Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Voi?! Acum noi suntem lezbi?! 

Fata, mai da-o-n... Eu te cunosc mai bine decat de cunosti tu pentru ca tu eviti sa te uiti la cine esti.

Vezi ce abureli mai bagi cui te crede....  :bye

N-o deranja din orele ei de predare a educatiei sexuale printre elevi , :laugh2 :laugh2

Cu toate ca este o masura  contestata de catre parinti datorita faptului ca ar putea duce la inceperea vietii sexuale inca de la o varsta frageda . Si asa suntem , cum suntem , la capitolul acesta .

Postat

N-o deranja din orele ei de predare a educatiei sexuale printre elevi , :laugh2 :laugh2

Cu toate ca este o masura  contestata de catre parinti datorita faptului ca ar putea duce la inceperea vietii sexuale inca de la o varsta frageda . Si asa suntem , cum suntem , la capitolul acesta .

:laugh2  Oh, please, singura masura la voi e cea in care suportati sau nu erectia de dimineata, restul e  mijloc!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1

Postat

:laugh2  Oh, please, singura masura la voi e cea in care suportati sau nu erectia de dimineata, restul e  mijloc!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu n-am treaba , disting perfect , inca , fanteziile ei filozofice  ce sigur nu-mi provoaca erectii

Erectii pe creierer , da , uneori  :)

Postat

Eu n-am treaba , disting perfect , inca , fanteziile ei filozofice  ce sigur nu-mi provoaca erectii

Erectii pe creierer , da , uneori  :)

Hmm, cineva dispus sa vorbeasca serios... ;)

Trecuseram peste minunile ei... Dar erectiile pe creier barbatii au si cand jucaria nu mai functioneaza...

Sunt pastile, pana faci infarct, dar ce-ar fi sa traiesti implinit fara sa ti-o bagi in orice gaura? Ar fi capat de tara? 

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Un pescar isi strangea sculele de pescuit suparat ca nu prinsese nimic. Cand sa plece il opreste un pitic:

-Stii cine-s eu?

-Nu.

-Eu sunt piticul baltilor

-Si ce-i cu asta?

-Pai eu iti indeplinesc trei dorinte daca imi indeplinesti si tu una!

-Ok. S-a facut.

Si pescarul cere sa devina foarte bogat sa aiba o casa foarte luxoasa si o sotie care sa arate superb. Piticul baltilor ii promite ca ii va indeplini dorinta dar ii cere sa-l lase sa-l reguleze. Pescarul refuza la inceput dar se gandeste ce ar pierde si accepta. Dupa ce-si fac treburile, la plecare piticul intreaba:

-Tu cati ani ai?

-de ce?

-Pai la virsta asta mai crezi in piticul baltilor?

Postat

Hmm, cineva dispus sa vorbeasca serios... ;)

Trecuseram peste minunile ei... Dar erectiile pe creier barbatii au si cand jucaria nu mai functioneaza...

Sunt pastile, pana faci infarct, dar ce-ar fi sa traiesti implinit fara sa ti-o bagi in orice gaura? Ar fi capat de tara? 

De la orice gaura poti capata oarece boale  , zic si eu , care cu timpul (negresit) se duc spre creier

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Voi?! Acum noi suntem lezbi?! 

Eu te cunosc mai bine decat de cunosti tu pentru ca tu eviti sa te uiti la cine esti.

Vezi ce abureli mai bagi cui te crede....  :bye

Eu am avut impresia aceasta despre tine de fapt, te-ai ascuns imediat când te-ai simțit privită...
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu am avut impresia aceasta despre tine de fapt, te-ai ascuns imediat când te-ai simțit privită...

visss cum pot da de tine pentru o ora de amor ?
Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nerabdatoare sa vina vara cu adevarat ... Deocamdata avem ninsori in luna iunie...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Nerabdatoare sa vina vara cu adevarat ... Deocamdata avem ninsori in luna iunie...

Vine, de azi chiar vine !

• Like 1
Postat

De la orice gaura poti capata oarece boale  , zic si eu , care cu timpul (negresit) se duc spre creier

Venerica nu, dar la pisici unii ajung pentru te miri ce...  :laugh2

N-ai ce face, meseria îți intra în sange. Suntem doar bucăți de carne pentru tine

:)))

Ce urat! Am zis ca protejez tanara generatie de mintea mea perversa in lipsa sexului de peste un an juma...

Se pare ca tanara generatie m-a depasit! :)

Ce-ar fi sa nu mai crezi ca eu gandesc ca tine? Priveste linistita, dar mi-e ca nu vezi mai nimic.

• Administrator
Reputație: 114880
  • Oras:La butoane
Postat

Venerica nu, dar la pisici unii ajung pentru te miri ce...  :laugh2

Ce urat! Am zis ca protejez tanara generatie de mintea mea perversa in lipsa sexului de peste un an juma...

Se pare ca tanara generatie m-a depasit! :)

Ce-ar fi sa nu mai crezi ca eu gandesc ca tine? Priveste linistita, dar mi-e ca nu vezi mai nimic.

amada ti-ar place sa fi trasa de par pe la spate si plesnita peste curu ala mare

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

amada ti-ar place sa fi trasa de par pe la spate si plesnita peste curu ala mare

Nu e mare. Sta bine pe 2 craci mult mai lungi decat corpul...

Parca nu mai vorbeam cu tine, ce vrei?  :rax2

• Administrator
Reputație: 114880
Postat

Nu e mare. Sta bine pe 2 craci mult mai lungi decat corpul...

Parca nu mai vorbeam cu tine, ce vrei?  :rax2

arat-l ca sa vedem amada

dupa aceea acordam nota fie de trecere fie de corijenta

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

arat-l ca sa vedem amada

dupa aceea acordam nota fie de trecere fie de corijenta

Si de ce crezi ca m-ar interesa aprobarea ta?

Tu si care armata?  :laugh2

Cere-i uneia pe strada sa se dezbrace ca-i dai puncte, e cam la fel. ;)

Postat

continua mai departe amada

Nu ai inteles ce am vrut sa spun? Iar? De ce insisti? :)

Inchid, m-am plctisit. Tu cauti cur, eu nu gasesc un creier sa ma intereseze... ;)

• Oras:PLM
  • Oras:PLM
Postat

Nu ai inteles ce am vrut sa spun? Iar? De ce insisti? :)

Inchid, m-am plctisit. Tu cauti cur, eu nu gasesc un creier sa ma intereseze... ;)

Amanda, incearca la FoodPanda, gasesti acolo creier pane. ;)

Postat

Amanda, incearca la FoodPanda, gasesti acolo creier pane. ;)

Iubire, sunt AMADA, fara N. Am sanse mai mari ma mananc un creier pane decat sa fiu fascinata de unul. ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...