Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Pe tine, deci? :laugh2

Depinde, dragă.

Îți promit c'-o să ai nevoie de pungi de hârtie pentru tot restul vieții, eu fiind jalnic la departamentul meclă.

Parcă-mi imaginez discuția din dormitor, pe la 11pm.

-Ia-mă-n brațe, filofteu. Sunt obosită.

A, stai. Stai, stai.

-Ce e?

-Stai să mă duc după pungă.

-După ce?

-După pungă, mă boule! Ai probleme cu semantica în noaptea asta?

-Să ai grijă pe scări, draga mea.

-Stai acolo. Să nu mişti. Vin imediat.

-Şi eu te iubesc.

-Să nu mişti, am zis! Şi fără mâini la cuaie, că ne supărăm!

Vizitator cervantes
Reputație: 0
Postat

Cum ma simt azi!? Psihic EXCELENT!!!!Fizic putin daramat! Daca nu am murit ieri inseamna ca "sunt greu de ucis", mai ales in pat, pe fotoliu, in cada....!!!😄😄😄

Vizitator scorpion1970
Postat

Nu face sex pe fugă ÅŸi nu bea cafeaua pe fugă! Åži sexul ÅŸi cafeaua trebuie savurate pe-ndelete.😉

Vizitator white_rabbit
Postat

Ca un iepuraș futăcios captiv in vizuina vulpii.

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Ca un parașutist ajuns la sol,dezamăgit că s-au sfârșit senzațiile puternice de adrenalină,de plutire între cer(uri) și realitate,de zbor,de eliberare și de putere.

Tocmai am căzut din cer. GPS-ul mă localizase undeva între cerul numărul opt și cerul numărul nouă.

Dar știți cum e! În al nouălea cer nu (chiar) ușor de ajuns,dar mă mulțumesc că am fost foarte aproape.

De ce oare trebuie ca tot ce e bun să țină așa puțin sau îngrașe?

• Like 1
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

cu chef ... de joaca...

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

De la căldură asta a fugit și cheful de pizda 😉😉

• Oras:fara
Postat

nebunatica”, o inceput sezonu de (leneniță) uro :laugh2  :laugh2

plm nici nu mai vad bine :snap

LEBENIȚĂ :laugh2

• Like 1
  • Oras:oriunde
Postat

nebunaticaâ€, o inceput sezonu de (leneniță) uro :laugh2 :laugh2

Adică te fu...e o lene mica?ðŸ˜ðŸ˜
Postat

Adică te fu...e o lene mica?

nu, fac ture la wc, :blushing2  am dat de lucru la rinichi :laugh2

• Like 1
Postat

nu, fac ture la wc, :blushing2 am dat de lucru la rinichi :laugh2

De ce nu te muți acolo?

Scapi de drumuri!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator marmotto
Postat

tralala... :D  :innocent

Vizitator white_rabbit
Postat

Bulversat. Just keep your shit together rabbit...

Vizitator scorpion1970
Postat

Întotdeauna ajung târziu la birou, dar mă revanșez plecând mai devreme.

Vizitator scorpion1970
Postat

Câteodată as vrea doar sa ma îmbrățișeze cineva și să-mi spuna:Știu ca este greu.... O sa fie bine... Uite o cafea și 2 milione de euro. 😉😉😉

Postat

Câteodată as vrea doar sa ma îmbrățișeze cineva și să-mi spuna:Știu ca este greu.... O sa fie bine... Uite o cafea și 2 milione de euro.

daca te rezumai la o imbratisare si o cafea probabil ca ai gasi tu pe cineva care sa te consoleze dar tu vrei si 2mil. euro... nesatulule !!! =)))

Vizitator scorpion1970
Postat

daca te rezumai la o imbratisare si o cafea probabil ca ai gasi tu pe cineva care sa te consoleze dar tu vrei si 2mil. euro... nesatulule !!! =)))

😂😂🤣🤣🙈
Vizitator marmotto
Postat

Câteodată as vrea doar sa ma îmbrățișeze cineva și să-mi spuna:Știu ca este greu.... O sa fie bine... Uite o cafea și 2 milione de euro.

Nu ai vrea ! Cu cat suma de bani pe care cineva ti-o da "for free" e mai mare, cu atat mai scurta devine viata ta... Sa nu ai incredere niciodata in bani, daca nu sunt facuti de tine. Banii primiti iti aduc, mai devreme sau mai tarziu vizita unei doamne pe care toti dintre noi ne dorim sa o primim cat mai tarziu posibil in viata...

Asa ca, mai bine multumeste-te cu o cafea si o imbratisare. Fac cat un miliard de euro. Hell, no, fac de 1000 de ori mai mult ! ;)

Postat

Nu ai vrea ! Cu cat suma de bani pe care cineva ti-o da "for free" e mai mare, cu atat mai scurta devine viata ta... Sa nu ai incredere niciodata in bani, daca nu sunt facuti de tine. Banii primiti iti aduc, mai devreme sau mai tarziu vizita unei doamne pe care toti dintre noi ne dorim sa o primim cat mai tarziu posibil in viata...

Asa ca, mai bine multumeste-te cu o cafea si o imbratisare. Fac cat un miliard de euro. Hell, no, fac de 1000 de ori mai mult ! ;)

Se pare ca ai raspuns la eterna dilema: ce e mai bine, sa traiesti 100 de ani in cacat sau 5 ani in paradis?

🤔🤔🤔

Vizitator marmotto
Postat

Se pare ca ai raspuns la eterna dilema: ce e mai bine, sa traiesti 100 de ani in cacat sau 5 ani in paradis?

Nope, sa traiesc 100 de ani cu 100 de milioane facute prin propriile mele puteri, nu date de catre cineva care ma va lasa 5, sau poate 10 ani sa traiesc ca un rege, dupa care scadenta va fi un glont in ceafa sau cu o piatra legata de gat pe fundul Dunarii. Ce preferi, 100 de ani un trai normal, sau 5 ani rege, dupa care un suflet ratacitor printre astre, plecat prea curand de pe Terra ??

Postat

Cred că s-a belit algoritmul meu YT dar... ce e asta?! :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator scorpion1970
Postat

Era o stare de spirit, o gluma😂; Bine, câteodată în gluma, omul mai spune adevărul!!! 😠😠ðŸ˜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...