :))) Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 :thinking :urgay Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Dezamăgit de lașitatea unui bucureștean micropenis care refuză dialogul. Așa e când nu ai un scop în viață, ești un loser și nu vei fi niciodată fericit ! Aduni ce semeni 1 4 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 asteptam si parerea pedoffilului picon :laugh2 , facem pariu ??? ce cacat mai reumegi bou cu sani :))) :thinking :urgay Dezamăgit de lașitatea unui bucureștean micropenis care refuză dialogul. Așa e când nu ai un scop în viață, ești un loser și nu vei fi niciodată fericit ! Aduni ce semeni Q.E.D =))))))))) =))))))))))) =)))))))))))))) =))))))))))))))) =))))))))))))) Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 pune si semnul exclamarii la final agramatule :x Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 pune si semnul exclamarii la final agramatule :X Pana mea, urat e sa faci misto de oameni cu probleme... :no2Sa-i aduca cineva un diper pentru adulti si o carte. Ii place sa citeasca. ;)Ce a fost si ce a ramas... :slap2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Pana mea, urat e sa faci misto de oameni cu probleme... :no2Sa-i aduca cineva un diper pentru adulti si o carte. Ii place sa citeasca. ;)Ce a fost si ce a ramas... :slap2il fac dependent de aspacardin, pe mosul dement, vede numai clone si pule de moldoveni :laugh2 .Daca nu il baga nimeni in seama moare ca o leguma ce e :(te pup Amandino :hug1 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 il fac dependent de aspacardin, pe mosul dement, vede numai clone si pule de moldoveni :laugh2 .Daca nu il baga nimeni in seama moare ca o leguma ce e :(te pup Amandino :hug1 Aveam nevoie de pupicul tau azi. :blushing2 :kiss3Nu mai are leac... :no2 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Aveam nevoie de pupicul tau azi. :blushing2 :kiss3Nu mai are leac... :no2 amada cum o fost la munca azi ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum