Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

digi24.ro/stiri/externe/turcia-majoreaza-taxele-pe-carburanti-cu-aproape-200-2427545

Lira lui Erdogan valoreaza cat copeica lui Putin, mai putin decat hartia pe care e tiparita. Turcii primesc ce-au votat si ce merita !

Parca-l vad pe Ciolacu 🤡 ca va propune ceva similar sa le ajunge de pensii speciale !

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare, manca-v-as pancreasu'! N-are rost sa va mint: muream un pic de dorul acestei comunitati. 

Asa, fara legatura cu cele tocmai mentionate, declar ca n-am de gand sa flirtez cu gagicile de pe "vremea mea". Am facut un calcul si-ar trebui sa fied mămăici la casa lor.

Care dintre ăi' batrani mai e printre noi, totusi?

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:less than a mile away
  • Oras:less than a mile away
32 minutes ago, BeraruRLD said:

Salutare, manca-v-as pancreasu'! N-are rost sa va mint: muream un pic de dorul acestei comunitati. 

Asa, fara legatura cu cele tocmai mentionate, declar ca n-am de gand sa flirtez cu gagicile de pe "vremea mea". Am facut un calcul si-ar trebui sa fied mămăici la casa lor.

Care dintre ăi' batrani mai e printre noi, totusi?

Nu cred că mai sunteți mulți. Oamenii se schimba, îmbătrânesc și... 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 22 ore, Bruneta168 a spus:

😂🤣🤣🤣 pe vremea asta , cred și eu 

Pe vremea asta merge inghetata, am testat cu o inghetata dupa doua berici, asta este nu am "tarie" 😂😂

Link spre comentariu

14 hours ago, colericul said:

Prezent. Ai rezolvat problemele de sănătate? 

Patru ani pauză e cam mult. 

Wow, ce surpriza frumoasa! Noroc, amice!

Sa stii ca eu n-am plecat pe motiv de sanatate subreda. Dimpotriva, nu stiu de ce, insa tin minte ca TU nu straluceai la capitolul asta. Sper ca esti OK.

Eu am plecat din motive cat se poate de banale: plictiseala mare si radar care intrase binisor in alerta. 

Sigur, in perioada asta am fost mai mult pe la inmormantari decat la nunti si botezuri, dar asta e alta poveste.

Tot a lui Pisicutz e site-ul sau l-a cumparat Disney? Ma astept sa-l vad pe bursa, ca are potential. Vaz ca s-a adaptat la cerintele pietei, n-a incremenit in timp. Am avut un soc ieri, cand nu mi-a intrat mesajul din prima, ci dupa moderare. Tu cum il gasesti acum? E mai OK acum?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...