Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

- Deschideti, Politia!

- Noi n-am chemat Politia, noi am comandat curve!

- Vecinii ne-au chemat!

- Atunci, sa va futa ei!😂

• Oras:București
Postat

Simt ca le sparg muia lu iohannis, arafat si orban daca prelungesc dupac15 mai

Ghinion, vorba lu' Klaus, Ficusu' de la Cotroceni. Nu o să pice toate restricțiile pe 15 Mai. Ziua în care se elimină declarația pe propria răspundere, asta așteaptă cele mai multe fete și cei mai mulți clienți...; deocamdată, acea zi nu e în luna Mai.

• Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

N-o sa spargi tu nimic :laugh2 ... poate doar cateva farfurii de pereti ... totusi nu cred ca vor prelungi, se va da drumul usurel, cu masuri de distantare sociala si doar in zonele fara focare cu raspandire comunitara ... da' ce-i mai important o sa fie liber la fete din nou, asa ca go get them tiger  :D  !

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ghinion, vorba lu' Klaus, Ficusu' de la Cotroceni. Nu o să pice toate restricțiile pe 15 Mai. Ziua în care se elimină declarația pe propria răspundere, asta așteaptă cele mai multe fete și cei mai mulți clienți...; deocamdată, acea zi nu e în luna Mai.

Boul mut de la Cotroceni ;) 

Postat

Boul mut de la Cotroceni ;)

Pe gaura gurii îi ies ceva sunete... Mut nu e...

• Like 1
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Prietene, cu stare de urgenta sau fara stare de urgenta nu scapam de pandemie, virusul va ramane pe putin cativa ani pe Terra. Peste 5,6 ani va veni altul mai naspa: scapi de dracu, dai de tacsu, mai letal decat asta.

Vizitator relax9
Postat

I just need some time, I'm tryna think straight
I just need a moment in my own space
Ask me how I'm doin', I'll say "okay, " yeah
But ain't that what we all say?

If you want love, you gon' have to go through the pain

If you want love, you gon' have to learn how to change
If you want trust, you gon' have to give some away

Postat

Pe gaura gurii îi ies ceva sunete... Mut nu e...

Pe Realitatea Tv la 18:00 maraton de intrebari si raspunsuri cu Werner =)) 

Vizitator marmotto
Postat

Se aude ca se va inlocui starea de urgenta cu starea de alerta. Adica un fel de ai voie sa iesi din casa, dar daca nu-i place organului ce culoare are masca sau te gaseste cu temperatura peste 37 grade, nu conteaza ca esti infierbantat avand 37 cu 1 pentru ca ai fost la o mandra, ai peste 37 si ai belit-o amenda si chemat salvarea sa te bage in izoleta !

O sa fie cam naspa sau foarte naspa, cica o sa fim obligati sa stam si la plaja cu masca pe mufa si manusi chirurgicale. O sa ne bronzam de tot rasul.... Cand vrei sa mergi in apa cum draci faci ? Inoti cu masca ? Dupa ce iesi din apa cica trebuie sa te dai cu dezinfectant, la fiecare 10-20 de metri pe plaja se vor monta recipiente cu sapun lichid si dezinfectant. 

Rasul planul cu virusul curului. Chinezoiul ala care a facut parascovenia asta de virus de-l afla oricine de pe planeta cine este ii cam face felul ! :)

Vizitator marmotto
Postat

Marmotto ti s-a stricat creieru de la futut barbati cu tate.

La altii creierul nici nu exista ! :)

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/95118683_1149367622068774_3925196566301769728_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=vQ_UK5X13zMAX9pi4EA&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=9fc7f077e86ac439920434d6e876721d&oe=5ECF33DA

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Ba marmotto dar tu futi si femei sau numai barbati cu tate?

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/94702550_2130521023760108_4403481650483167232_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=Qh9kyg7eyrgAX9UZGJv&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=471a243235f450519832331c0c96c08d&oe=5ECF8FDC

Vizitator fardugol
Postat

Am o vecină tânără, zâmbăreață și simpatică ce are nr. la mașină : ... CIM - oare la ce mă gândesc de câte ori o văd?

• Oras:Moldova
  • Oras:Moldova
Postat

Destul de optimistă. O cafea tare o țigară și buuuuummmm sa avem spor la treaba

Vizitator scorpion1970
Postat

Fumatul te omoară...

Alcoolul te distruge...

Da'nici femeile nu glumesc...!

🙄

.....

In rest, sunt bine!, ce va doresc și vouă!!! ðŸ˜

Postat

No, hai Craciun Fericit si La Multi Ani 2021 !

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/95142219_10156773248826580_4666189093284085760_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=aAh6aNxEnGMAX-GvgNg&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=1ff7f3abc5a24bf82f8e7ea7dfcc977a&oe=5ECF44B9

si ti-am zis ca fumatul nu face bine =)))

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am o vecină tânără, zâmbăreață și simpatică ce are nr. la mașină : ... CIM - oare la ce mă gândesc de câte ori o văd?

La COF?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat

De o oră.. e liniște în casă.. soția vizionează un film

-Crima Perfectă..

Ce mă îngrijorează.. e că își ia și notițe..

Vizitator scorpion1970
Postat

Înainte.. o femeie era curtată de 10 bărbați.. și unul o lua.. acum 10 o curtează.. 9 o probează și un fraier rămâne cu ea pe cap..

Vizitator fardugol
Postat

La COF?

Nu. Mă gândesc să nu vină soțul cu două SUV-uri cu nr. BAT și RĂU

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...